Produktdetaljer

Klar for bruk på sekunder, klærne dine kan bli uten skrukker og friske umiddelbart. Siden Refine 600 Handheld Garment Steamer er bærbar og størrelsen er komfortabel, er den er lett og enkel å bruke når antrekket ditt trenger å bli oppfrisket.

Produktfordeler

Electrolux - Klesdamper - E6HS1-2EG

Vær fresh og stilig. Umiddelbart.

Klar for bruk på sekunder, klærne dine kan bli uten skrukker og friske umiddelbart. Siden Refine 600 Handheld Garment Steamer er bærbar og størrelsen er komfortabel, er den er lett og enkel å bruke når antrekket ditt trenger en oppfriskning.

Electrolux - Klesdamper - E6HS1-2EG

Du trenger ikke strykebrett.

Refine 600 Handheld Garment Steamer lar deg dampe klær direkte på hengeren. Varmes opp på bare 20 sekunder, og gir en konstant strøm av damp med nok effekt til å friske opp og fjerne skrukker fra ethvert antrekk.

Electrolux - Klesdamper - E6HS1-2EG

Oppfrisker enkelt plaggene dine, selv ømfintlige tekstiler.

Har du ikke tid til å vaske favoritt-antrekket? Den håndholdte Refine 600 tøydamperen glatter ikke bare plaggene dine, men frisker dem også opp. Damp trenger gjennom stoffibrene og fjerner opptil 99,9%* av bakterier.

*Test utført av SGS basert på den kinesiske standarden for klesdampere QB / T 5200-2017 i mai 2020 for bakterityper Escherichia coli (CICC® 10389 ™), Staphylococcus aureus subsp. aureus (ATCC® 6538 ™) og Candida albicans (CICC® 1965 ™) innen 3 minutters damptid ved temperatur over 140 ° C.

Electrolux - Klesdamper - E6HS1-2EG

Avtakbar vanntank.

For å forenkle dagen din har Refine 600 Handheld Garment Steamer en avtakbar vanntank. Noe som betyr at du tar den enkelt av, går til nærmeste kran for å fylle på vann, og deretter popper den på igjen.

Electrolux - Klesdamper - E6HS1-2EG

Ingen overflate er for langt unna.

Er strømuttaket for langt unna, eller trenger du å nå opp til høye overflater slik som gardiner? Med en strømledning på 3 meter, når Refine 600 Handheld Garment Steamer alltid frem til de vanskeligste stedene.

Electrolux - Klesdamper - E6HS1-2EG

Børste- og hansketilbehør.

Alle Refine 600 Handheld Garment Steamer leveres med en spesialdesignet børste som lar dampen trenge gjennom tykkere stoffer slik som dongeri. I tillegg en beskyttende hanske som beskytter hånden mot den varme dampen.

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.

Eier du allerede dette produktet?

Registrer produktene dine i MyElectrolux og finn alt du trenger på ett og samme sted. 

  • Smidigere service og support
  • Enkel tilgang til bruksanvisninger og veiledninger
  • Spesialtilbud og rabatter
Bli medlem nå Support
Kvinne på sofa med mobil