Appen Innit

Appen Innit

Regissere det perfekte måltidet

Det er mye som skal til for å oppnå det perfekte måltidet. Vi hjelper gjerne til med dine matforberedelser. Electrolux samarbeider med Innit app slik at hvert steg i matlagingen er forbedret: fra oppskrifter basert på personlige preferanser til automatiserte innstillinger og steg-for-steg hjelp under matlagingen. Innit er dynamisk. Vil du bruke fileter før de går ut på dato? Egenskaper som «ingredient swap» gjør at du kan bytte ut en ingrediens og tilpasse oppskriften mot det du har i kjøleskapet. Du minsker matavfall og maksimerer dine favorittsmaker.

Koble til produktet ditt til Innit å få 3 månederes gratis premiumfunksjoner.

Last ned Innit appen

"Hva blir det til middag?" Ikke spør!!

Vi har jobben, familien og skolen. Og tusenvis andre saker som opptar oss. Da kan det mest frustrerende være spørsmålet «Hva blir det til middag?» Men om du synkroniserer ovnen din med Innit appen, får du en sak mindre å tenke på. Appen låser opp oppskrifter som er skreddersydd etter dine preferanser, og den ovnen du har. Du får oppskrifter som er tilpasset etter dine allergier, preferanser og etter den livsstil som du velger.

Oppskrifter tilpasset din livsstil

Det finns ubegrenset med oppskrifter på nettet. Hvordan skal du finne en som tar hensyn til dine allergier og dine personlige preferanser? Svaret: vår Innit app! Innit vet hva som skal inkluderes (og unngås) av ingredienser. Den foreslår kun oppskrifter basert på dine preferanser og livsstil.

Lekre måltider er plutselig så enkelt

Matlaging av lekre måltider blir mye enklere med Innit. Du kobler bare ovnen din med Innit appen. Når du velger en oppskrift kommer Innit automatisk sende korrekte innstillinger til ovnen din. Den varsler også status underveis i matlagingen slik at du slipper å sjekke selv. Lager du tilbehør til hovedmåltidet? Ingen problem. Innit hjelper deg med tidssetting av alla retter slik at de er varme når du serverer maten.

 • Two ovens
  1

  Koble til ovnen din

 • Two recipes
  2

  Velg en oppskrift

 • Cooking timer
  3

  Gå i gang med matlagingen

Du vet når maten er klar

Av og til blir matlagingen en gjettelek. Blir maten som du vil med de tider og forslag du får? Ved å registrere ovnen din med Inni tappen trenger du ikke lenger å lure på hvilket program du skal bruke på ovnen til matretten. For hver oppskrift, guider appen deg gjennom hvilke innstillinger du skal bruke. Du får hjelp med matlagingen uten å stresse.

Timing betyr alt

Å lage lekre matretter handler om lidenskap. Og nøye forberedelser. Men det handler også om planlegging. Innit appen veileder deg slik at hver eneste matrett er ferdig i samtidig og at maten serveres varm. Igjen og igjen.

Mindre avfall, mer favorittsmaker

Har du noensinne kommet hjem etter handlingen og opplevd at du har glemt en ingrediens? Har du mat i kjøleskapet som du ønsker å bruke nå, men du finner ikke en passende oppskrift? Med Innit appen kan du bytte ingredienser i de utallige matrettene som tilbys. Ønsker du å bruke kyllingfiletene før de går ut på dato? Ingen problem. Innit skaper oppskrifter basert på hva du har tilgjengelig i øyeblikket. Slik minsker du matavfallet.

mat på en tallerken

Morgendagens oppskrifter venter på deg

Bli en bedre kokk med vår lett-å-følge oppskrifter som er gjort for at du skal få mest mulig ut av dine ingredienser. Spennende smaker og enkle instruksjoner uten problemer – du kan i stedet nyte av lekker mat. Få inspirasjon, vær kreativ og sett i gang med matlagingen!

Last ned Innit appen