Oppdag

Tørketromler

Trygt for finvask

Gi selv de mest ømfintlige klærne dine uslåelig mykhet. Vår DelicateCare-teknologi skreddersyr syklusen til hver stofftype for å sikre best mulig tørk og pleie, selv for ull og silke. Teknologien optimaliserer trommelhastighet og rotasjon basert på det stofftypene trenger. Den beskytter også klærne dine fra å bli krøllete ved at trommelrotasjonen skifter retning regelmessig.

Ingen krymping sammenlignet med flat tørking

Woolmark Blue sertifisering garanterer at DelicateCare-tørketrommelen trygt tørker ullplaggene dine. Det patenterte ullprogrammet tilpasser trommelbevegelsen for å beskytte klærne dine, og sikrer at de ikke krymper – sammenlignet med flat tørking. Så du kan ha på deg favorittgenseren din, igjen og igjen.

En skjorte som er halvparten glatt, halvt rynket, for å vise kraften i dampvaskemaskiner

Damp friskhet inn i klærne dine

Hopp over tørr-rensing og gi nytt liv til favorittklærne dine med SteamSystem. Den jevner ut bretter og absorberer lukt på bare 15 minutter, slik at klærne dine ser ut og føles så gode som nye. Det er perfekt når du må se flott ut i en fei.

DelicateCare-tørketrommel

DelicateCare skreddersyr syklusen for hver tekstil for å gi den beste pleien til selv delikate plagg av silke.

Electrolux DelicateCare tørketrommel

Tørk silke i DelicateCare

Nå kan du med sikkerhet tørke selv den mest delikate silken. DelicateCare-silkeprogrammet passer på formen på silken, akkurat som naturlig tørking eller rens*. De lave temperaturene og skånsomme bevegelsene er tilpasset til hvert plagg, og gir klærne dine den mest skånsomme pleien.

*Undersøkelse WL 7112/14 av WFK-Institut für Angewandte Forschung GmbH

Ta vare på utendørsklærne dine

Utendørsplagg kan miste funksjonen sin når de blir skitne. Ved vask beskyttes materialets pusteevne, mens riktig tørking gjenoppretter vannavstøting. Velg utendørsprogrammet på vaskemaskinen din for å forsikre deg om at dine funksjonsklær er klare – når du er klar for fantastiske utendørsaktiviteter.

Skreddersydd pleie for hver vask

Tørketromlene våre med OptiSense garanterer den mest skånsomme pleien for klærne dine. Basert på tøymengden tilpasser sensorene syklustiden. Det betyr at syklusen stopper så snart plaggene dine er klare, og du vil aldri kaste bort energi på å tørke for lenge. Med OptiSense er tørketromlene våre like skånsomme mot miljøet som de er mot klærne dine.

Høy ytelse gjennom hele levetiden

Med 10 års garanti på motoren er vi sikre på at tørketromlene våre vil vare. Invertermotoren bruker ikke børster slik som andre motorer gjør. Det reduserer friksjon for lengre driftstid og lavere støy. EcoFlow-systemet fanger til og med opp de fineste lo-partiklene. Dette reduserer energiforbruket, og sørger for topp ytelse i en mannsalder.

Et sandtimeglass

Hurtigtørking

Når du egentlig ikke har tid til å tørke klær, tar tørketromlene fra Electrolux noen snarveier. TimeManager gjør at du kan redusere tørketiden med opptil 40 %, og fortsatt oppnå fantastiske resultater. I tillegg er du alltid garantert kortest mulig tørketid fordi sensorer justerer varighet etter tøymengde. Klærne du vil bruke er tilgjengelige når du ønsker det.

UltraCare-vaskemaskin og DelicateCare-tørketrommel

Perfekt tørking starter med vasken

Vaskemaskinen og tørketrommelen er to halvdeler av en helhet – den rette vasken gjør plaggene klare for en fantastisk finish i tørketrommelen. Våre DelicateCare-tørketromler har funnet sin perfekte partner i Ultracare™ Eco-vaskemaskinene. De er like snille mot tøyet, og bevist å være like skånsom som håndvask.

En haug med nytørkede plagg fra tørketrommelen