Spar strøm
Spar strøm

Energieffektivitet hjemme

Reduser strømforbruket ditt og opplev en grønnere hverdag med energismarte vaner. Lenger ned finner du noen av våre energieffektive hvitevarer som bidrar til en mer bærekraftig livsstil. Tips! Med hjelp av verktøyet Youreko sikrer du deg det mest effektive produktet, og garanteres de største besparelsene. Les mer om Youreko.

Hvordan kan vi redusere matsvinnet?

MATLAGING

Visste du at opptil 30 % av maten vår som produseres går til spille¹? På Electrolux har vi alltid som mål å redusere matsvinnet ved å utvikle effektive produkter som oppbevarer og tilbereder maten vår. Produktene våre hjelper deg til en sunnere livsstil takket være funksjoner som bevarer næringsstoffene og reduserer matsvinnet.

 • en lasagne på en tallerken damp vs elektrisitet
  Oppvarming med damp

  Reduser matsvinnet i hjemmet ved å bruke funksjonen "oppvarming med damp".

 • to epler som sammenlignes
  TwinTech® Total No Frost

  TwinTech® Total NoFrost holder optimal luftfuktighet og beskytter maten fra å tørke ut. Det bidrar til 60 % mindre matsvinn².

 • en hånd setter i gang et program på en oppvaskmaskin
  Øko-oppvask med kun et trykk

  Du velger enkelt et program med den smarte glidekontrollen. Økometeren gir deg informasjon om hvordan du optimerer energi- og vannforbuket. Deretter tar maskinen seg av resten.

Forleng levetiden på klærne

VASK OG TØRK

I våre hjem utgjør klesvask vanligvis 22 % av det daglige vannforbruket. Ved å forlenge levetiden på klærne dine med ytterligere ni måneder, kan karbon-, avfalls- og vannavtrykk reduseres med mellom 20-30 %³. Produktene våre har funksjoner som forbedrer rutinene du har for klesvask, og reduserer miljøpåvirkingen.

 • AutoDose-rommet på en vaskemaskin
  AutoDose

  Sørg for at det blir riktig mengde vaskemiddel i proporsjon med klesvasken, så reduserer du forurensninger. Dessuten kommer bomullsplaggene dine til å tåle tre ganger mer slitasje enn vanlig.

 • tørketrommel med varmepumpe
  Varmepumpe

  Få klærne til å vare lenger takket være våre tørketromler med varmepumpe.

 • Gentlecare-trumman
  GentleCare

  Med GentleCare utsettes aldri klærne dine for unødvendig varme. Det er klespleie som får plaggene til å vare lenger. Tekstilene vil beholde formen sin, og den lave temperaturen hjelper deg med å spare energi.

Nye energimerker

I mars 2021 trådte nye regler i kraft for energimerking av hvitevarer. Den nye merkingen som er mer omfattende, har strenge krav på økodesign, testmetoder og kriterier.

Utformet med tanke på miljøet

Som en av de globale lederne i bransjen er vi ikke bare et selskap, men også en aktør i samfunnet vi lever i. Uansett hvor i verden vi er, inspirerer Electrolux og gjør det mulig for konsumentene å leve bedre og mer bærekraftige liv.

Better Living Program

¹ Kilde: UN SDG, 2018.
² Internt test på TwinTech-teknologien med en intern metode for testing som måler hydreringsnivå etter seks dagers oppbevaring sammenlignet med eget produkt med en fordamper
³ Les mer på følgende lenke: https://www.electroluxgroup.com/en/make-clothes-last-twice-as-long-with-half-the-environmental-impact-22109/