Produktdetaljer

Du kan stole på at Washer Dryer 900 vasker og tørker favorittklærne din uansett hva de er laget av, til og med silke og dun. DelicateCare-system med varmepumpe er tilpasset lave temperaturer og avpasser trommelbevegelsene til alle tekstiler. Selve silkeplaggene dine kommer ut av maskinen 50 % mindre krøllete.

Produktfordeler

Electrolux - Vaskemaskin med tørketrommel - EW9W8861E9

Din garderobe - vasket og tørket, og klar til å brukes

Washer Dryer 900 kombimaskin gir deg full trygghet til å vaske- og tørke favorittklærne, uansett hva de er laget av, selv silke. DelicateCare-systemet med varmepumpe skreddersyr lave temperaturer og trommelbevegelser. Selv silke reduseres med opp til 50% mindre krøller.

Electrolux - Vaskemaskin med tørketrommel - EW9W8861E9

Selv silkeplaggene dine kommer ut av maskinen 50 % mindre krøllete*

Vår DelicateCare System justerer temperatur og bevegelse i forhold til tekstilen for nøyaktig riktig behandling. Kvaliteten på klærne ivaretas.

*Sammenlignet med lufttørking.

Electrolux - Vaskemaskin med tørketrommel - EW9W8861E9

Tekstiler friskes opp med damp

Vårt SteamCare-program gjenoppretter klærne med damp, reduserer rynker og minimerer behovet for stryking, slik at klærne beholder sin form og tekstur lenger. Dessuten kombinerer vårt FreshScent-system duft med mild damp for å friske opp tekstiler mellom klesvaskene.

Electrolux - Vaskemaskin med tørketrommel - EW9W8861E9

Skreddersydd klesvask på kortere tid

Vårt SensiCare System veier hver vask og justerer automatisk syklusen, slik at klærne blir rengjort til akkurat riktig tid. Forhindrer overvasking og sikrer at klærne beholder utseendet i lengre tid.

Electrolux - Vaskemaskin med tørketrommel - EW9W8861E9

Vasking og tørking skreddyrsydd for din garderobe

PerfectCare 900 justerer temperaturer og trommebevegelser til klærne dine. Fra blandet bomull til syntetisk, og til og med silke, tilbyr det intuitive valget et tørkealternativ for alle vaskeprogrammer. I tillegg kan du vaske og tørke 3 kg last ren og tørr på 3 timer.

Electrolux - Vaskemaskin med tørketrommel - EW9W8861E9

Fantastiske vaske- og tørkeresultater med halve energibruken

PerfectCare 900 HP-teknologi lar deg vaske og tørke en rekke stoffer på nesten halvparten av vanlig temperatur. Det betyr at klærne dine blir like rene uten unødvendig varme. Det betyr også imponerende resultater med mye lavere energiforbruk.

Tilbehør

Anmeldelser

Hva synes du?
Hjelp oss å forbedre våre produkter

Din anmeldelse hjelper oss til stadig forbedring og hjelper andre kunder til å bestemme seg for hvilket produkt de skal kjøpe. Bruk stjernene så starter du din anmeldelse.

Skriv en anmeldelse

Velkommen til din plass hos oss. Vi vil gjerne høre hva du synes.

Anmeld deg som gjest nedenfor, eller logg inn. og skriv en anmeldelse.

{{ props.errorNickname }}

Dette vil synes sammen med din anmeldelse. Vennligst ikke bruk ditt fulle navn hvis du ønsker at din anmeldelse skal publiseres

Vi trenger din e-post adressen for å verifisere anmeldelsen din og eventuelt kontakte deg

{{ props.errorEmoji }}

De mest nyttige anmeldelser fra kunder som fokuserer på kvalitet, design og verdier på apparater og hvitevarer. For tilbakemeldinger på service, forsendelse og installasjon, vennligst ta kontakt med Kundeservice. Disse anmeldelser blir moderert før de publiseres på denne nettside. For mer informasjon, vennligst les våre retningslinjer.

Vennligst aksepter vilkår og betingelser

Tusen takk for anmeldelsen din

Vennligst sjekk innboksen din for bekreftelse

5

Meget fornøyd, men savner hurtigprogram

av skanDALE på 22 august 2021

Jeg har ikke testet meg gjennom alle programmer ennå, men de jeg har testet har fungert helt topp. Den tørker tøyet tørt uten å gjøre badet til en badstue takket være varmepumpeteknologien. Husk på at den ikke kan tørke like mye som den klarer å vaske (6kg versus 10kg).
Jeg savner dog et hurtigprogram for å kunne "skylle opp" et par skjorter og liknende.

 • Design
  5
 • Funksjon
  4
 • Kvalitet
  5
 • skanDALE anbefaler dette produktet

Var denne anmeldelsen nyttig?

I am error text

Svar av Electrolux

Hei,

Tusen takk for at du har valgt å legge igjen en hyggelig tilbakemelding på et av våre produkter. Vi tar tilbakemeldingen din med videre.

Med vennlig hilsen Viola

5

Kombinert vask og tørk

av nyvasket på 12 august 2021

En kombimaskin som absolutt kan anbefales da den har lofilter. Dette er et must men det er kun et par maskiner som har det. Dessuten anbefales ikke å kjøre vaske og tørkeprogrammet sammenhengende, men ta ut og riste klærne etter vaskeperioden før de på nytt legges inn i maskinen og tørkes. Da blir det et perfekt resultat.

 • Design
  5
 • Funksjon
  5
 • Kvalitet
  4
 • nyvasket anbefaler dette produktet

Var denne anmeldelsen nyttig?

