Produktdetaljer

Fra brød til brownies og alt imellom, Create 5 kjøkkenmaskin hjelper deg med å bake deilige bakevarer hver gang, takket være dens planetariske miksing og kraftige motor.

Produktfordeler

Den ideelle ledsageren for kreativ baking

Fra brød til brownies og alt imellom, Create 5 Kjøkkenmaskin hjelper deg å frembringe velsmakende bakverk hver gang. Dens suverene miksefunksjon og kraftige motor muliggjør optimale og konsistente bakeresultater. Create 5 Kjøkkenmaskin med slitesterk presstøpeform tilbyr pålitelig ytelse for enhver anledning fra ukentlig baking til festhøytidens lekkerbiskener.

Optimalt resultat med planetarisk miksing.

Suveren miksefunksjon sikrer at alle ingredienser blandes grundig slik at ingen ingrediens etterlates, noe som resulterer i en jevn og glatt konsistens for både små og store oppskrifter.

Kraftig motor på 1200 W

Å bake sunne fullkornbrød og pizza med tynn skorpe krever en kraftig motor for ubesværet elting. Den kraftige motoren gir pålitelig ytelse og allsidighet for å skape et bredt utvalg av oppskrifter for bakingen din.

Sjenerøs 5-liters bolle i rustfritt stål

Den store bollen gir ideell kapasitet for å lage små og store porsjoner, fra muffins for små familiesamlinger, til herlige kaker for spesielle anledninger.

Fleksibelt utstyr

Å lage smakfulle og sunne bakverk krever fleksibelt utstyr. Bak ditt favoritt-surdeigsbrød, kremostglasur og marengskaker ved hjelp av eltekrok, visp med slippbelegg og ballongvisp.

Flere hastigheter og pulsfunksjoner

Få et stabilt og perfekt resultat – fra visping av lett krem til elting av tung deig ved hjelp av presis kontroll over seks hastigheter og en pulsfunksjon-innstilling.

Tilbehør

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.