Smarte produkter

Produkter som kan kobles til Wi-FI skaper nye og unike opplevelser. Du får lekre oppskrifter og veiledning som hjelper deg å forfine matlagningskunsten din. Vi gir også tips om klespleie slik at klærne dine holder seg nyere lengre. Du får bedre kontroll – uansett om du er hjemme eller borte.

Hands in bowl and Google Assistant on countertop

Et hjem med smarte tilkoblinger

Tilkoblede produkter gjør at husarbeidet blir enklere og lettere. Du får et bedre, renere og mer tiltalende hjem. Electrolux samarbeider naturligvis med store selskap som Google og Amazon for å garantere fungerende tilkoblinger.

Oppdag våre smarte produkter – for et smartere hjem helt enkelt.

OPEN CONNECTIVITY FOUNDATION

Open Connectivity Foundation består av over 300 selskap som har et felles formål å garantere pålitelig sammenkobling av utstyr ved å skape standarder, plattformer og implementasjoner med åpen kildekode for tilkoblinger.

Matlaging

Få mest mulig ut av dine produkter med My Electrolux-appen, som for eksempel at du kan utvide dine kulinariske kunnskaper med våre lekre oppskrifter. I appen kan du også registrere produktet ditt, du får tilgang til skreddersydde tjenester, kontakt med Electrolux, laste ned manualer og mye mer.

Les mer

Vask og tørk

Med My Electrolux Care-appen kan du kontrollere vaskemaskinen med tørketrommel hjemme fra din smartphone. Du kan bruke rådgiverfunksjonen for klespleie og få eksperthjelp om hvordan du skal vaske klærne dine på beste måte. Og med Mine favoritter kan du spare favorittinnstillinger for plagg som du bruker og vasker ofte.

Les mer

My Electrolux Kitchen

Få mest mulig ut av dine produkter med My Electrolux-appen, som for eksempel at du kan utvide dine kulinariske kunnskaper med våre lekre oppskrifter. I appen kan du også registrere produktet ditt, du får tilgang til skreddersydde tjenester, kontakt med Electrolux, laste ned manualer og mye mer.

Last ned appen My Electrolux Kitchen


The Innit App in bold text

Regissere det perfekte måltidet

Det er mye som skal til for å oppnå det perfekte måltidet. Vi hjelper gjerne til med dine matforberedelser. Electrolux samarbeider med Innit app slik at hvert steg i matlagingen er forbedret: fra oppskrifter basert på personlige preferanser til automatiserte innstillinger og steg-for-steg hjelp under matlagingen. Innit er dynamisk. Vil du bruke fileter før de går ut på dato? Egenskaper som «ingredient swap» gjør at du kan bytte ut en ingrediens og tilpasse oppskriften mot det du har i kjøleskapet. Du minsker matavfall og maksimerer dine favorittsmaker.

Last ned Innit appen

"Hva blir det til middag?" Ikke spør!!

Vi har jobben, familien og skolen. Og tusenvis andre saker som opptar oss. Da kan det mest frustrerende være spørsmålet «Hva blir det til middag?» Men om du synkroniserer ovnen din med Innit appen, får du en sak mindre å tenke på. Appen låser opp oppskrifter som er skreddersydd etter dine preferanser, og den ovnen du har. Du får oppskrifter som er tilpasset etter dine allergier, preferanser og etter den livsstil som du velger.

Oppskrifter tilpasset din livsstil

Det finns ubegrenset med oppskrifter på nettet. Hvordan skal du finne en som tar hensyn til dine allergier og dine personlige preferanser? Svaret: vår Innit app! Innit vet hva som skal inkluderes (og unngås) av ingredienser. Den foreslår kun oppskrifter basert på dine preferanser og livsstil.

Lekre måltider er plutselig så enkelt

Matlaging av lekre måltider blir mye enklere med Innit. Du kobler bare ovnen din med Innit appen. Når du velger en oppskrift kommer Innit automatisk sende korrekte innstillinger til ovnen din. Den varsler også status underveis i matlagingen slik at du slipper å sjekke selv. Lager du tilbehør til hovedmåltidet? Ingen problem. Innit hjelper deg med tidssetting av alla retter slik at de er varme når du serverer maten.

 • Two ovens
  1

  Koble til ovnen din

 • Two recipes
  2

  Velg en oppskrift

 • Cooking timer
  3

  Gå i gang med matlagingen

Du vet når maten er klar

Av og til blir matlagingen en gjettelek. Blir maten som du vil med de tider og forslag du får? Ved å registrere ovnen din med Inni tappen trenger du ikke lenger å lure på hvilket program du skal bruke på ovnen til matretten. For hver oppskrift, guider appen deg gjennom hvilke innstillinger du skal bruke. Du får hjelp med matlagingen uten å stresse.

Timing betyr alt

Å lage lekre matretter handler om lidenskap. Og nøye forberedelser. Men det handler også om planlegging. Innit appen veileder deg slik at hver eneste matrett er ferdig i samtidig og at maten serveres varm. Igjen og igjen.

