Oppdag

Vaskemaskiner

Hvert eneste fiber blir tatt vare på

De fleste vaskemaskiner får ikke mest mulig ut av vaskemidlet og tøymykneren. Men UltraCare™ Eco forhåndsblander vaskemiddelet, slik at du kan vaske plaggene på 30 grader, i stedet for 40 grader. UltraMix-systemet forblander også mykneren din, slik at den fordeles jevnt. Faktisk trenger andre maskiner dobbelt så mye tøymykner for å gi like god pleie og mykhet.

Som nye på 30 minutter

Ta favoritt-plaggene dine med på spa med SteamCare. På bare 30 minutter vil dampen skånsomt jevne ut folder og friske opp plaggene dine. Dette reduserer behovet for å vaske og stryke dem. Dermed kan du sørge for at dine stiligste skjorter, mest elegante kjoler og komfortable gensere føles som nye mellom vask.

I Electrolux-vaskemaskiner med Woolmark Apparel Care Green Label, er det trygt å vaske selv ull som bare skal håndvaskes, samtidig som de bruker mindre energi.

Cathryn Lee

Woolmark-selskap

UltraCare™ Eco

Med Ultracare™ Eco er finvasken din i trygge hender.

Electrolux Ultracare Eco

Holder på formen

Bevar passformen til favorittgenseren din med den Woolmark-godkjente Ultracare™-vaskemaskinen. Woolmark Green tildeles maskiner som trygt kan vaske ull som bare skal håndvaskes, og er ledende på markedet i energieffektivitet. Så ullplaggene dine vil holde på form og loddenhet, vask etter vask.

Aldri mer overvasking

Med OptiSense kan du bevare hvordan klærne dine ser ut og føles. Maskinen sørger for riktig vask ved å tilpasse varighet, energi- og vannforbruk etter tøymengden din. Dette gjør vaskingen miljøvennlig, fordi du ikke bruker mer vann enn du behøver. Maskinen passer alltid på klærne og strømregningene dine.

En haug av skjorter i en skittentøyskurv

Kan håndtere opptil 8kg

Det å håndtere en stor klesvask er enklere enn noensinne med våre vaskemaskiner. Med en ekstra stor trommel, har du rikelig med plass, i tillegg er den bygget spesifikt med tanke på skånsom behandling. Klærne dine blir beskyttet mot revning og strekking i løpet av syklusen. Du kan overlate klærne dine til SoftDrum, uansett om du skal vaske 1 kg eller 8 kg. 

Skapt for å pleie, bygd for å vare

Vi er så selvsikre på produktene våre, at alle vaskemaskinene med invertermotorer har 10 års garanti. De er designet for å vare og holder klesvasken din i gang i minst 10 år. De er også stillere og sparer 50 % mer energi enn tradisjonelle motorer. Dermed kan du vaske uten å bekymre deg.

Klar når du er det

Få gleden av en fleksibel vaskerutine. Med TimeManager® velger du hvor lenge vasken din skal vare med bare noen få trinn. Dermed er favoritt-plaggene dine klare til bruk når du selv er det. Har du en travel timeplan, så kan du ved hjelp av utsatt start vente opptil 20 timer før du setter på klesvasken din.

Ultracare Eco-vaskemaskinen ved siden av DelicateCare-tørketrommelen

Pleie fra start til slutt

Hemmeligheten bak luksuriøst myke, velpleide plagg handler ikke bare om å velge riktig vaskemaskin – tørkingen er like avgjørende. DelicateCare-tørketromlene våre er perfekte partnere for Ultracare™ Eco-vaskemaskinene. Den innovative varmepumpeteknologien tørker plaggene forsiktig ved lavere temperaturer, for å eliminere skader fra overtørking.

Nytørkede og flotte skjorter