Produktdetaljer

Refine 600 Steam strykejern 2600W og med ResiliumTM SKI 400 jernsåle. Strykejernet har innstillinger for sensitive materialer samt ull, bomull og lin. Den står stødig med ekstra stor gummifot. Indikator for varm såle.

Produktfordeler

Brukervennlig. Klar til å ha på.

Med en jevn fordeling av damp kan strykejernet Refine 600 Steam fjerne rynkene fra plaggene dine raskt og enkelt. Den innebygde sensoren oppdager når strykejernet ditt ikke har tilsyn, og den varme strykesåleindikatoren gir deg beskjed når strykejernet er varmt.

Electrolux - Strykejern - E6SI1-6PG

Raskt og kraftig.

Få gode strykeresultater med den perfekte balansen mellom varme, damp og trykk. Rask oppvarming og jevn fordeling av damp gjør at strykejernet er klart til å fjerne rynkene på plaggene dine i løpet av 30 sekunder.

Electrolux - Strykejern - E6SI1-6PG

Ripebestandig RESILIUM™ SKI 400-strykesåle.

RESILIUM™SKI 400-strykesålen er ripebestandig med en avrundet overflate, som gjør at den enkelt kan gli over plagg uten å stoppe på knapper eller pynt. 400 hull gir en jevn fordeling av damp.

Electrolux - Strykejern - E6SI1-6PG

Intuitiv og trygg.

Den innebygde sensoren, 3-veis automatiske av-brytere, slår av strykejernet automatisk – enten du har lagt strykejernet på plagget, på siden eller i en stående stilling. Indikatoren for varm strykesåle på spissen av strykejernet, oppdager når strykesålen er varm.

Electrolux - Strykejern - E6SI1-6PG

Antidrypp.

Minimer risikoen for vannmerker på klærne. Antidrypp, et bimetall i strykejernet, forhindrer at vann kommer inn i dampkammeret når temperaturen er for lav.

Funksjon for automatisk rengjøring.

Ta vare på strykejernet ditt og klærne dine, ved å forhindre uønsket kalkstein. Antikalksteinløsningen FlushClean, gjør at du enkelt kan fjerne kalkstein ved å skylle vann gjennom systemet.

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.

Eier du allerede dette produktet?

Registrer produktene dine i MyElectrolux og finn alt du trenger på ett og samme sted. 

  • Smidigere service og support
  • Enkel tilgang til bruksanvisninger og veiledninger
  • Spesialtilbud og rabatter
Bli medlem nå Support
Kvinne på sofa med mobil