Oppdag

Ovner med damp

Opplev direktesendt matlaging

Nå behøver du ikke lenger løpe til kjøkkenet. Den nye CombiSteam Pro Smart Ovnen er den første ovnen med kobling til WiFi og med et CookView™ kamera. Med en direktesending via WiFi, kan du se når din mat tillages. Med din smarttelefon eller nettbrett som fjernkontroll, kan du sende oppskrifter direkte til ovnen, justere temperaturen og overvåke matlagingen uansett hvor du er i hjemmet. 

Oppdag CombiSteam Pro Smart Ovn

Damptilberedning i ditt kjøkken

De beste ovnene gjør det veldig enkelt å lage god mat. Ovnene våre med damp er de samme vanlige ovnene, men de gir deg også muligheten til å bruke damp. Dampen jobber sammen med den tradisjonelle varmen for å forsterke smaker og tekstur. Du kan fortsatt lage favorittrettene dine, men kjøttet blir mørere, og brødet hever bedre. Med damp er det enkelt å lage flotte retter når som helst.

Tilsett damp for bedre baking

Baking hjemme er best med damp. Det gir en bedre heving, sprøere skorpe og luftigere bakverk. PlusSteam ovnene våre gir også riktig mengde damp til bakingen med et knappetrykk. Med tre enkle trinn kan du få bedre tekstur og smak – hver gang.

3 steg for bedre baking med PlusSteam

 • Person heller vann inn i ovnsrommet
  Steg 1

  Start med å helle 100 ml vann inn i ovnsrommet.

 • PlusSteam-knappen på multifunksjonsovnens PlusSteam
  Steg 2

  Velg PlusSteam-dampprogrammet og trykk på PlusSteam-knappen.

 • Brødbaking i Electrolux-ovnen
  Steg 3

  Forvarm i fem minutter, og nyt det deilige bakverket ditt.

Meld deg på dampovnkurs

Vi gir deg en unik mulighet til å utvikle dine kokkekunnskaper gjennom et gratis kokkekurs i samarbeid med Kulinarisk Akademi i Oslo til en verdi av kr 1500.* Du må registrere ditt produkt for å få tilgang til tilbudet.

* NB. Kurset gjelder kun for kunder som har kjøpt følgende produkter:
CKS1085X, OOS1085NZ, KOAAS31WT, CKS1080X, OOS1080NZ

En feilfri ostekake, bakt med damp

Herlige desserter

Oppdag den feilfrie finishen som du får ved bruk av damp når du baker ostekaker, eller til og med sitronmarengskaker. Blandinger fortsetter å være fuktige, flatene forblir silkemyke, og deigen blir sprø. Akkurat som en proff, vil ostekaken være fyldig men fast. Og marengsen din vil være lett, men luksuriøs – en dessert du kan være stolt av.

Det handler om smak

CombiSteam Deluxe har en dampinnstilling for hvert måltid. «Full damp» tilbereder forsiktig ingredienser som fisk, og låser inn de naturlige næringsstoffer, vitaminene og fargene. Nyt rester som smaker nylaget, med «Halv damp»-innstillingen. Og for steker som er møre på innsiden, men sprø på utsiden, velger du «Kvart damp».

Møt vår mest avanserte ovn med damp

CombiSteam Pro

I tillegg til sous vide, har CombiSteam Pro alle de herlige funksjonene til CombiSteam Boost.

CombiSteam Pro dampstekeovn fra Electrolux

Hvorfor velge sous-vide?

Sous-Vide-vakuumtilberedning forsegler ingrediensene for å skape fantastiske retter. Med CombiSteam Pro, er ikke sous-vide lenger kun for profesjonelle kokker. Bare legg ingredienser og krydder i en Sous-Vide-pose og forsegle det i en vaakumforsegler. Sett deretter formen inn i ovnen for å dampsteke forsiktig, og nyt mat som er fullspekket med smak.

steketermometer skjerm for maten, og en dampovn fra Electrolux

Resultatet blir lekkert hver gang

Nyt fantastiske smaker, uansett hva du lager. Steketermometer for maten som er tilgjengelig i CombiSteam Pro og Boost-ovnene, styrer nøyaktig hvor mye vanndamp som tilsettes til rettene dine. Dermed kan du alltid slappe av og se frem til velsmakende resultater.

Flere fordeler med ovner med dampfunksjon

Den rene innsiden i en Electrolux-ovn

Enkelt å lage mat, lett å rengjøre

Bruk mer tid på å nyte maten og mindre tid på skrubbing. Ovnene våre har rengjøringsprogrammer, som gjør rengjøringen enkel. Damprengjøring bidrar til å fjerne tøffe matrester. Og pyrolytisk rengjøring brenner opp alle matrester til en fin aske som du enkelt tørker bort. Ovnen din er altså like lettvint å rengjøre som den er å tilberede mat med.

Alt du trenger fra en ovn

Våre ovner med damp gir deg alt du trenger for intense, smaksrike retter. Nyt mørt kjøtt som faller av beinet med funksjon for langtidssteking. Oppnå den distinktive røyksmaken fra grilling med den innebygde grillen. Garantert jevne stekeresultater med den ekstra store viften, uansett hvor i ovnen du plasserer maten.

Deluxe® Steaming-settet fra Electrolux

Ultimat dampkraft

Lås inn de gode smakene og teksturene til ingrediensene, med Deluxe® Steaming-settet. De spesialdesignede ovnssettet med små perforeringer øker kraften av dampen. De lar dampen sirkulere jevnt. Maten din forblir beskyttet mot overflødig vann, slik at du kan nyte perfekte, damptilberedte retter hver eneste gang.