Oppdag

Ventilatorer

En fritthengende ventilator i glass og stål over et kokekar på en induksjonskoketopp

Matlaging uten distraksjoner

Finn en ventilator som er kraftig nok til å holde selv store kjøkken luktfrie, men lydløs nok til at du knapt legger merke til den er i gang. Kjøkkenventilatorene våre spenner fra 40-70 dB, og ved 40 dB velger du en ventilator som er mer stillegående enn hvisking – selv på maks hastighet. Med Hob2Hood vil dessuten ekstraksjonen aldri være mer støyende enn den trenger å være.

Den håndfrie ventilatoren

Manuell kontroll fra platetoppen eller kjøkkenventilatoren er alltid tilgjengelig dersom du trenger det.

Et nærbilde av induksjonskoketoppens kontroller

Tilkoblet for sømløs matlaging

Fokuser på det som virkelig spiller en rolle på kjøkkenet, nemlig å lage god mat. Med Hob2Hood slår platetoppen på ventilatoren din, og justerer avtrekkshastigheten basert på matlagingen. Så du kan koke, brasere eller steke uten å røre ventilatoren, eller tenke på å sette på avtrekk.

En Electrolux kjøkkenventilator som kommer ut av arbeidsflaten din

Mest utvalg på markedet

Få kjøkkenet ditt til å se like bra ut som det føles. Med et bredt utvalg av tilknyttede koketopper og ventilatorer, er det enkelt å finne den kombinasjonen som passer til kjøkkendesignet ditt. Vi har det største utvalget på markedet innen sammenlingbar teknologi. Du kan altså nyte stillegående, effektiv og fjernstyrt avtrekk med en design du elsker.

En Electrolux kjøkkenventilator

Hvordan virker filteret i ventilatorer?

Ventilatorer, eller kjøkkenvifter, bruker filtre for å holde kjøkkenet friskt og fettfritt. Fettfiltrene fanger opp fett og matrester. Mens kullfilteret renser selve luften, og nøytraliserer lukter. Noen filtre kan du rense og bruke om igjen. Andre trenger å byttes ut, noe du kan gjøre fra nettbutikken til Electrolux.

En Electrolux ventilator over en kasserolle, på en induksjonstopp

Hvor energieffektiv er en ventilator?

Det er lett å forstå effektiviteten til en ventilator, og spare energi. Med en rangering fra F til A+, forklarer dette årlig energiforbruk, fett-filtrering, lys og lydnivået ved maksimal avtrekkshastighet. Electrolux tilbyr deg et komplett utvalg av A-klasse energi kjøkkenventilatorer du kan velge mellom.