Mindre avfall, mer favorittsmaker

Har du noensinne kommet hjem etter handlingen og opplevd at du har glemt en ingrediens? Har du mat i kjøleskapet som du ønsker å bruke nå, men du finner ikke en passende oppskrift? Med Innit appen kan du bytte ingredienser i de utallige matrettene som tilbys. Ønsker du å bruke kyllingfiletene før de går ut på dato? Ingen problem. Innit skaper oppskrifter basert på hva du har tilgjengelig i øyeblikket. Slik minsker du matavfallet.

mat på en tallerken

Morgendagens oppskrifter venter på deg

Bli en bedre kokk med vår lett-å-følge oppskrifter som er gjort for at du skal få mest mulig ut av dine ingredienser. Spennende smaker og enkle instruksjoner uten problemer – du kan i stedet nyte av lekker mat. Få inspirasjon, vær kreativ og sett i gang med matlagingen!

Last ned Innit appen

Google Assistant

Styr ovnen med stemmen din


mann snakker med google home

Last ned Google Home app

Koble til ovnen din til Google Home

 • google home innstillinger
  Sett i gang Google Home enheten

  Forsikre deg om at Google Home-enheten er tilkoblet og fungerer. Om ikke, les medfølgende instruksjoner som du har fått sammen med Google Home-enheten. For ytterligere informasjon www.google.com/home

 • Wifi icon
  Koble til ovnen

  Forsikre deg om at ovnen din er tilkoblet «My Electrolux Kitchen»-appen. Om ikke, last ned appen og følg instruksjonene. Koble sammen ovnen og Google Home-enheten på samme Wi-Fi.

 • Three different "add" icons
  Start Google Home-appen

  A: Legg til (på home) 
  B: Sett i gang enheten 
  C. Fungerer med Google (Er den allerede i gang?)

 • Electrolux logo
  Koble til kontoen din

  Velg Electrolux i listen og logg på Electrolux kontoen din. (Kontoen for «My Electrolux Kitchen» app)

Fjernstyr ovnen din

Når ovnen er i gang, kan du alltid kontrollere den med Google Home. Hvis den ikke er i gang, må fjernkontrollen være aktivert på ovnen for at den skal kunne settes i gang med Google Home.

Aktiver fjernkontrollen

Trykk på Wi-Fi-ikonet på kontrollpanelet for å slå på fjernkontrollen.

For din sikkerhet og i følge EU-bestemmelser

Spør assistenten din

Alle kommandoer må begynne med "Okej Google" eller "Hei Google"

 • Slå på ovnen
 • Slå av ovnen
 • Start ovnen
 • Stopp ovnen
 • Sett ovnstemperatur på 200 grader
 • Øk ovnstemperaturen med 10 grader
 • Senk ovnstemperaturen med 20 grader
 • Er ovnen påslått?
 • Hva er ovnens temperatur?

Velg ovn funksjon pizza

Du trenger ikke lenger å stå foran ovnen for å velge en funksjon.

Funksjonsnavn / Alternativer

 • Pizzafunksjon / Pizza, Pizzaprogram
 • Ekte Varmluft / Varmluft, Program med varmluft, Varmluftprogram, Varmluftfunksjon, Funksjon med varmluft
 • Over og Undervarme / Over undervarme, Tradisjonell varme
 • Gratinering med vifte / Gratinering, Hurtig grilling, Rask grilling, Intensiv grilling
 • Undervarme / Undervarmeprogram, Program med undervarme
 • Funksjon/ Innstilling, Innstillinger, Innstillingen, Funksjonen, Program, 
  Programmet, Bruk, Bruksområde

Bruk en kommando om gangen

Dos eksempel: “Ok Google, slå på ovnen”  “Ok Google, sett temperaturen på 200 grader”

Don’ts eksempel: “OK Google, slå på ovnen og sett temperaturen på 200 grader”

Flere ovner?

Hvis du har flere enn en tilkoblet ovn, må du navngi og kalle dem «øvre og nedre» eller «øverste og nederste» (det er valgfritt) slik at Google vet hvilken ovn som skal settes i gang. Det vil si «...start øvre ovn» eller «øk øverste ovnens temperatur med 10 grader»:

Hvis du har ovnene i forskjellige rom, må du også oppgi hvor ovnen du vil kontrollere er plassert. Det vil si «...start ovnen i kjøkkenet» eller «...start ovnen i kjelleren».

Slett ovnen fra Google Home

Åpne Google Home-appen for å slette produktet ditt fra Google-kontoen din. Klikk på den enhet som du ønsker å slette. Klikk på "Slett tjenesten" og følg instruksjonene på skjermen. Når slettingen er klar, klikker du på "Klar".

