Finn den beste trådløse støvsugeren som passer deg

Opplev kraftfulle, letthåndterlige og ergonomiske støvsugere uten ledning. Electrolux trådløse støvsuger er designet for å oppnå best mulige resultater i hverdagen. Uansett om du har gulvtepper, fliser eller tregulv hjemme - den rengjør alle overflater.

800 Cordless cleaner

Enestående kraft for en komplett rengjøring av hjemmet ditt

Vår oppladbare støvsuger Cordless 800 er designet for å fungere på alle overflater i hjemmet ditt. Beveg deg enkelt og effektivt mellom tepper og tregulv. Med støvsugerens kraft og allsidighet får du et perfekt rengjøringsresultat.

Cordless cleaner 800

Cordless cleaner 800

 • Opplev fantastisk støvoppsamling med vår kraftigste oppladbare støvsuger.
 • Spar energi og forleng brukstiden med Automodus.

Funksjoner hos 800 Cordless Cleaner

 • Støvsuger skittent gulv
  Ikon
  Vår kraftigste oppladbare støvsuger

  Den kraftige motoren og munnstykket gir sammen med frem-og-tilbake-bevegelser en høy støvoppsamling på harde gulv og tepper.*

 • Støvsuger teppe
  Ikon
  Langvarig kraft for rengjøring på én lading

  Litium-ion-batteriet har lang varighet og høy ytelse, og sørger for en uavbrutt støvsuging på opptil 35 minutter, rundt 132 m2, ved bruk av hele støvsugeren. Batteriet varer opptil 60 minutter ved bruk av håndstøvsugeren. **

 • Energinivå på støvsuger
  Ikon
  Praktisk manøvrering og effektivitet under rengjøringen

  Støvsugerens sugekraft tilpasses automatisk når man beveger seg fra harde overflater til gulvtepper. Dette sparer opptil 62% energi og forlenger kjøretiden.***

 • Ikon
  Støvsugermotor

  Kompakt, høyhastighetsmotor som varer opptil 350 timer - dobbel så lang levetid som QX8 AEG-modellen.****

 • Støvsuger tregulv
  Ikon
  Det motordrevne munnstykket PowerPro fjerner både fint støv og grovere partikler

  Det motordrevne munnstykket PowerPro er designet for harde gulv, og fjerner 99,9%**** av fint støv og grovere partikler i skjøter og sprekker på harde gulv. Rullen inni munnstykket sørger også for en skånsom polering av gulvet.

 • Fem trinn filtrering på støvsuger
  Ikon
  Grundig fem-trinns filtrering for et mer hygenisk hjem

  Fem-trinns filtreringssystemet fanger opptil 99,99%***** av mikrostøvpartikler i størrelesspekteret 0,3-10 mikron for et renere hjem.

*Basert på eksterne og interne tester i henhold til IEC 62885-4 og IEC 62885-2, 2021, med et beregnet gjennomsnittlig resultat for gulvrengjøring (harde gulv og gulvteppe) i henhold til 5,2, 5,3 (begge retninger), 5,4 og 5,5 (begge retninger).

**Basert på interne tester i henhold til IEC 62885-4 der kjøretiden ble målt på min-modus og rengjøringsoverflate ved hjelp av et dobbeltslag for å dekke hvert område ved en kjøretid på 0,5m/s.

*** Basert på interne beregninger som sammenligner energiforbruk og kjøretid ved bruk av Turbo-modus med Auto-modus ved rengjøring av gulvteppe.

**** Basert på interne tester på harde gulv med sprekker på partikler i størrelsesomfanget 8-2000 mikrometer ved rengjøring på max-modus. Tester i henhold til IEC 62885-2.

*****Basert på interne tester i henhold til EN60312-1:2017.

 

Lett men kraftfull trådløs støvsuger

Med en vekt på bare 2,2 kg er vår oppladbare støvsuger 700 Cordless Cleaner den letteste noensinne. Støvsugeren er lett å bruke og justerer sugeeffekten etter gulvtypen. Dessuten har den en generøs batteritid på 50 min. Velger du en 700 Cordless gjør du et bevisst miljøvalg da 60 % av platsmaterialet er gjenvunnet.

