Produktdetaljer

DynamicAir sørger for at innemiljøet i kjøleskapet har en stabil temperatur. Nyt smakfulle grønnsaker med Humidity Control-skuffen, og separer matvaregrupper, med ExtraZone-skuffen. CleanAir-filteret holder kjøleskapet friskluktende. Elektronisk touch-betjening gir enkel tilgang til kjøleskapets innstillinger og funksjoner.

Produktfordeler

Stabil temperatur, alltid kjølig

DynamicAir Technology skaper en luftstrøm som sirkulerer kjølig luft rundt i kjøleskapet, slik at det alltid er en stabil temperatur i alle hjørner. Bevarer ingredienser slik at de ikke mister formen eller tørker ut.

Jevn avkjøling, med DynamicAir

DynamicAir sørger for at innemiljøet i kjøleskapet har en stabil temperatur. Det fungerer ved å sirkulere kjølig luft i hele skapet, noe som betyr at selv når døren er åpen, er maten beskyttet mot oppvarming.

Ekstra organisering. Med ExtraZone

Separer matvaregrupper, med ExtraZone-skuffen. For å holde deg organisert og alltid ha de riktige ingrediensene for hånden.

Electrolux - Integrert kjøleskap - LRB3DE18C

Få plass til høye gjenstander med FlexiShelf

Med FlexiShelf kan du omorganisere innsiden av kjøleskapets slik det passer deg. Den bevegelige glasshyllen med halv dybde kan sklis tilbake, trekkes helt ut, eller bare halvveis, for å gi plass til høyere gjenstander. Riktig fleksibilitet for alle lagringsbehov.

Electrolux - Integrert kjøleskap - LRB3DE18C

Skuff som kan trekkes helt ut. For enkel tilgang

Det har aldri vært enklere å få tilgang de ferske råvarene dine med skuffen som kan trekkes helt ut. Den innovative designen gjør at den kan trekkes helt ut. Tilbyr en enklere måte å lagre og hente ingrediensene du vil ha tak i.

Tilbehør

Anmeldelser

Hva synes du?
Hjelp oss å forbedre våre produkter

Din anmeldelse hjelper oss til stadig forbedring og hjelper andre kunder til å bestemme seg for hvilket produkt de skal kjøpe. Bruk stjernene så starter du din anmeldelse.

Skriv en anmeldelse

Velkommen til din plass hos oss. Vi vil gjerne høre hva du synes.

Anmeld deg som gjest nedenfor, eller logg inn. og skriv en anmeldelse.

{{ props.errorNickname }}

Dette vil synes sammen med din anmeldelse. Vennligst ikke bruk ditt fulle navn hvis du ønsker at din anmeldelse skal publiseres

Vi trenger din e-post adressen for å verifisere anmeldelsen din og eventuelt kontakte deg

{{ props.errorEmoji }}

De mest nyttige anmeldelser fra kunder som fokuserer på kvalitet, design og verdier på apparater og hvitevarer. For tilbakemeldinger på service, forsendelse og installasjon, vennligst ta kontakt med Kundeservice. Disse anmeldelser blir moderert før de publiseres på denne nettside. For mer informasjon, vennligst les våre retningslinjer.

Vennligst aksepter vilkår og betingelser

Tusen takk for anmeldelsen din

Vennligst sjekk innboksen din for bekreftelse

5

Veldig bra kjøleskap

av Hjulsund på 08 oktober 2021

Veldig fornøyd med mitt kjøleskap. Kunne trengt noen ekstra hyller.

 • Design
  3
 • Funksjon
  5
 • Kvalitet
  4
 • Hjulsund anbefaler dette produktet

Var denne anmeldelsen nyttig?

I am error text

Svar av Electrolux

Hei,

Tusen takk for at du har valgt å legge igjen en tilbakemelding på et av våre produkter. Anbefaler deg å forhøre deg med vår deleavdeling på deler@electrolux.no om det er flere hyller tilgjengelig for skapet.


Med vennlig hilsen Viola

4

Monteringsanvisning

av Waldemar på 15 september 2021

Montteringsanvisningen var elendig, små, nesten uleselige tegninger. Alle skruehullene som trengtes i dørbladet burde vært forboret av Elektrolux. Monteringsanvisningen ligger ikke som nedlastbart dokument på Support.

 • Design
  3
 • Funksjon
  5
 • Kvalitet
  5
 • Waldemar anbefaler dette produktet

Var denne anmeldelsen nyttig?

I am error text

Anmeldelser på andre språk Oversatte anmeldelser

4

Utmerket kapasitet

av Scherita på 04 oktober 2021 Oversatt fra spansk

Veldig god kapasitet, modulene kan enkelt tilpasses forskjellige høyder for å skremme mine behov. Det eneste jeg tror kan forbedres, ville være grønnsakskuffen, hvis den kanskje hadde flere nivåer.

Automatisk oversatt av Google

Denne anmeldelsen er hentet fra et lignende produkt eller en annen nettside på annet språk

 • Design
  4
 • Funksjon
  4
 • Kvalitet
  4
 • Scherita anbefaler dette produktet

Var denne anmeldelsen nyttig?

I am error text
5

Super kjøleskap

av Nele på 29 august 2021 Oversatt fra estisk

Det som gjør dette kjøleskapet spesielt for meg er at luften sirkulerer der, takket være at maten holder seg veldig fersk og ikke tørker ut. I tillegg er kjøleskapet veldig bra i størrelsen og superlekkert i utseende. pris og kvalitet er på plass.

Automatisk oversatt av Google

Denne anmeldelsen er hentet fra et lignende produkt eller en annen nettside på annet språk

 • Design
  5
 • Funksjon
  5
 • Kvalitet
  5
 • Nele anbefaler dette produktet

Var denne anmeldelsen nyttig?

I am error text

Lignende produkter

Electrolux - Integrert kjøleskap - LRT9ZE18C
900 Innbygging Kjøleskap 176.9 cm E

Integrert kjøleskap med Freshbox, som holder maten fersk opptil tre ganger så lenge ved hjelp av lav temperatur og regulerbart fuktighetsnivå. CleanAir Control-filteret absorberer lukt og holder atomosfæren i skapet frisk. Behagelig, dempet lukking av døren...

Electrolux - Integrert kjøleskap - LRB3AF12S
500 Innbygging Kjøleskap 121.8 cm F

Nyt smakfulle grønnsaker med Humidity Control-skuffen. Ved å styre luftfuktigheten, skaper det det beste miljøet for matlagring. Lukking av ventilasjonen skaper det ideelle stedet for oppbevaring av urter og grønnsaker, mens åpning av ventilasjonen gir opti...

Electrolux - Integrert kjøleskap - LRS4DF18S
600 Innbygging Kjøleskap 177.2 cm F

DynamicAir Technology skaper en luftstrøm som sirkulerer kjølig luft rundt i kjøleskapet, så det er alltid en stabil temperatur i alle hjørner. Bevarer ingredienser slik at de ikke mister formen eller tørker ut.

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.

Allerede eier av dette produktet?

Registrer produktet ditt så får du en god opplevelse fra start. Du finner raskeste veien til support, reservedeler og tilbehør på lenkene nedenfor.

Registrer produkt Support
en klippe i havet