
Maksimer smak og holdbarhet med en vakuumpakker
Med en vakuumpakker holder råvarene seg ferske lenger – samtidig som smak, næringsstoffer og saftighet bevares. Forsegl ost, kjøtt, fisk og grønnsaker på en enkel måte, perfekt både til hverdagsbruk og sous vide-tilberedning på gourmetnivå. Reduser matsvinn, få orden på kjøkkenet og nyt mat med frisk smak – hver gang.

Hold maten fersk lenger med vakuumforsegling

Vakuumpakker for sous vide-tilberedning

Allsidig bruk på kjøkkenet
Vanlige spørsmål om vakuumpakking
- Vakuumpakking fjerner luft fra poser eller beholdere, noe som reduserer oksidering og forlenger holdbarheten til både råvarer og frysevarer. Det bevarer smak, næringsinnhold og konsistens, reduserer matsvinn og gjør det enklere å planlegge måltider på forhånd. 
- Ja, vakuumpakking er perfekt for sous vide. Når maten forsegles, bevares den naturlige smaken, saftigheten og næringsstoffene. Varmen fordeles jevnt mens maten tilberedes sakte og du får jevnt tilberedt kjøtt, fisk og grønnsaker med profesjonelt resultat hjemme. 
*Basert på interne tester i 2021. Oppbevaring i kjøleskap i vakuumbeholder, sammenlignet med oppbevaring uten beholder. Resultatet kan variere avhengig av matvare, emballasje og oppbevaringstemperatur.





