Produktdetaljer

Denne elektriske komfyren varmes opp raskere enn vanlige keramiske platetopper. Så uansett hva du varmer opp - smør til eggerøre, olje til pølser og vann til grønnsaker - er det klart før.

Produktfordeler

Varmluft – bedre varmedistribusjon for jevne tilberedningsresultater

Sprø bakst, perfekte paier, godt brunstekte kjøttstykker – Varmluft sørger for at varmen sirkuleres jevnt i hele ovnen. Gode resultater uansett hvor maten blir plassert.

Multilevel Cooking. Tilbered mer samtidig

Med Multilevel Cooking sikrer den ekstra varmeringen at rettene dine alltid tilberedes med jevnt resultat – selv når den er fylt med to brett samtidig.

PushPull-skuffen. En smidig oppbevaringsløsning

Nå har matlagingsredskapene dine et elegant og smidig oppbevaringshjem. PushPull-skuffen er din oppbevaringsvenn i kjøkkenet.

Keramisk platetopp – for rask tilberedning

Keramisk platetopp er rask og enkel å rengjøre med keramiske soner som varmes opp raskt og nøyaktig for uanstrengt matlaging.

Electrolux - Elektrisk komfyr - LKR64001NW

XXL-kapasiteten gir deg mer fra ovnen

XXL-kapasiteten inne i ovnen lar deg maksimere steketiden. Økt effektivitet betyr at du kan få mer ut av rettene dine og stole på oppskriftene dine for å lage mat til mange når du trenger det.

Svart emalje – varig og enkel å rengjøre

Svart emalje er det optimale materialet brukt til innsiden av ovnen. Robust, varig og enkel å rengjøre, det tilrettelegger tilberedningsprosessen.

Tilbehør

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.

Eier du allerede dette produktet?

Registrer produktene dine i MyElectrolux og finn alt du trenger på ett og samme sted. 

  • Smidigere service og support
  • Enkel tilgang til bruksanvisninger og veiledninger
  • Spesialtilbud og rabatter
Bli medlem nå Support
Kvinne på sofa med mobil