All tilkoblet apparatdata lagres i strikt overenstemmelse med Electrolux datasikkerhetspolicy


My Electrolux Care App

Med My Electrolux Care-appen kan du kontrollere vaskemaskinen med tørketrommel fra din smarttelefon. Du kan bruke rådgiverfunksjonen for klespleie og få eksperthjelp om hvordan du skal vaske klærne dine på beste måte. Og med Mine favoritter kan du spare favorittinnstillinger for plagg du bruker og vasker ofte.

Last ned appen My Electrolux Care

Fjernstyring

Bruk My Electrolux-appen når du vil sette i gang vasken og kontrollere statusen på klesvasken samtidig som du gjør annet når du er hjemme. Appen gir deg fullstendig oversikt over vasken som er i gang og gir deg beskjed når programmet er klart. Med My Electrolux Care-appen får du full kontroll over din klesvask.

Rådgiver om klespleie

Vask og tørk av klærne hører til hverdagen så det er viktig å ta vare på dem. Skriv materiale, farge og hvor skitne klærne er, så får du anbefalinger fra My Electrolux Care-appen, og du kan sette i gang vasken automatisk fra appen. Den intuitive Rådgiverfunksjonen gir omsorgsfulle ekspertråd ved å alltid anbefale det beste programmet for dine plagg. Den får dine klær å føles nyere lengre.

Fjernstyrte produkter

Mine favoritter

Du kan skreddersy dine vaskerutiner med Mine favoritter. Spar dine favorittinnstillinger og de tilpassede rådgiver-programmene som du har fått frem. Du kan lagre opp til 6 vaske- og tørkeprogram for raskere tilgang. 

Svar på vanlige spørsmål

Har du spørsmål om My Electrolux Care-appen, våre tilkoblede produkter eller trenger du hjelp når du konfigurerer tilkoblinger innen ditt eget Wi-Fi-nettverk? Sjekk vår FAQ som gir svar på de mest vanlige spørsmålene.

Till FAQ

Sjekkliste

 

 • Apple: Telefon eller lesebrett: iOS 8.0 eller senere versjon.  
 • Android: Telefon eller lesebrett: Android 4.0.3 eller senere versjon.  
 • Wi-Fi: 802.11 b/g/n @ 2.4GHz med WEP, WPA eller WPA2 AES/TKIP med internett tilkobling.  
 • Sørg for at styrken på signalene er sterke nok der som maskinen skal installeres.
 • Hvis det er for langt fra Wi-Fi-routeren kan en forsterker til nettverket bli nødvendig.

Få en bedre følelse av velvære med våre tilkoblede produkter

81% av oss bli lykkeligere når det er rent hjemme* - og nå er det enda enklere å nyte av et rent innendørsmiljø med våre tilkoblede støvsugere, luftrensere og inneklima. Len deg tilbake og slapp av mens våre produkter tar hånd om hjemmet ditt.

Hunting Dynasty, Clean Environment’s Impact on People’s Happiness, maj 2019

Gjør rent fra hvor som helst

Med Electrolux Pure i-appen kan du på distanse styre rengjøringsskjemaene, og hvilke deler Pure i9.2 skal støvsuge.

 • Start og følg rengjøringen fra hvor som helst
 • Skjemalegg etter hvordan dagen din ser ut og planløsningen hjemme hos deg
 • Bestem selv når og hvor det skal gjøres rent

Helt automatisk rengjøring

Eletrolux Pure i-appen kan tilpasses etter deg. Du kan styre roboten når som helst under rengjøringen, eller bare se hvordan den beveger seg  selv om du ikke er tilstede. Du kan også skjemalegge rengjøringen. Selv om det er en ukentlig støvsuging du vil ha eller hver dag om katten din feller mye hår, kan roboten tilpasses etter behovene dine slik at du kan komme hjem til et rent hjem hver dag.

 • to play-ikoner
  Fjernstyring

  Du kan fjernstyre under rengjøringen.

 • Check-ikon på en telefon
  Følg med roboten

  Følg med hvordan den beveger seg når du ikke er hjemme

 • Digitalt rengøringsskjema
  Rengøringsskjema

  Skjemalegg rengjøringen på en daglig eller ukentlig basis .

Last ned Electrolux Pure i-appen

Forbedre luften innendørs

Med Electrolux Wellbeing-appen får du ren og frisk luft hjemme med et eneste  tastetrykk. Du kan sjekke luften i rommene, undersøke om luften utendørs skal slippes inn eller stenges ute, samtidig som du kan følge med luftrenseprosessen direkte via appen. Du kan også overvåke livslengden på luftrensefiltrene slik at du ikke bytter ut dem før det er nødvendig.

Oppdag Pure A9 luftrensere

Styr temperaturen i rommet

Luftkondisjoneringen justerer temperaturen i rommet etter dine ønskemål. Gjør kvelden litt varmere eller morgenen svalere ved å velge ønsket temperatur i appen og etter skjemaet ditt. Slik har du alltid den beste innendørstemperaturen når du kommer hjem.

Se Well P7 flyttbar luftkondisjonering

Last ned Electrolux Home Comfort-app