Oppdag

Induksjonstopper

Den reneste, sikreste overflaten

Induksjonstopper tilpasser seg kokekaret ditt, slik at det varmes raskt og jevnt. Hvis ingen kokekar står på platetoppen, varmes ikke kokesonene. I tillegg forblir den ubrukte flaten kjølig, så induksjonstoppen din er tryggere. Ingenting blir brent, og den glatte, flate overflaten gjør at skitten ikke har noe sted å gjemme seg. Dermed kan du bruke mindre tid på rengjøring, og mer til på å nyte maten din.

Betjeningspanelet til en Electrolux induksjonstopp

Riktig varme, på et øyeblikk

For å få de resultatene du ønsker deg, kan du gjøre småjusteringer uanstrengt når du bruker induksjon. Det er bare å skyve på innstillingene, så endrer varmen seg med en gang. Dermed kan du holde sausen på akkurat riktig temperatur, uten å risikere at den brenner seg. Nøyaktig varmekontroll betyr mindre sløsing av energi, noe som også er gode nyheter for strømregningene dine.

Tilbered mer på en gang

Få mer plass til å skape rettene du elsker, med kokeområdet FlexiBridge. Du kan koble sammen opptil fire forskjellige kokesoner til én jevn og konsekvent temperatur. Hvis du lager mat til hele familien, trenger du ikke tenke på om grytene er for kalde eller for varme. Du kan slappe av og nyte de appetittvekkende resultatene.

En gryte på en Electrolux Infinite™ Pure induksjonstopp

Luksuriøst, helt enkelt

Gi kjøkkenet ditt et snev av stil med Infinite™ Pure. Det er ingen synlige kontroller eller kokesoner før du trykker på strømbryteren. Det krystallklare røde LED-displayet gløder, og dermed vet at du at platetoppen er klar for å lage mat. Av eller på, gir Infinite™ Pure kjøkkenet ditt en vakker moderne estetikk.

Mer plass til å skape

Tre panner i FreeZone av en Electrolux Infinite Combi induksjonskoketopp
Infinite™ Combi

Uansett hva slags rett, gir Infinite™ Combi deg friheten til å tilberede den på din måte.

Electrolux Infinite™ Combi induksjonskoketopp med en plancha

Måltider på en enkel måte

Raffiner tilberedningen av hver ingrediens, med Freezone-tilberedningsområdet. Den oppdager automatisk størrelsen og formen på opptil 3 kokekar. Du kan gi hver enkelt en bestemt temperatur som opprettholdes uansett hvor du flytter den innenfor FreeZone. Eller for større kokekar som grillpanner, gir splittefunksjonen to forskjellige temperaturer på samme kokekar.

Et raskt overblikk

Infinite™ Combi er kokkens ultimate assistent. Den store skjermen viser deg alt du behøver med ett blikk, som for eksempel posisjonen til hvert enkelt kokekar og varmenivået under den. Siden det er så enkelt å justere temperaturene og stille inn tidtakere, har du full kontroll til enhver tid. Dette gjør den til den ideelle platetoppen for kompliserte kulinariske kreasjoner.

Flere fordeler med induksjon

 • Stopp- og gå-napp på en induksjonstopp fra Electrolux
  1
  Umiddelbar varme-boost

  Nyt flotte måltider raskere, med Booster-knappen. Den er perfekt for tilberedningsjobber i siste sekund.

 • Stopp- og gå-napp på en induksjonskoketopp fra Electrolux
  2
  Sett på pause, og gjenoppta

  Når du blir avbrutt, gjør en berøring på Stop & Go-knappen at du kan ta en pause og gjenoppta matlagingen der du slapp senere.

 • Damp fra en kjele stiger til en kjøkkenventilator
  3
  Den håndfrie ventilatoren

  Hob2Hood kontrollerer automatisk ventilatoren basert på hva du tilbereder på koketoppen.

Kok opp til småkoking i én bevegelse

Redusere en saus eller steke kjøtt eller fisk? Bruk PowerSlide når maten trenger rask og enkel temperaturendring. Du trenger ikke å tenke på å justere temperaturen opp og ned når du lager mat. Det er bare å flytte kokekaret fra varme til varme. PowerSlide gir større frihet og fleksibilitet, uansett hvor stort og komplekst måltidet er.

Hold fokus på matlagingen

La platetoppen kontrollere ventilatoren din, slik at du kan fokusere på tilberedningen. Straks platetoppen din slår seg på, startes Hob2Hood hvis du har valgt det. Når den er aktivert, justerer den avtrekket til å passe med matlagingen din. Så kraften økes ved grilling. Og når det småkoker, reduseres den til en mildere, mer stillegående ekstraksjon.

Trenger jeg nye kokekar for induksjon?

De fleste moderne kokekarene kan brukes med induksjonstopper. Hvis du er usikker, kan du teste de eksisterende kokekarene dine med en magnet. Hvis magneten fester seg under et kokekar, vil de virke med induksjon. Vår Infinite Chef Collection varmes opp inntil 14 ganger raskere enn rustfritt stål. De er det perfekte supplementet til induksjon.

Lam og gulrøtter som grilles på en Electrolux plancha-grill

Maksimer smaken

For de beste rettene, bruker du de beste kokekarene. Tilbehøret er utformet med ypperlige materialer, og passer for alle kulinariske teknikker. Så du kan få mest mulig ut av induksjonskoketoppen din. Som Plancha-grillen vår med slippbelegg, som gir deg muligheten for sunn grilling, sauteeing eller bruning uten tilsatt fett.