Produktdetaljer

Vårt UltraWash-program er den ideelle balansen mellom pleie og energieffektivitet for blandet vask - i en 59 minutters syklus. Effektiv vasking ved lav temperatur beskytter klærne dine. Ved å vaske ved 30ºC sparer du 30% energi sammenlignet med et bomullsprogram på 40ºC. Snill mot klærne, snill mot miljøet.

Produktfordeler

Snill mot klærne, snill mot miljøet.

Vårt UltraWash-program er den ideelle balansen mellom pleie og energieffektivitet for blandet vask - i en 59 min syklus. Effektiv vasking ved lav temperatur beskytter klærne dine. Ved å vaske ved 30 ºC sparer du 30% energi sammenlignet med et bomullsprogram på 40 ºC. Snill mot klærne, snill mot miljøet.

Spar 30% energi*, vask effektivt rent ved 30°C

Vårt UltraWash-program tilbyr god rengjøringsytelse og forbedret pleie av dine daglige vask, alt på under en time. Mindre energi som forbrukes ved lavere temperaturer, muliggjort av vår forblandingsteknologi. Bevarer kvaliteten på klærne lenger.

*Med Ultrawash-programmet rengjør du nøye ved 30°C og sparer mer enn 30% energi sammenlignet med et 40°C-program.

Effektiv rengjøring ved raske og kalde vasker med UniversalDose -skuffen*

UniversalDose har plass til alle typer vaskemidler, inkludert PODS®. Den unike UniversalDose-skuffen bruker skreddersydde vannstråler til å myke opp og stikke hull på PODS®-kapsler, og aktivere dem 60% raskere sammenlignet med bruk i trommelen. Gir ekstra kraft til flekkfjerning i kalde og raske 1-timers vasker, tar vare på klærne og planeten.*

*Intern test med et 30°C bomullsprogram på en time, der PODS® i UniversalDose-skuffen sammenlignes med PODS® i trommelen.

Eksepsjonell klespleie med et trykk på smarttelefonen

Med MyElectrolux-appen kan du fjernstyre vaskemaskiner fra smarttelefonen. Bruk Care Advisor-funksjonen for å få ekspertveiledning om hvordan du best rengjør klærne. Og med MyFavourites kan spesifikke innstillinger lagres for plaggene du bruker ofte.

En tredjedel mindre rynker*

SteamCare-systemet vårt avslutter hver vask med damp for å redusere rynker med en tredjedel. Slik oppnås et jevnt sluttresultat uten varme som ved vanlig stryking.

*Sammenlignet med samme maskin uten SteamCare-system.

Fjerner mer enn 99,99 % av bakterier og virus* fra klær

Det anti-allergiske dampprogrammet er Swissatest-sertifisert for fjerning av mer enn 99,99 % av bakterier og virus* fra klær. Ved å kombinere vask og damp på 60 °C blir klærne mer hygieniske og rene med reduserte allergener.

* Testet for staphylococcus aureus, enterococcus faecium, candida albicans, pseudomonas aeruginosa og MS2 bakteriofag i ekstern test utført av Swissatest Testmaterialien AG i 2021 (Testrapport nr. 202120117)

Tilbehør

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.

Eier du allerede dette produktet?

Registrer produktene dine i MyElectrolux og finn alt du trenger på ett og samme sted. 

  • Smidigere service og support
  • Enkel tilgang til bruksanvisninger og veiledninger
  • Spesialtilbud og rabatter
Bli medlem nå Support
Kvinne på sofa med mobil