Produktdetaljer

Fra brød til brownies og alt imellom, Create 5 kjøkkenmaskin hjelper deg med å bake deilige bakevarer hver gang, takket være dens planetariske miksing og kraftige motor.

Produktfordeler

Den ideelle ledsageren for kreativ baking

Fra brød til brownies og alt imellom, Create 5 Kjøkkenmaskin hjelper deg å frembringe velsmakende bakverk hver gang. Dens suverene miksefunksjon og kraftige motor muliggjør optimale og konsistente bakeresultater. Create 5 Kjøkkenmaskin med slitesterk presstøpeform tilbyr pålitelig ytelse for enhver anledning fra ukentlig baking til festhøytidens lekkerbiskener.

Electrolux - Kjøkkenmaskin - E5KM1-4BPT

Optimalt resultat med planetarisk miksing.

Suveren miksefunksjon sikrer at alle ingredienser blandes grundig slik at ingen ingrediens etterlates, noe som resulterer i en jevn og glatt konsistens for både små og store oppskrifter.

Electrolux - Kjøkkenmaskin - E5KM1-4BPT

Kraftig motor på 1200 W

Å bake sunne fullkornbrød og pizza med tynn skorpe krever en kraftig motor for ubesværet elting. Den kraftige motoren gir pålitelig ytelse og allsidighet for å skape et bredt utvalg av oppskrifter for bakingen din.

Electrolux - Kjøkkenmaskin - E5KM1-4BPT

Sjenerøs 5-liters bolle i rustfritt stål

Den store bollen gir ideell kapasitet for å lage små og store porsjoner, fra muffins for små familiesamlinger, til herlige kaker for spesielle anledninger.

Electrolux - Kjøkkenmaskin - E5KM1-4BPT

Fleksibelt utstyr

Å lage smakfulle og sunne bakverk krever fleksibelt utstyr. Bak ditt favoritt-surdeigsbrød, kremostglasur og marengskaker ved hjelp av eltekrok, visp med slippbelegg og ballongvisp.

Flere hastigheter og pulsfunksjoner

Få et stabilt og perfekt resultat – fra visping av lett krem til elting av tung deig ved hjelp av presis kontroll over seks hastigheter og en pulsfunksjon-innstilling.

Tilbehør

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.