Vasketilbehør

Vasketilbehør

Bruk tilbehør til produktet ditt

Akkurat som et antrekk perfeksjoneres med riktige sko, klokke eller veske kan du oppgradere produktopplevelsen med tilbehøret vårt. Optimaliser vaskemaskinens ytelse, og oppdag helt nye måter å ta vare på klærne dine.

Hold det friskt

Våre nøye utvalgte dufter gir deg den nyvaskede duften og følelsen på bare noen minutter.

Ikke vask for mye — forny klærne dine på bare femten minutter

Nyt av den gode følelsen av nyvasket samtidig som du minsker på vannforbruket. Ved å bruke damp, sparer du mer enn 40 liter per vaskeprogram som forlenger levetiden på klærne dine. For en ekstra god følelse - legg til en deilig duft.

Følelsen av nyvasket med 96% mindre vann*

*Bruk damp for å gi klærne en oppfriskning, og spar mer enn 40 liter vann per vaskeprogram. Testen er utført med 1 kg. finvask i FreshScent-programmet sammenlignet med Delicates-programmet.

Stablet — slik du foretrekker

Få mest mulig ut av plassen din med stablerammen vår. Stablesettet lar deg tryggt og sikkert plassere tørketrommelen oppå vaskemaskinen, slik at du får mer gulvplass. En innebygd skyvehylle gjør det enkelt å fylle opp og tømme.

Vask — på et helt nytt nivå

Vaskepedalen hever vaskemaskinen og tørketrommelen fra bakken, og reduserer belastningen ved å legge inn og ta ut klesvasken. Den har også en lett tilgjengelig skuff hvor du kan lagre utstyr for klesvask. Alt du trenger på ett sted.

Tøff men skånsom

Flekkfjernerpennen er tøff og effektiv mot flekker men skånsom mot klærne dine. Med den sørger du for at klærne er velpleiet og holder lenger.

Flekker behandles effektivt

Vår Ultrasonic flekkfjernerpenn tar seg av alle flekker - fra kaffesøl til klebrig leppestift. Kombinasjonen av vann og vaskemiddel sammen med ultralydteknikk, gjør at tøy som behandles i forvei alltid oppnår beste, flekkfrie resultatet sammen vaskeprogrammene. Så når klærne vaskes, behandles de effektivt, og vil føles og se ut som nye lenger.

For finvasken

Electrolux-vaskepose beskytter dyrbare og delikate plagg samtidig som tøyet blir grundig vasket.

Farger elsker salt

Saltet aktiverer et ion-utskiftsfilter som mykner vannet og fjerner harde mineraler og urenheter, uten å komme i kontakt med klærne dine. Derfor vil fargene bevare sin intensitet vask etter vask, og sort blir aldri grått.