Produktdetaljer

Spar plass eller skap plass – Compact Freezer er designet i moderne stil og har et slankt ytre som passer der du trenger det, får mest mulig ut av den tilgjengelige plassen din, samtidig som du får enkel tilgang til frysevarene dine.

Produktfordeler

Sjeldnere avriming

Å holde isdannelse i sjakk har aldri vært enklere enn med det integrerte 600 LowFrost-systemet. Det reduserer isdannelse uten problemer slik at du ikke trenger å avrime fryseren like ofte.

Mindre vedlikehold av fryseren med LowFrost

Det integrerte LowFrost-systemet opprettholder fryserens temperatur for å forhindre oppbygging av frost. For bedre ytelse og mindre vedlikehold.

OptiSpace har et romslig interiør for dagligvarer

Vår fryser med OptiSpace tilbyr mange oppbevaringsmuligheter både på toppen og mellom hyllene. Og hvis du trenger enda mer plass kan skuffene enkelt tas ut for å passe dine behov.

Kompressor

Nyt total trygghet når du vet at produktet er utstyrt med en god og stabil kompressor.

Ingen kompromisser på plass med MaxiBox

Spesialdesignet MaxiBox-grønnsakskuff for lagring som passer selv de største ingrediensene i fryseren. Det betyr at du kan organisere plassen enkelt og effektivt. Du kan lagre alt fra poser med poteter til vannmeloner uten problemer.

Tilbehør

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.

Eier du allerede dette produktet?

Registrer produktene dine i MyElectrolux og finn alt du trenger på ett og samme sted. 

  • Smidigere service og support
  • Enkel tilgang til bruksanvisninger og veiledninger
  • Spesialtilbud og rabatter
Bli medlem nå Support
Kvinne på sofa med mobil