Vasketilbehør

Bruk tilbehør til produktet ditt

Akkurat som et antrekk perfeksjoneres med riktige sko, klokke eller veske kan du oppgradere produktopplevelsen med tilbehøret vårt. Optimaliser vaskemaskinens ytelse, og oppdag helt nye måter å ta vare på klærne dine.

Hold det friskt

Våre nøye utvalgte dufter gir deg den nyvaskede duften og følelsen på bare noen minutter.

Ikke vask for mye — forny klærne dine i løpet av kun femten minutter

Nyt den nyvaskede følelsen uten å kjøre hele vaskeprogrammet etter hver gang du har brukt et klesplagg. Electrolux FreshScent er verdens første system som fornyer plagg med damp og dufter, i stedet for vaskemiddel. Damp og våre nøye utvalgte dufter vil få klærne dine til å føles og lukte godt.

Stablet — slik du foretrekker

Få mest mulig ut av plassen din med stablesettet vårt. Stable tørketrommelen og vaskemaskinen din på en sikker måte, uten behov for ekstra fester. En innebygd skyvehylle gjør det enkelt å fylle opp og tømme.

Kjøp nå

Vask — på et helt nytt nivå

Vaskepedalen hever vaskemaskinen og tørketrommelen fra bakken, og reduserer belastningen ved å legge inn og ta ut klesvasken. Den har også en lett tilgjengelig skuff hvor du kan lagre utstyr for klesvask. Alt du trenger på ett sted.

Kjøp nå

Hemmeligheten er posen

Dyrbare og delikate plagg beskyttes og blir grundig rengjort ved hjelp av Electrolux-vaskepose.

Kjøp nå

Hemmeligheten bak myke klær som ikke er statiske

Legg til et tørkeark når du tørker klærne, og tøyet vil bli mykere og lettere å stryke. Tørkeark egner seg for alle vaskbare tekstiler — det reduserer skrukker, hindrer at tekstilene blir statiske og gir klærne en behagelig duft.

Kjøp nå

Farger elsker salt

Saltet aktiverer et ion-utskiftsfilter som mykner vannet og fjerner harde mineraler og urenheter, uten å komme i kontakt med klærne dine. Derfor vil fargene bevare sin intensitet vask etter vask, og sort blir aldri grått.

Kjøp nå