PerfectCare serien

PerfectCare serien

Oppgrader vaskeopplevelsen din

Vi presenterer vårt mest avanserte vaskesystem hittil. PerfectCare serien representerer det ypperste innen moderne design, teknologi og behandling.

Rett mengde vaskemiddel? La AutoDose hjelpe deg!

Det er ikke alltid like lett å vite hvor mye vaskemiddel som klesvasken trenger. Med AutoDose trenger du ikke tenke på det.

Bruk klærne du ønsker — hver dag

La ikke vaskelappene diktere stilen din. Med PerfectCare kan du være trygg på at finvask, ull og selv de fryktede plaggene merket 'kun håndvask' kan nå behandles hjemme. Bruk klærne du ønsker, og nyt en ubegrenset stil.

PerfectCare-vaskemaskiner

Forestill deg at klærne dine ser nye ut mye lenger. Farger som ikke falmer, og plagg som holder på formen og strukturen. Forestill deg en stil som varer.Vaskemaskiner i PerfectCare-serien

PerfectCare-tørketromler

Forestill deg at klærne holder følelsen, formen og funksjonen lengre. Silke skrukker ikke, ull krymper ikke og utendørsklær holder vanntettheten. Forestill deg å bruke tørketrommelen til klær du aldri hadde trodd kunne tørketromles.Tørketromler i PerfectCare-serien

Kvinne og barn på piknik

Det perfekte paret

Endelig! Et vaskesystem for hele garderoben. PerfectCare Collection vaskemaskiner og tørketromler har fått ny design, og er optimalisert for å jobbe sammen.