Oppdag vår smarte ovn
Oppdag vår smarte ovn

Følg ditt mesterverk på avstand

Takk være CookView™-kamaeraet, kan du nå følge ditt mesterverk i ovnen samtidig som du er et annet sted i hjemmet. Du kan se baksten skapes, få skorpe og bli perfekt gyllenbrun. Dette er vår første smarte ovn som er tilkoblet hjemmets WiFi. Med hjelp av MyElectrolux Kitchen-appen, kan du både starte og følge matlagingen – uansett om du ligger i sofaen, leker med barna eller omgås med dine gjester.

Steam Pro Smart

Utforske vår guide til ovnens tilkoblede funksjoner, og kom i gang med matlagingen.

Tilkobled ovn fra Electrolux WiFi-symbol

Ovnen som har alt

Fra CookView™-kamera til SousVide, fra automatisk damprengjøring til oppskrift samling. Du kan enkelt velge ditt måltid og sende oppskriften rett til ovnen via vår app. Koble til og slappe av, samtidig som du ser at maten lages fra din telefon eller ditt lesebrett.

"Første gangen jeg setter melodi på sufflé"

At vi spiser med flere sinner, er ingen hemmelighet. For å legge til en musikalsk touch på vår ovn Steam ProSmart ovn, fikk den svenske artisten Andreas Kleerup sjansen å sette melodien på en rett. Sammen med en matstylist og en musiker, valgte Andreas å tolke en sufflé av skogsbær – en rett som krever presisjon og oppmerksomhet under hele prosessen. Med det innebygde kameraet i ovnen, er det lett å dirigere en slik mesterlig dessert på avstand.

Andreas Kleerup

Musikstykket som gir mersmak

— Det er første gangen jeg setter melodi på en rett, sier Andreas. Men jeg elsker slike utfordringer. Jeg synes at musikk og matlaging hører sammen, og det er aldri en taus stund i kjøkkenet mitt når jeg lager mat. Jeg får energi av musikken, uansett om det er kaninvisen eller dødsmetall som spilles. Jeg slipper alle hemninger og våger å eksperimentere mer med krydder og smaker. Det blir en sterkere opplevelse så klart. Og med det tilkoblede kameraet i ovnen, kan man jo komponere musikk samtidig som man holder et øye på maten.