KJØPEGUIDE

Vaskemaskin med tørketrommel

Vaskemaskin med tørketrommel tar seg av alt

Den beste vaskingen møter den beste tørkingen i vår DualCare-teknologi. Du trenger ikke lenger håndvask eller flattørking, bare legg finvasken i maskinen. Det er all pleien klærne trenger i én plassbesparende maskin. Du får mer plass hjemme og gleden av den reneste, mykeste klesvasken.

En klokke ved siden av en DualCare vask-tørk-søyle

Spar tid, vask og tørk

Spar plass og tid med en vaskemaskin med tørketrommel fra Electrolux. Du kan også vaske og tørke opptil 6 kg på én gang. Det er opptil 24 skjorter. Du behøver ikke å velge to sykluser - Du trykker bare på én knapp og får ut klærne klare til å legges i skapet.

Electrolux vaskemaskiner med tørketrommel er Woolmark Blue-sertifisert, helt trygt å vaske og tørke ull som ellers bør håndvaskes.

Cathryn Lee

Woolmark-selskap

DualCare vaskemaskin med tørketrommel

DualCare vaskemaskin med tørketrommel lar deg trygt vaske og tørke ull, i én enkelt syklus.

DualCare vaskemaskin med tørketrommel

Skånsom pleie, garantert

Electrolux vaskemaskiner med tørketrommel er de første på markedet med Woolmark Blue-sertifisering. Woolmark er verdensledende innen ullpleie. Den blå etiketten beviser at det er trygt å vaske og tørke ull som bare tåler håndvask. Yndlingsgenserne dine vil holde seg luftige og varme, og du kan bruke dem lengre.

En skjorte som er halvparten glatt, halvt rynket, for å vise kraften i dampvask

Når du bryr deg, damp det

Trenger du de fine klærne dine, men har ikke tid til å vaske dem? DualCare bruker damp for å få myke og glatte resultater. Fuktigheten får fibrene til å slappe av, fjerner lukt og rynker, slik at du kan friske opp klærne på noen minutter. Klærne dine er klare til bruk når du ønsker det – også mellom hver vask.

Aldri overvaske eller overtørke

For å få klær med uimotståelig mykhet og skinnende resultater, er det bare å legge tøyet i trommelen og la DualCare ta seg av resten. OptiSense-teknologien justerer syklusen automatisk etter tøymengden. Så enten du vasker 3, 6 eller 9 kg, kommer du aldri til å overvaske eller overtørke. Klærne holder seg nye og fine mye lenger.

Displayet på DualCare

Alltid med pleie

Alle våre DualCare vaskemaskiner med tørketrommel bruker en stillere, mer robust og effektiv invertermotor. Dette er ytelsen du trenger for å ta vare på klærne dine. Klærne vil se ut og kjennes like så fine som den dagen du kjøpte dem. Vi er så trygge på invertermotorens egenskaper, at den har en garanti på 10 år.