Kakebunn
400 g sukker, 230 g usaltet smør, 4 egg, 4 ts vaniljeekstrakt, 1/2 ts salt, 380 g hvetemel, 3,5 ts bakepulver, 280 ml melk, 2 dl pasjonsfruktlikør
Fingerkjeks
250 g usaltet smør, romtemperert, 100 g melis, 250 g hvetemel, 1 ts vaniljeekstrakt
Makroner
130 g hvitt mandelmel, 260 g melis, 143 g eggehviter, 78 g sukker, lilla farge
Croquembouche
0,7 l vann, 0,5 ts salt, 280 g smør, 420 g hvetemel, 11,2 stk egg
Kakefyll og -trekk
Italiensk smørkrem
Italiensk marengs: Sukkerlake: 3 dl vann, 600 g sukker
Marengs: 400 g eggehvite, 4 ts sitronsaft (ferskpresset), 200 g sukker
Pasjonsfruktpuré
400 g usaltet smør i biter, kun lett romtemperert, 16 friske aprikoser
Creme patisserie mango
1,5 l helmelk, 2 vaniljestenger, 150 g maisenna, 225 g sukker, 12 eggeplommer, 8 ss mangolikør (smak til)
Hvit sjokoladeganache
600 g hvit sjokolade (Callebaut chips), 6 dl kremfløte, 3 ts titandioksidpulver eller til det er så hvitt som du vil ha det, noen dråper litchiessens (Cacas) til makronfyllet, farger: lys grønn, mørk grønn
Marsipantrekk
1 kg Pals grønn marsipan, 400 Cacas grønn marsipan (den mørkeste de har)
Sjokoladedekor
300 g mørk sjokolade
Sukkerdekorasjoner
2 kg sukker / isomalt, vann (1 del sukker + 1/2 del vann), glukose (500 g sukker -> 200 g glukose), creme de Tartar 500 g sukker -> 1 ts CDT), lys grønn farge, mørk grønn farge, hvit farge, lilla farge, gul farge, rosa pearl dust, orange pearl dust, lilla pearl dust, lys grønn pearl dust, blå pearl dust