Kjøpeguide

Finn det perfekte kjøleskapet for deg

Plass

Begynn med å ta mål av den plassen du har tilgjengelig. Electrolux' normalstore kjøleskap er over 100 cm. høye mens standardmodellene er ca. 80 cm. De høye modellene har en utmerket lagrinskapasitet, mens standardkjøleskapet enkelt får plass under kjøkkenbenken.

Høyde, bredde og dypet varierer, så glem ikke å kikke gjennom hele sortimentet for å finne kjøleskapet med rett størrelse. 

Dagligvarer

Hvilke dagligvarer pleier du å ha i kjøleskapet?

Fersk frukt og grønt - du bør velge et kjøleskap med skuffe for grønt og dypere skuffer for større grønnsaker. 

Kjøtt og fisk – velg en modell med FreshZone®-hylle som er et par grader kyligere enn resten av kjøleskapet så bevarer du kjøttet, fisken og fuglen lengre. 

Meieriprodukter – se om kjøleskapet har en hylle med luke i dørren for oppbevaing av de meieriproduktene med kortest dato. 

Drikke – du kanskje trenger et vinrack, justerbare flaskehyller eller helt enkelt en innebyggt vinkjøler.

Kapasitet

Kjøleskapets kapasitet (eller volum) måles i liter men ved å tenke i fulle handleposer, kan du danne deg et bedre bilde: 

93 l. – 5 handleposer
200 l. – 11 handleposer
387 l. – 20 handleposer

Tips fra proffen: Sørg for at det finns nok plass i kjøleskapet for luften å sirkulere, og kjøle ned på en effektiv måte.

Smarte funksjoner

Nøye regulering av temperatur  – med hjelp av shopping-funksjonen sørger du for at dagligvarene får en rask nedkjøing til rett temperatur når du kommer hjem.

Jevn nedkjøling - FreeStore®-systemet fordeler den avkjølte luften jevnt i kjøleskapet.

Fleksibel oppbevaring - med hjelp av det modulbaserte  CustomFlex®-systemet, kan du møblere om hyllene i kjøleskapsdørren akkurat som du ønsker samtidig som den nye utformingen på hyllene, eleminerer alle begrensninger når du fyller i kjøleskapet.

Ferie-instilling – holder en innvendig temperatur på 15 ºC når du er på ferie så slipper du en ubehagelig lukt i det tomme kjøleskapet.

Energi

Energisnåle husholdningsapparater betyr lavere strømregninger. De mest energieffektive kjøleskapene, er merket med A+++. For å gi deg en oppfattning om hva det betyr, er at et kjøleskap merket A++, er mer energisnålt enn et med A+.

Tips fra proffen: Senk strømforbruket ved å plassere kjøleskapet på avstand fra varmekilder som panelovner og ovner. 

Velg kjøleskap

Hvis du søker et lettorganisert kjøleskap med finjustert regulering av temperatur, har Electrolux akkurat hva du trenger.