Produktdetaljer

Electrolux saltstein for induksjon platetopp med bro funksjon eller Flexibro og komfyrer med bro funksjon. Saltsteinen kommer fra Himalaya, og beriker hver tallerken med naturlig krydder og smak. Inneholder 1 stk.

Produktfordeler

En naturlig måte å tilberede og servere fantastisk mat

Saltblokken er hentet fra rosa steinsalt, funnet høyt i Himalaya, og den tåler både kalde og varme temperaturer. Bruk den på platetoppen, på grillen, i ovnen eller som et avkjølt serveringsfat. Enten du hermetiserer, tilbereder eller presenterer på bordet, så vil saltblokken gjøre måltidet ditt til en nydelig opplevelse.

Tilbered sunt, krydre naturlig

Saltblokken fra Electrolux er hentet fra saltavsetninger i Himalaya og er en sunn og elegant måte å tilberede og presentere maten på. Ettersom det rosa bergsaltet er stappet med mineraler berikes rettene med naturlige smaker mens de tilberedes, og dermed trenger du ikke ekstra smør eller olje.

Fleksibilitet for maten din

Saltsteinen fra Electrolux kommer med en elegant stålholder, laget for jevn varmefordeling. Den muliggjør tilberedning på alle platetopper eller stekeovner. Uten rammen kan retter også tilberedes på grillen.

Sosial matlaging ved bordet

Tilbered maten på bordet med saltsteinen. Naturmaterialene holder seg varme lenge etter at de har forlatt ovnen. Så du kan steke og servere på samme tid – en virkelig unik måte å underholde gjester.

Hold varmen eller kjøl ned

Hold riktig temperatur på maten med saltsteinen. Overflaten holder seg varm eller kald over lang tid, slik at du kan servere kalde desserter direkte fra fryseren, eller varme middagen rett fra platetoppen eller stekeovnen.

Tilbehør

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.

Eier du allerede dette produktet?

Registrer produktene dine i MyElectrolux og finn alt du trenger på ett og samme sted. 

  • Smidigere service og support
  • Enkel tilgang til bruksanvisninger og veiledninger
  • Spesialtilbud og rabatter
Bli medlem nå Support
Kvinne på sofa med mobil