Produktdetaljer

Electrolux dampsett i 8 deler. Dampsett i rustfritt stål for ovner med full damp. Å dampe mat er en sunn og rask tilberedningsmetode som får frem den ultimate smaken og teksturen i ingrediensene. Inneholder 1 perforert og 1 tett panne 16x17 cm, 1 perforert og 1 tett panne 16x26 cm, 1 perforert og 1 tett panne 13x32 cm og 1 tett panne 11x17 cm m / lokk

Produktfordeler

Dampkok store og små retter

Med deluxe dampsettet i 8 deler kan du dampkoke retter av alle typer rett i ovnen din. Kokekarene i rustfritt stål er designet for å takle store og små retter, noe som gir deg sunnere alternativer.

Spis sunnere ved å lage mat med dampsettet.

Dampsettet i rustrfritt stål lar deg dampkoke i ovnen din som en profesjonell kokk. Resultatene er lekre, sunne retter du kan nyte.

Nyt varigheten til rustfritt stål av høy kvalitet.

Varige materialer i rustfritt stål av høy kvalitet kan vaskes i oppvaskmaskin og er egnet for å lagre mat i kjøleskapet.

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.

Allerede eier av dette produktet?

Registrer produktet ditt så får du en god opplevelse fra start. Du finner raskeste veien til support, reservedeler og tilbehør på lenkene nedenfor.

Registrer produkt Support
en klippe i havet