Produktdetaljer

Det enestående fintvevde filteret er ladet på forhånd, gir svært effektiv beskyttelse mot mikroskopiske partikler og fanger opp 99,5 % av partiklene ned til 0,3 mikrometer.
* Filtrerer opptil 99,5% av partiklene så små som 0,3 μm basert på Sodium Chloride (NaCL) Aerosol-test utført av eksternt testorgan i 2020.

Produktfordeler

Antibakteriell beskyttelse. Beskytt familien mot uvedkommende gjester

Beskyttelse mot luftbårne bakterier er avgjørende for et sunnere hjemmemiljø. BREEZE Complete luftfilter inneholder et antibakterielt virkestoff som nøytraliserer bakterieenzymer på cellenivå, fjerner opptil 99,9 % av bakteriene i hjemmet og hindrer videre bakterieutvikling.

*Testet for bakteriene Escherichia coli, Staphylococcus aureus, Serratia marcescens og Legionella pneumophila ved bruk av standard GB 21551.2-2010, vedlegg A

Fanger opp ubehagelig lukt

Aktivt karbonfilter med kokosskall trekker til seg dårlig lukt og gasser du vanligvis finner i hjemmet på en eksepsjonell måte. Omskiftelige organiske forbindelser som skaper lukt forbundet med kjæledyr, søppel, matlaging og til og med vaskemidler, er fanget opp for godt. Det gir friskere inneluft lenger.

* Filtrerer opptil 92,18% av totalt flyktige organiske forbindelser basert på test i 2020 i henhold til kinesisk standard GB / T 18801-2015.

Smartfiltre

Hvert filter er utstyrt med en smartfunksjon som måler eksponering for små partikler og filterets levetid. Appen vil indikere når det er på tide å bytte ut filteret.

Tilbehør

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.

Eier du allerede dette produktet?

Registrer produktene dine i MyElectrolux og finn alt du trenger på ett og samme sted. 

  • Smidigere service og support
  • Enkel tilgang til bruksanvisninger og veiledninger
  • Spesialtilbud og rabatter
Bli medlem nå
Kvinne på sofa med mobil