Produktdetaljer

Nyt et renere hjem med vår første serie av luftrensere med flere nivåer, designet for å plasseres på gulvet eller henges på veggen for å spare plass. Tekstiltrekkene fra Kvadrat1 for frontpanelet gir mulighet for en smakfull tilpasning til hjemmet ditt

Produktfordeler

Electrolux - Luftrenser - WA71-304DG

Permanent rensing. Designet for deg.

Nyt et renere hjem med vår første serie av luftrensere med flere nivåer, designet for å plasseres på gulvet eller henges på veggen for å spare plass. Tekstiltrekkene fra Kvadrat1 for frontpanelet gir mulighet for en smakfull tilpasning til hjemmet ditt.

1.Spesialtilpasset tilbehør, selges separat

Electrolux - Luftrenser - WA71-304DG

Den siste finpussen til hjemmet ditt

Med et distinkt design og diverse tekstiltrekk, er Well A7 designet for å passe inn, enten det er på soverommet eller i stuen. Lydnivået på 24 db(A)2 er tilsvarende mykt regn, slik at den ikke vil forstyrre stemningen.

2.Lydtrykk på laveste viftenivå; målt på 1 meters avstand foran enheten.

Electrolux - Luftrenser - WA71-304DG

Lett, bærbar og tilpasningsdyktig

Ta Well A7 med bærehåndtak til det rommet som trenger det mest og spesialtilpass enheten3 for å stå frem eller passe inn. Plasser den på de to bena, slik at den kan stå i en tilbakelent posisjon på gulvet eller henge på veggen for å spare gulvplass.

3.Spesialtilpasset tilbehør, selges separat

Electrolux - Luftrenser - WA71-304DG

Permanent femtrinns luftrensing

Et avansert femtrinns luftrensingssystem gjør det mulig å fange opp av inntil 99,93 % av partikler så små som 2,5 mikrometer (PM2,5) i størrelse4 og inntil 92 % av vanlige flyktige organiske forbindelser4.

4.Basert på tester utført av et eksternt organ i 2020, i henhold tilGB/T 14295-2008, GB/T 18801-2015 standard.

Electrolux - Luftrenser - WA71-304DG

360 graders luftstrømsystem

Well A7s luftstrømsystem tilbyr 360 graders luftinntak – dekker kantene på frontpanelet – en 3D-vifte og femtrinns luftfiltrering.

5. Basert på interne tester etter ANSI-AHAM AC-1-2019-standard i 2020. Rengjøringstid er basert på test utført ved høyeste viftehastighet i et rom på 10 m².

Electrolux - Luftrenser - WA71-304DG

Hold deg tilkoblet og ha kontroll

Kontroller og sett opp spesifikke oppgaver med Electrolux Wellbeing-appen. Sensorer for partikler (PM1, 2,5, 10) og totale flyktige organiske forbindelser (TVOC) gjør det mulig at Well A7 i smartmodus kan justere sin rengjøringshastighet basert på verdiene den oppdager i hjemmet ditt.

Kvalitetstestet - beskytter mot allergier

Vårt produkt er sertifisert av ECARF (European Center for Allergy Research Foundation). Deres eksperter utfører kvalitetster av produkter og tjenester som resulterer i at livskvaliteten forbedres for de som lider av allergier.

ECARF godkjenner et produkt først når deres kriterer for allergivennlighet innfries med bevis ved hjelp av frittstående studier og undersøkelser.

Well A7 - godkjent av Nordisk Astma- og allergiforbund*

Med et distinkt design og diverse tekstiltrekk, er Well A7 designet for å passe inn, enten det er på soverommet eller i stuen. Lydnivået på 24 dB(A)2 er tilsvarende mykt regn, slik at den ikke vil forstyrre stemningen.

**Well A7 med Breeze filter er godkjent av Nordic Asthma & Allergy.

Tilbehør

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.

Eier du allerede dette produktet?

Registrer produktene dine i MyElectrolux og finn alt du trenger på ett og samme sted. 

  • Smidigere service og support
  • Enkel tilgang til bruksanvisninger og veiledninger
  • Spesialtilbud og rabatter
Bli medlem nå
Kvinne på sofa med mobil