Oppdag

FreshPlus kombiskap

Oppbevar favorittsmakene dine

Gi maten et lengre, mer smakfullt liv. TwinTech®-teknologien vår bruker to nedkjølingssystemer for å holde ingrediensene på perfekt temperatur- og fuktighetsnivå. Luften i kjøleskapet kontrolleres for å gi deg maksimal ferskhet. Luften i fryseren holdes separat og er tørr, for å holde den frostfri.

Ferskhet på hver hylle

Hold maten god lenger, uansett hvor du setter den. Med MultiFlow får du enestående friskhet både foran, bak, oppe og nede. Det sørger for effektiv luftstrøm rundt maten ved å holde temperaturen og fuktigheten i kjøleskapet på et jevnt nivå. Slik holder maten din seg fortsatt velsmakende når du trenger den, og du kaster mindre.

En fersk laksebiff, vist før og etter tilberedning
TwinTech®

FreshPlus-kombiskapet holder alle grønnsakene dine friskere, lenger.

Et nærbilde av Electrolux FreshPlus-kjøleskapet med mat på hver hylle

Uslåelig friskhet

Nyt fisk som smaker som nyfanget. Men ikke fra sjøen, fra kjøleskapet ditt. FreshPlus kombiskap er perfekt for kjøtt og fisk, siden de har en spesiell beholder som lagrer mat på lave temperaturer. Så maten holder seg på riktige temperatur for å finne de beste smakene.

Dine ingredienser, på din måte

Hver ingrediens og hver rett har en plass i det nye Electrolux CustomFlex-kjøleskapet. Tilpass det unike lagringssystemet slikt som du vil ha det, med hyller og reoler som er enkle å omorganisere for optimalisering av plass og tilgang. Friske tanker, friske smaker – hver gang.

Frisk salat på tallerken, fra Electrolux Twintech-kombiskap

Salat, men ikke slik du er vant til

Lag salater som er så ferske at alle gleder seg, og glemmer alt om dvask salat. Den store CrispFresh-skuffen beskytter smak og konsistens ved å holde frukt og grønt ved perfekt oppbevaringstemperatur. Med så mye plass kan du være sikker på at den smaker godt når du trenger den, også om du kjøper masse fersk mat.