I am error text

Svar av Electrolux

Hei,

Flott å høre at du er fornøyd med maskinen din, og tusen takk for en hyggelig tilbakemelding. Dersom du har spørsmål ved produktet ditt, eller opplever at resultatet etter vask/tørk ikke er optimalt, ta gjerne kontakt med oss på kundeservice@electrolux.no så undersøker vi saken nærmere.

Med vennlig hilsen Viola

5

Enestående

av HegeB på 10 februar 2021

Fantastisk produkt for ei glemsk, travel småbarnsmor. Elsker maskinen, og den vasker og tørker klærne perfekt!

 • Design
  5
 • Funksjon
  5
 • Kvalitet
  5
 • HegeB anbefaler dette produktet

Var denne anmeldelsen nyttig?

I am error text

Svar av Electrolux

Hei,

Takk for at du har tatt deg tid til å legge igjen en hyggelig kommentar på produktet. Veldig flott å høre at du er fornøyd. Ved å vedlikeholde produktet jevnlig, vil det opprettholde levetiden på produktet.

Med vennlig hilsen Ellisiv

Anmeldelser på andre språk Oversatte anmeldelser

5

Godt vasket og tørt

av peseejakuivaa på 28 september 2021 Oversatt fra finsk

I løpet av få uker har nesten alle programmer prøvd seg ut som en maskin av høy kvalitet. Maskinen slås først på, vaskeprogrammet velges og deretter plasseres tøyet inne, samtidig veier maskinen og angir lengden på vaskeprogrammet og doseringen av vaskemiddelet. Vasketiden kan forkortes med noen få trykk, avhengig av vaskeprogrammet. Tørking med en varmepumpe, som avgir en jevn rumling og som først ble spekulert. Bli vant til den jevne brummen. Vaskes og forblir stille på plass under spinning. 3 kg / 3 timers vask-tørkeprogram er mer nyttig enn 1 time / 1 kg vask-tørking i den forrige maskinen. Under tørkefasen slipper lo lo litt utenfor kanten av lo -skjermhuset på toppen av maskinen, hvis formål jeg ikke har skjønt hvorfor det ikke har blitt komprimert. Det tørkes mens du tørker av dørpakningen med en fille på slutten av programmet. Hvis det plager deg, kan du for eksempel legge en fuktig klut på kanten av esken, som absorberer støvet (en tynn stripe av støv blir igjen på kluten, det vil si at den ikke støver dårlig). Tørketrinn "tørket i skapet" tørker godt. Tøyet er mykt og tørt. Maskinen er litt høyere og dypere enn en vanlig vaskemaskin, noe som er verdt å merke seg.

Automatisk oversatt av Google

Denne anmeldelsen er hentet fra et lignende produkt eller en annen nettside på annet språk

 • Design
  5
 • Funksjon
  5
 • Kvalitet
  5
 • peseejakuivaa anbefaler dette produktet

Var denne anmeldelsen nyttig?

I am error text

Lignende produkter

Electrolux - Vaskemaskin med tørketrommel - EW7W5247A2
PerfectCare 700 Frontmatet vaskemaskin med tørketrommel 7 kg 1400 o/min

Kombinert vask og tørk med dampprogrammer, som skånsomt glatter ut rynker og fjerner lukt. Med TimeManager® kan du justere vaskesyklusen, slik at tøyet ditt er klart når du vil. Maskinen har god vaske- og tørkekapasitet, slik at du kan få unna klesvasken i ...

 • Tørkekapasitet, kg 4
 • Vaskekapasitet, kg 7
 • Max sentrifugeringshastighet 1351
 • Design Digitalt Display
 • DualCare DualCare
Electrolux - Vaskemaskin med tørketrommel - EW7W6661S7
PerfectCare 700 Frontmatet vaskemaskin med tørketrommel 10 kg 1600 o/min

Kombinert vask og tørk med dampprogrammer, som skånsomt glatter ut rynker og fjerner lukt. Med TimeManager® kan du justere vaskesyklusen, slik at tøyet ditt er klart når du vil. Maskinen har svært god vaske- og tørkekapasitet, slik at du kan få unna klesvas...

 • Tørkekapasitet, kg 6
 • Vaskekapasitet, kg 10
 • Max sentrifugeringshastighet 1551
 • Design Medium Display
 • DualCare DualCare
Electrolux - Vaskemaskin med tørketrommel - EW2W3068E2
Frontmatet vaskemaskin med tørketrommel 8 kg 1600 o/min

Electrolux DualCare™ vask-tørk-søyle lar deg vaske og tørke klærne dine på én gang. Med programmer for alle typer tekstiler, inkludert ull og finvask, kan du trygt vaske og tørke favorittklærne dine gang på gang.

 • Tørkekapasitet, kg 4
 • Vaskekapasitet, kg 8
 • Max sentrifugeringshastighet 1551
 • Design Medium Display

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.

Har du et problem?

Får å raskt komme i gang med dine produkter, anbefaler vi at du besøker vår supportside og leser artikler som kan hjelpe deg.

Kjøp reservedeler

Finn og bestill originale reservedeler til ditt produkt i vår web shop. De leveres hjem til deg.

Ta kontakt

Kontakt oss for å bestille service eller få svar på eventuelle spørsmål. Vi nås på telefon og e-post.

Vi forenkler service prosessen for deg

Registrer ditt Electrolux produkt så sparer vi dine detaljer slik at du enkelt får tilgang til manualer, informasjon om kjøp, garantier og bestillinger av service.

Registrer ditt produkt