Produktdetaljer

Denne induksjonstoppen med integrert ventilator styres enkelt med Touch Control, og med Hob2Hood-teknologi tilpasser den integrerte ventilatoren seg det du lager, og regulerer vifteinnstillingene automatisk.

Produktfordeler

Ditt kjøkken, din stil

Full frihet når det kommer til å designe kjøkkenet ditt. Med induksjonstopp med integrert ventilator er du et steg nærmere. Vår innovative induksjonstopp kommer med ventilator innebygd i midten, noe som betyr at du ikke trenger å bekymre deg for å installere noe over platetoppen.

Designet for fleksibilitet

Med ventilatoren integrert i midten av platetoppen, trenger du ikke lenger å tenke på plass over når du velger hvor du skal plassere den på kjøkkenet. Enten du installerer den foran vinduet eller på en frittstående øy, betyr det at du har full frihet ti å designe kjøkkenet ditt.

Automatisk styring

Røyk og lukt blir fullstendig tatt hånd om med intuitiv Hob2Hood-teknologi. Den integrerte ventilatoren tilpasser seg automatisk det du lager, og regulerer vifteinnstillingene automatisk.

Slå sammen soner for mer plass til å lage mat med brofunksjonen

Brofunksjonen lar deg kombinere to separate soner for å skape én stor overflate. Med temperatur- og tidsinnstillingene automatisk justert, er det ideelt for å få mest mulig ut av f.eks. planchagrill eller større kasseroller

Easy Clean. For enkelt vedlikehold

Dekselet i midten på platetoppen over viften er avtakbart. Dette gir deg enkel tilgang til fettfilteret og det høyeffektive luktfilteret inni, for enkel rengjøring.

Induction Touch Control. Kontroller enkelt platetoppen og ventilatoren

Induction Touch Control gir deg et klart glasssdisplay med en oversikt over matlagingen din. Det lar deg enkelt stille inn og justere temperaturen slik du vil med bare et trykk.

Tilbehør

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.

Eier du allerede dette produktet?

Registrer produktene dine i MyElectrolux og finn alt du trenger på ett og samme sted. 

  • Smidigere service og support
  • Enkel tilgang til bruksanvisninger og veiledninger
  • Spesialtilbud og rabatter
Bli medlem nå Support
Kvinne på sofa med mobil