Produktdetaljer

Med Animal 600 støvsugerens automatiske gulvmodus på munnstykket blir det færre avbrudd for synlige resultater. Den kommer med tilbehør spesielt egnet for å fjerne dyrehår.

Produktfordeler

Smidig støvsuging. Kraftig ytelse

Med Animal 600 støvsugerens automatiske gulvmodus på munnstykket blir det færre avbrudd for synlige resultater. Den kommer med tilbehør spesielt egnet for å fjerne dyrehår.

Kraftig ytelse. Synlige resultater

Designet på Dust Magnet Silent munnstykke muliggjør høy sugeevne av fint støv slik at du kan støvsuge med opptil 100% støvsuging i sprekker*.

*Basert på intern test i henhold til standard IEC 60312-1

Rengjøring gjort enkelt - med fotkontroll

Juster ledningsopprulleren, av/på-knappen og strøminnstillingen uten å bruke hendene, med full fotkontrollfunksjon.

Hygienisk renere hjem

HEPA filtreringssystem kan filtrere opptil 99,99 %* med partikler så små som 0,3 mikron av finstøv, støvmidd og allergener for å levere renere utgangsluft.

*Basert på interne tester på filtrering av mikrostøvpartikler i størrelse 0,3-10 mikron iht standard EN 60312-1 ved hjelp av standard sand- og støvpartikler.

Ytende, bærekraftig og laget av opptil 50 % resirkulert plast

50% av all plast som brukes er resirkulert og de trykte materialene er laget av resirkulert papir. Bærekraft og ren ytelse uten kompromisser.

Smidig og enkel rengjøring med lettrullende hjul

Lettrullende hjul gjør manøvrering på forskjellige gulvflater enkelt. Aksjonsradiusen på 12 meter betyr at bevegelsen mellom rommene går lett.

Tilbehør

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.

Eier du allerede dette produktet?

Registrer produktene dine i MyElectrolux og finn alt du trenger på ett og samme sted. 

  • Smidigere service og support
  • Enkel tilgang til bruksanvisninger og veiledninger
  • Spesialtilbud og rabatter
Bli medlem nå Support
Kvinne på sofa med mobil