Familie som sitter rundt et bord

En ovn - tusen muligheter

Alle våre dampovner har de samme funksjonene som vanlige ovner. Varmluft, over- og undervarme, grill og pizza/pai-innstilling er bare noen eksempler. Dampfunksjonen er rett og slett enda en måte du kan tilberede flere utsøkte retter på. Electrolux har et stort utvalg av dampovner. 

Stekt kylling med ovnsbakte grønnsaker

Sprø skorpe, saftig kjerne

Dampovner kan tilberede mye mer enn bare grønnsaker. Det har lenge vært et av topprestaurantenes hemmelige verktøy. Ved å kombinere damp og varmluft får du bedre smak og konsistens, samtidig som sprøheten bevares. Måltidene blir smakfulle hver gang.

Lax tillagad utan ånga och med ånga

Bevarer opptil 90% C-vitamin*

Det gir synlige resultater når du lager mat med damp. Ved å tilberede med damp holder råvarene bedre på farge og konsistens, i tillegg til næringsstoffer og vitaminer, sammenlignet med andre tilberedningsmetoder.

*Basert på eksterne tester hvor nivået av C-vitamin i rå brokkoli ble sammenlignet med dampet brokkoli. Testen er utført basert på askorbinsyre (C-vitamin) i mat med HPLC/UV-synlig metode.

Dampinnstillinger for alle måltid

Damp harmoniserer med tradisjonell varme for å forbedre smak og konsistens med instillingene for lav, middels, høy og full damp.**

 

**Dampnivået varierer avhengig av ovnmodell.