Produktdetaljer

Spesialutviklet BREATHE Pollen Protect filter fanger opp og nøytraliserer luftbåren pollen og forhindrer allergiske reaksjoner når det er på tide å bytte filter. Slik holder du hjemmet fritt for pollen.

Produktfordeler

Electrolux - Air Purifier - EFWBTH3

Eksepsjonell filtrering av fine partikler

Det enestående fintvevde filteret er ladet på forhånd, gir svært effektiv beskyttelse mot mikroskopiske partikler og fanger opp 99,5 % av partiklene ned til 0,3 mikrometer.

* Filtrerer opptil 99,5% av partikler så små som 0,3 μm basert på test i 2020 i henhold til japansk standard JISB 9908-2011.

Electrolux - Air Purifier - EFWBTH3

Antibakteriell beskyttelse. Beskytt familien mot uvedkommende gjester

Beskyttelse mot luftbårne bakterier er avgjørende for et sunnere hjemmemiljø. BREATHE Pollen filter inneholder et antibakterielt virkestoff som nøytraliserer bakterieenzymer på cellenivå, fjerner opptil 99,9 % av bakteriene i hjemmet og hindrer videre bakterieutvikling.

* Testet for bakterier Escherichia coli, Staphylococcus aureus og Serratia marcescens ved anvendelse av standard GB 21551.2-2010 Vedlegg A

Electrolux - Air Purifier - EFWBTH3

Smartfiltre

Hvert filter er utstyrt med en smartfunksjon som måler eksponering for små partikler og filterets levetid. Appen vil indikere når det er på tide å bytte ut filteret.

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.

Eier du allerede dette produktet?

Registrer produktene dine i MyElectrolux og finn alt du trenger på ett sted. 

 

  • Smidigere service og support
  • Enkel tilgang til bruksanvisninger og veiledninger
  • Hold oversikt over alle garantier
  • Spesialtilbud og rabatter
Bli med i MyElectrolux
woman on couch with mobile phone