Produktdetaljer

Rens inneluftens uønskede lukt, gasser og partikler grundig takket være Advanced Active Carbon og 360 filtreringsteknologi.

Produktfordeler

FRESH360 Odour Protect Filter

Rens inneluftens uønskede lukt, gasser og partikler grundig takket være Advanced Active Carbon og 360 filtreringsteknologi.

Avansert aktivt karbon.

FRESH360-filteret inneholder et avansert aktivert karbon med stort volum og har evnen til å absorbere flyktige organiske forbindelser og skadelige gasser som forårsaker ubehagelig lukt. Svært effektiv mot lukt som røyk eller matlukt og farlige kjemikalier som formaldehyd, acetaldehyd og benzen.

360 Filtreringsteknologi

PURE A9 360 Filters realiserer det siste innen filtreringsteknologi. Dette unike forhåndsladede filteret gir en svært effektiv barriere mot mikroskopiske partikler, med stor kapasitet og lang levetid takket være den enorme overflaten til den sylindriske filterdesignen. Samtidig som den leverer eksepsjonelt høyt volum av luftsirkulasjon.

Beskytt familien mot uønskede gjester / Anti-bakteriell beskyttelse

Beskyttelse mot luftbårne bakterier er avgjørende for å skape et sunnere hjemmemiljø. PURE A9 360-filtre inkluderer et naturlig effektivt antibakterielt middel som nøytraliserer bakterienzymer på cellenivå, og eliminerer opptil 99,9% av bakteriene som finnes i hjemmet og bidrar til å forhindre ytterligere bakterievekst.

Smartfiltre

Hvert PURE A9 360-filter er utstyrt med en smart sensor som måler fin partikkeleksponering og gjenværende filterlevetid. Appen vil indikere når det er på tide å bytte ut filteret, noe som betyr at du kan være helt sikker på at filteret er helt fullt.

Tilbehør

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.

Eier du allerede dette produktet?

Registrer produktene dine i MyElectrolux og finn alt du trenger på ett og samme sted. 

  • Smidigere service og support
  • Enkel tilgang til bruksanvisninger og veiledninger
  • Spesialtilbud og rabatter
Bli medlem nå
Kvinne på sofa med mobil