700 Cordless cleaner

700 Cordless cleaner

 • Effektiv og lett med imponerende resultat.

Funksjoner for 700 Cordless cleaner

 • Ikon
  En støvsuger uten ledning med ytelsen i fokus

  Vår oppladbare støvsuger veier kun 2,2 kg¹ og gjør rengjøringen mye enklere. Med en ergonomisk og kompakt design, rengjør du både gulv og tak.

 • Ikon
  Best rengjøringsytelse² i sin kategori³

  Oppdag sterk sugeeffekt og en høyhastighetsmotor som raskt og enkelt fjerner støvet.

 • Ikon
  Lang batteritid og kompakt størrelse

  En ergonomisk, kompakt og kraftig støvsuger på batteri med en generøs batteritid på opp til 50 min.

 • Ikon
  Yter kraftig med langvarig levetid

  Fjern støv, smuss og finere partikler hver gang du gjør rent. Motor med langvarig levetid og kraftig ytelse som gir glimrende resultater på alle overflater.

 • Ikon
  Justerer sugeeffekten automatisk for optimal rengjøring

  Med funksjonen AutoMode justeres sugeeffekten automatisk til overflaten du rengjør. Opplev en myk overgang fra fliser til tregulv og til gulvtepper samtidig som støvsugeren optimaliserer strømforbruket.

 • Ikon
  Filtreringssystemet med fem lag fanger opptil 99,9 % av partiklene⁵

  Vårt filtreringssystem fanger opptil 99,9% av mikrostøvpartiklene i størrelse 0.3-10 mikrometer⁵ for å sikre at det alltid er rent hjemme hos deg.

¹ Totalvekten på en ferdigmontert støvsuger med et multifunksjonelt PowerPro-munnstykke
² Basert på eksterne tester i følge IEC 62885-4 i kombinasjon med 62885-2, 2021 med et beregnet middelresultat for gulvrengjøring ifølge 5.2, 5.3 (begge retninger), 5.4 og 5.5 (begge retninger).
³ Sammenlignet med topp tre selgere i 17 europeiske land i prisintervallet fra 300 til 379 EUR (Gfk 2021).
⁴ Interne tester er utført med håndenhet i laveste hastighet ifølge IEC 62885-4. Enheten ble frakoblet selve støvsugeren og testen ble gjennomført på selve håndenheten.
⁵ Fjerner opptil 99,9 % av mikrostøvpartikler i størrelsen 0,3-10µm basert på intern test i følge EN60312-1:2017.

Les mer
Skaftdammsugare 600

Kraftigere ytelse, lavere lydnivå ved rengjøring*

Sterkere og mer stillegående. Vår trådløse støvsuger, 600 Cordless cleaner, rengjør gulvet mer effektivt med lavere lydnivå. Du får en mer behagelig rengjøring.

600 Cordless cleaner

600 Cordless cleaner

 • Full ytelse, halvt lydnivå*.
 • Vår oppladbare støvsuger, 600 Cordless cleaner, har vunnet priser for sin design og sine enkle funksjoner som gjør det lettere å gjøre rent.

Funksjoner hos 600 Cordless cleaner

 • Ikon
  Du kan rengjøre forskjellige overflater med et multinasjonelt munnstykke

  Rengjør forskjellige overflater med kun ett munnstykke. Det kraftige munnstykket med multi-funksjon gjør at du kan gå fra gulvtepper til harde gulv uten å bytte munnstykke. Du får en mer komfortable hverdag når du gjør rent.

 • Ikon
  Gjør rent uten forstyrrende støy

  Vår mest stillegående støvsuger noensinne.** Vår batteridrivne støvsuger rengjør kraftig med en mer stillegående motor uten at det går på bekostning av ytelsen.

 • Ikon
  Du trenger ikke løfte noe med Roll-in roll-out ladestativ

  Lei av å løfte på tunge støvsugere? Takket vår Roll-in/Roll-out ladestativ, trenger du ikke lenger løfte støvsugeren for å nå den eller sette den tilbake etter bruk. Lett å starte, lett å stoppe.

