Produktdetaljer

Klassisk innløpsslange med koblinger for vaskemaskiner, vaskemaskin med tørketrommel og oppvaskmaskin. Inneholder 1 stk, 2,5 m Universal.

Produktfordeler

Pålitelig, essensiell, universell

Den klassiske inntaksslangen er en essensiell komponent for enhver oppvask- eller vaskemaskin. Den pålitelige og lettmonterte slangen passer alle våre maskiner.

Den pålitelige, universelle klassiske innløpsslangen installeres veldig enkelt

Den klassiske innløpsslangen er enkel å installere, takket være sin kobling. Den har en pålitelig design som passer alle våre oppvaskmaskiner og vaskemaskiner.

Skriv en anmeldelse

Velkommen til din plass hos oss. Vi vil gjerne høre hva du synes.

Anmeld deg som gjest nedenfor, eller og skriv en anmeldelse.

{{ props.errorNickname }}

Dette vil synes sammen med din anmeldelse. Vennligst ikke bruk ditt fulle navn hvis du ønsker at din anmeldelse skal publiseres

Vi trenger din e-post adressen for å verifisere anmeldelsen din og eventuelt kontakte deg

{{ props.errorEmoji }}

De mest nyttige anmeldelser fra kunder som fokuserer på kvalitet, design og verdier på apparater og hvitevarer. For tilbakemeldinger på service, forsendelse og installasjon, vennligst ta kontakt med Kundeservice. Disse anmeldelser blir moderert før de publiseres på denne nettside. For mer informasjon, vennligst les våre retningslinjer.

Vennligst aksepter vilkår og betingelser

Bilde på kjøkken

Lignende produkter

Electrolux - Inntaksslange - E2WIS250A
Inntaksslange - Safety System

Sikkerhetssysteminnløpsslange med sikkerhetsventil, med koblinger og nettfilter for vaskemaskiner, vaskemaskin med tørketrommel og oppvaskmaskin. Inneholder 1 stk, 2,5 m patentert.

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.

Allerede eier av dette produktet?

Registrer produktet ditt så får du en god opplevelse fra start. Du finner raskeste veien til support, reservedeler og tilbehør på lenkene nedenfor.

Registrer produkt Support
en klippe i havet