Smartere matlaging med SideChef

Vi samarbeider med SideChef som med sin smarte app gjør at dine måltider blir en fryd å lage. Videoguidene med trinn-for-trinn-forklaringer, er komponert for å forvandle amatører til erfarne kokker. Du oppnår bedre resultat i kjøkkenet uten kompliserte kokebøker.

Lag gode retter på en enkel og bærekraftig måte

Nå kan du glede deg til en grei matlaging med veiledning fra Le Cordon Bleu. Deres tydelige instruksjoner gjør det lett å lage deilige og bærekraftige måltider. Eventyret i kjøkkenet begynner med SideChef-appen som sender korrekte innstillinger på ovnen etter oppskriften som du har valgt, direkte til din Electrolux-dampovn. Alt dette finns nå på SideChef Premium som er en plattform med oppskrifter, måltidsplanlegging og instruksjonsvideoer. Du får 12 måneders fri tilgang til tjenesten når du registrerer dampovnen din fra Electrolux.

SideChef-appens funksjoner

 • mobil med oppskrifter i skjermen
  Oppskrifter tilpasset deg

  Botanisere deg blant oppskrifter som er utvalgt og tilpasset forskjellige kostvaner, allergier og smaker. Vegan-, fisk- og paleo-alternativ, for å nevne noen, inngår og gjør det enkelt for deg å finne favorittrettene dine.

 • Matapp med smart innkjøpsliste
  Praktisk innkjøpsliste i appen

  Finn en oppskrift som du vil lage, og fyll innkjøpslisten med korrekte ingredienser med ett eneste klikk. Listene spares i appen slik at du ikke glemmer noe til neste gang du handler.

 • Sidechef-app med matrett i skjermen
  Tusenvis med oppskrifter i hånden din

  SideChef-appen har flere enn 18 000 oppskrifter, samlet inn og tilpasset av kjente matbloggere og kokker. Hver eneste en med visuelle trinn-for-trinn-guider som gjør at du raskt utvikler ferdighetene dine innen matlaging med pålitelige råd fra proffen.

12 måneders kostnadsfri SideChef-prenumerasjon

Få tilgang til flere funksjoner i din smarte dampovn fra Electrolux med den 12-måneders kostnadsfri prenumerasjon på SideChef Premium.

Utforsk smarte dampovner

Slik tar du del av tilbudet

1. Lade ned appen My Electrolux Kitchen og registrer dampovnen din

2. For å løse inn din kostnadsfrie 12-måneders prenumerasjon, gå til partnerseksjonen. 

3. Lade ned appen SideChef og følg instruksjonene for å lenke din Electrolux-dampovn.

4. I appen har du tilgang til, og får muligheten til å nyte av bærekraftige og velsmakende oppskrifter.

Lade ned SideChef-appen