Oppdag

Pure A9 mot pollen


Anbefalt av Asthma Allergy Nordic

Med en avansert analysefunksjon, regulerbare effekter og smidig Wi-Fi-tilkobling, er Pure A9 en smart innvestering fordelaktig for hjemmet og helsen. Den nøytraliserer nemlig opptil 99% av all luftbåren pollen.

Pure A9 oppfyller kravene oppsatt av de svenske, norske og danske allergiforbundene i Asthma Allergy Nordic. Anbefalingen avser opptil 97 m³ i driftsmodus 4.

Tillpass effekten

Pure A9 gir deg muligheten å tilpasse rensing av luften etter hjemmets behov.  Med Smart Mode aktivert skannes luften innendørs hvert sekund, og luftrenseren justerer automatisk effekten ved behov, og sikrer hjemmet ditt mot pollen - år etter år.

Wellbeing-appen gir deg informasjon om luftens temperatur og luftfuktighet inne og ute, og i tillegg analyserer den også nivåen på luftbårne partikler som pollen og bakterier. Appen er tilgjengelig for iOS & Android.

Smarte filterbytte for helse og miljø

Hvor lenge holder filteret i en luftrensere? Det trenger ikke du tenke på - all informasjon finner du nemlig i Pure A9-appen. RFID-taggen i filteret kommuniserer direkte med smartphonen din så slipper du å gjette. På den måten kan du spare filteret til neste pollensesong - en vinst for både lommeboken og miljøet. Filter til Pure A9 kan du kjøpe i vår webbshop.

Stille men effektiv

Pure A9 arbeider i stillhet til tross for den høye effekten. Med hjelp av AirSurround-systemet leverer den ren luft over en area opptil 92 m². Takket være den høye effekten kan Pure A9 dermed raskt nøytralisere luftbårne partikler - glimrende for pollen- og middallergikere.