Make an impression

Gjør hvert eneste øyeblikk spesielt

Tilby gjestene dine mer enn bare god mat. Gjør et inntrykk. Ta frem kreativiteten din med Electrolux. Tør å gjøre det uventede for å skape varige minner.

SoftSpikes

Holder skjøre glass trygt på plass.

Få det til å skinne

Skinnende, vakre glass kan gjøre en borddekorasjon virkelig levende. Dessverre er nydelig glass ofte skjørt og må vaskes for hånd. Med våre oppvaskmaskiner kan du trygt bruke ditt fineste glasstøy. Hvert enkelt glass blir behandlet skånsomt takket være SoftSpike-teknologien vår. Vær kreativ og gi hver gjest et unikt glass. Knyt en liten lapp på stetten og bruk de som bordplasseringskort.

Dekk bordet som en proff

Tallerkener, glass og bestikk er en selvfølge, men med noen enkle knep kan du piffe opp kjøkkenbordet en vanlig onsdag eller imponere på parmiddagen når helgen kommer. En litt mer spennende borddekking krever verken lang tid eller dyktighet, se våre hurtigtips her.

Sous Vide – gjør det personlig

Inviter venner og familie til en spontan sous vide-fest. Lag et pålegg av ingredienser som kjøtt, fisk, fjærfe eller grønnsaker. Ikke glem et utvalg av urter og krydder. La gjestene dine kombinere smaker og lage en personlig rett med individuelt merkede sous vide-poser. Krydre og smak noe nytt ved å foreslå ukonvensjonelle smakskombinasjoner.

Combisteam Pro-ovnen

Bruk Combisteam Pro-ovnen til å oppleve nye smaker og teksturer med sous vide.

Meld deg på dampovnkurs

Vi gir deg en unik mulighet til å utvikle dine kokkekunnskaper gjennom et gratis kokkekurs i samarbeid med Kulinarisk Akademi i Oslo til en verdi av kr 1500.* Du må registrere ditt produkt for å få tilgang til tilbudet.

* NB. Kurset gjelder kun for kunder som har kjøpt følgende produkter:
CKS1085X, OOS1085NZ, KOAAS31WT, CKS1080X, OOS1080NZ

Uvanlige smakskombinasjoner

 • 1
  Mynte og sennep

  Den friske smaken av mynte passer perfekt med kicken av sennep – en god måte å krydre en lammerett på.

 • 2
  Appelsinskall og rosmarin

  Aromatisk rosmarin elsker søtheten av appelsinskall – en annerledes og deilig måte å krydre laks på.

 • 3
  Kanel og timian

  Varmen fra kanel er den perfekte smakskombinasjonen for timian – et fantastisk krydder for kylling.

En strippet kake

Noen ganger er mindre mer. En strippet kake er en deilig dessert som mangler de tradisjonelle glasur- eller marsipankantene. Distinkte, synlige lag viser frem de vakre teksturene og fargene av smaken på innsiden. Bak den med damp for høyere lag og luftigere, mer profesjonelt resultat.
Oppdag matlaging med damp

Kledd for å imponere med sjokolade

For en forfriskende matbit etter måltidet, rens smaksløkene dine med denne enkle godbiten. Frosne mynteblader dyppet i sjokolade. De er deilige på egenhånd eller som garnityr for andre desserter som iskrem og kaker. Smelt sjokolade med den skånsomme varmen i en induksjonstopp, nyt jevne og profesjonelle resultater uten bruk av kompliserte metoder som vannbad. Hvorfor ikke prøve andre blader for en annerledes opplevelse? Vi foreslår basilikum, salvie og lavendelblomster.

 • 1
  Smelt sjokoladen

  Bruk en induksjonstopp for å smelte 1/2 kopp mørk sjokolade til den er glatt og jevn.

 • 2
  Dypp mynteblader

  Dypp ferske mynteblader i sjokoladen, hold på stilken med fingrene eller med en pinsett.

 • 3
  Frysing

  Legg bladene på et bakepapir og plasser de i fryseren i omtrent 30 minutter til de er harde. Bruk en blast chiller for raskere og bedre resultater.

Hvordan lager du et sunt måltid til en Michelin kokk?

Ved å holde det enkelt. Vi inviterte Gwyneth Paltrow til å lage mat fra det sunne californiske kjøkkenet for Magnus Nilsson, Electrolux ambassadør og grunderen av Michelin-restauranten Fäviken. Gwyneth byr Magnus på en herlig skandinavisk fiske toastada – en ekte balnding av Sverige og California.