En naturlig måte å tilberede og servere fantastisk mat

Saltblokken er hentet fra rosa steinsalt, funnet høyt i Himalaya, og den tåler både kalde og varme temperaturer. Bruk den på platetoppen, på grillen, i ovnen eller som et avkjølt serveringsfat. Enten du hermetiserer, tilbereder eller presenterer på bordet, så vil saltblokken gjøre måltidet ditt til en nydelig opplevelse.

Tilbered sunt, krydre naturlig

Saltblokken fra Electrolux er hentet fra saltavsetninger i Himalaya og er en sunn og elegant måte å tilberede og presentere maten på. Ettersom det rosa bergsaltet er stappet med mineraler berikes rettene med naturlige smaker mens de tilberedes, og dermed trenger du ikke ekstra smør eller olje.

Fleksibilitet for maten din

Saltsteinen fra Electrolux kommer med en elegant stålholder, laget for jevn varmefordeling. Den muliggjør tilberedning på alle platetopper eller stekeovner. Uten rammen kan retter også tilberedes på grillen.

Sosial matlaging ved bordet

Tilbered maten på bordet med saltsteinen. Naturmaterialene holder seg varme lenge etter at de har forlatt ovnen. Så du kan steke og servere på samme tid – en virkelig unik måte å underholde gjester.

Hold varmen eller kjøl ned

Hold riktig temperatur på maten med saltsteinen. Overflaten holder seg varm eller kald over lang tid, slik at du kan servere kalde desserter direkte fra fryseren, eller varme middagen rett fra platetoppen eller stekeovnen.

Spesifikasjoner

Nøkkelspesifikasjoner
 • Utskjæringsmal: Salt Block
 • Produktklasse: Tilbehør
 • Høyde (mm): 81
 • Bredde (mm): 220
 • Dybde (mm): Se nisjemål
 • partCode: 9029798239
Spesifikasjon
Installasjon
 • Høyde (mm): 81
 • Bredde (mm): 220
 • Dybde (mm): Se nisjemål
Annet
 • Produktnummer (PNC): 902 979 823
 • Utskjæringsmal: Salt Block
 • Produktklasse: Tilbehør
 • partCode: 9029798239

Hva synes du?

Hjelp oss å forbedre våre produkter

Din anmeldelse hjelper oss til stadig forbedring og hjelper andre kunder til å bestemme seg for hvilket produkt de skal kjøpe. Bruk stjernene så starter du din anmeldelse.

Skriv en anmeldelse

Velkommen til din plass hos oss. Vi vil gjerne høre hva du synes.

Anmeld deg som gjest nedenfor, eller logg inn. og skriv en anmeldelse.

Dette vil synes sammen med din anmeldelse. Vennligst ikke bruk ditt fulle navn hvis du ønsker at din anmeldelse skal publiseres

{{ props.errorNickname }}

Vi trenger din e-post adressen for å verifisere anmeldelsen din og eventuelt kontakte deg

De mest nyttige anmeldelser fra kunder som fokuserer på kvalitet, design og verdier på apparater og hvitevarer. For tilbakemeldinger på service, forsendelse og installasjon, vennligst ta kontakt med Kundeservice. Disse anmeldelser blir moderert før de publiseres på denne nettside. For mer informasjon, vennligst les våre retningslinjer.

Vennligst aksepter vilkår og betingelser

Tusen takk for anmeldelsen din

Vennligst sjekk innboksen din for bekreftelse

Bilde på kjøkken

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.

Har du et problem?

Får å raskt komme i gang med dine produkter, anbefaler vi at du besøker vår supportside og leser artikler som kan hjelpe deg.

Kjøp reservedeler

Finn og bestill originale reservedeler til ditt produkt i vår web shop. De leveres hjem til deg.

Ta kontakt

Kontakt oss for å bestille service eller få svar på eventuelle spørsmål. Vi nås på telefon og e-post.

Vi forenkler service prosessen for deg

Registrer ditt Electrolux produkt så sparer vi dine detaljer slik at du enkelt får tilgang til manualer, informasjon om kjøp, garantier og bestillinger av service.

Registrer ditt produkt