 • Ikon
  Rengjør alt med en batteridriven støvsuger. Opptil 55 minutters driftstid ***.

  Med det avanserte batteriet i vår oppladbare støvsuger, kan du støvsuge i opptil 55 minutter *** på et fulladet batteri.

 • Ikon
  Fanger opptil 99,9 % av støvet** for et sunnere hjem

  Fjerner opptil 99,9 % av mikrostøvpartiklene i størrelse 0.3-10µm**** for et renere og sunnere hjem.

 • Ikon
  PowerPro moppemunnstykke. Du kan moppe gulvene uten å bruke en mopp

  Moppingen blir så mye enklere. Med det nye PowerPro-moppmunnstykket kan du bruke støvsugeren til å moppe hele gulvet. Mopping uten problem.

*Sammenlignet med modellen Electrolux WQ61-42GG, basert på interne tester. Ytelsen målt på støvoppsamling i følge 59F – IEC 62885-2, utgave 2 FDIS. Lydstyrken halvert (-3dBA) med måling gjort av håndenheten i følge ISO 3743.
**Interne tester utført i følge ISO 3743 på håndenheten (august 2021) sammenlignet med andre oppladbare Electrolux-håndenheter som modellen WQ61-42GG.
***Interne tester på manuell enhet i følge IEC 62 885-4.
**** Interne tester i følge EN 60312-1:2017 standard.

Fleksible og letthåndterlige støvsugere

500 Cordless cleaner er lett å bruke, har et ergonomisk design og yter med glimrende resultater. Håndenheten og tilbehørene er avtakbare som gjør det enkelt for deg å rengjøre alle typer overflater. 500-serien er et miljøvennlig valg da støvsugerne er produsert av resirkulert plast¹.

500 Cordless cleaner

500 Cordless cleaner

 • Vår trådløse støvsugere beveger seg uhemmet over alle overflater i hjemmet.

Funksjoner hos 500 Cordless cleaner

 • Ikon
  En effektiv støvsuger uten ledning for et rent og fint hjem

  Du får effektive og synlige resultater på alle overflater med vår smidige støvsuger på batteri. Bli kvitt støv og fine partikler overalt.

 • Ikon
  Ytelsen opprettholdes selv om støvbeholderen fylles opp²

  Opplev kompromissløs ytelse under hele støvsugingen. Den redesignede støvbeholderen sikrer imponerende ytelse selv når støvbeholderen fylles på.

 • Ikon
  Rask og komfortabel rengjøring med 2-i-1-avtakbar enhet

  500-serien er smidig og tilpassningsdyktig med enestående ergonomisk resultat. Håndenheten kan enkelt kobles fra og gjør det mulig for rask rengjøring på steder som er vanskelig å komme til.

 • Ikon
  Opptil 50 minutters batteritid³ for en komfortabel rengjøring

  Støvsugeren har en generøs batteritid på opptil 50 min så nå kan du rengjøre hele huset på en eneste lading.

 • Ikon
  Brush Roll Clean-funksjonen klipper enkelt av hår som sitter fast i børsterullen

  Nå kan du slippe bekymringer med at hår setter seg fast i børsten. Trykk på pedalen Brush Roll Clean med foten så klippes det av og fanges opp i støvsugeren.

 • Mikrodamm
  Ikon
  Opplev et renere og sunnere hjem mens du gjør rent

  Fjerne opptil 99 % av mikrostøvpartikler⁴ når du gjør rent. Resultatet er sunt og rent.

¹ Inneholdet i plasten som er resirkulert, varierer fra 64-74% mellom våre støvsugere i 500-serien.
² Opprettholder 99% av den initiale rengjøringsytelsen når støvbeholderen fylles opp på høyeste effektinnstilling i følge IEC 62885-2 1.0: 5.1, 5.7 & 5.9.
³ Interne tester som er utført med en håndenhet på laveste hastighetsnivå i følge IEC 62885-4. Den har vært frakoblet fra selve støvsugeren og testen er utført med håndenheten.
⁴ Fjerner opptil 99% av mikrostøvpartikler i størrelsen 0,3-10µm basert på en intern test i følge EN60312-1:2017.

Les mer om våre trådløse støvsugere

Finn riktig oppladbar støvsuger som dekker behovene hjemme hos deg. Rengjøring - Daglig støvsuging for raske og synlige resultat. Dyr - For fjerning av dyrehår og smuss forårsaket av kjæledyr. Hygienisk - Mer grundig rengjøring for bakterier og fint støv. Ultimat - En alt-i-ett oppladbar støvsuger som tar seg av all rengjøring.

Hvorfor kjøpe en trådløs støvsuger?

Vurderer du å kjøpe en støvsuger med eller uten ledning? Oppladbare støvsugere er lette, enkle å bruke og lett tilgjengelige ved behov. Våre trådløse støvsugere yter kraftig og nås raskt fra ladestativet. Du slipper ekstraarbeidet med å koble inn og ut ledningen når du går fra et rom til et annet.

Hovedfunksjoner

Ytelse - effektiv sugeeffekt på alle overflater.
Batteridrevet - beveger seg fritt uten ledning og har lang driftstid.
Selvstående - sett på pause og fortsett støvsugingen uten å legge ned støvsugeren eller lene den mot veggen. Denne funksjonen gjelder de fleste av Electrolux støvsugere.
Ladestasjon - lett roll-inn/Roll-out funksjon uten å løfte støvsugeren.
Manøvrerbarhet - dekker alle steder med munnstykket som svinger rundt hjørner og møbler.
LED-belysning - munnstykke med LED-lamper gjør det enkelt å se smuss på steder med dårlig belysning.

Sjekkliste før innkjøp av en oppladbar støvsuger

Hvilken gulvtype har jeg?
Hardt gulv, fliser, gulvteppe eller en kombinasjon? En trådløs støvsuger er et utmerket alternativ for alle typer gulv.

Har jeg noen spesielle behov?
Hvis du har allergier eller kjæledyr, ta i betraktning å kjøpe en støvsuger med høyere filtrering og munnstykker som passer for rengjøring på dypet. Vi anbefaler våre modeller i kategoriene Hygiene og Dyr.

Bruksfrekvens
Uansett om du rengjør ofte eller iblant, er en oppladbar støvsuger ideell for oppgaven.

Vedlikehold

Vilken filtertype brukes i en trådløs støvsuger?
A) Forskjellige forfilter stopper partikler fra å suges inn i motoren.
B)
Et fint støvfilter forhindrer fine støvpartikler fra å sendes tilbake i luften.

Hvor ofte skal filtret rengjøres eller skiftes ut?
Vi anbefaler at et forfilter skiftes ut hver sjette måned. Et filter for fint støv bør skiftes ut hver tolvte måned. Begge filtertypene er vaskbare og må rengjøres hver 1-2 måned.

Enkel tømming og rengjøring. Oppladbare støvsugere er poseløse og har i stedet avtak- og vaskbare støvbeholdere.

Tilbehør

Forskjellig tilbehør til oppladbare støvsugere og dets bruksområder:

Tregulv, fliser - PowerPro-munnstykke for hardt gulv (100% opptak av støv i gulvsprekker)
Gulvtepper og harde gulv - PowerPro multi surface munnstykke (går fra gulvtepper til harde gulv uten bytte av munnstykke)
Dyrehår og dyreflass - PetPro+ munnstykket til den oppladbare støvsugeren er perfekt for deg som har kjæledyr som feller mye hår.
Seng og sofa - med sin unike børste sørger BedProPower™+ munnstykket for at senger og sofaer blir grundig rengjort.

Les mer om våre trådløse støvsugere

Finn riktig oppladbar støvsuger som dekker behovene hjemme hos deg. Rengjøring - Daglig støvsuging for raske og synlige resultat. Dyr - For fjerning av dyrehår og smuss forårsaket av kjæledyr. Hygienisk - Mer grundig rengjøring for bakterier og fint støv. Ultimat - En alt-i-ett oppladbar støvsuger som tar seg av all rengjøring.

Klar til å kjøpe?
Fortsett å utforske neste serie med trådløse støvsugere