Produktdetaljer

Maten holdes på sitt beste med MultiFlow. Teknologien holder en stabil temperatur inne i kjøleskapet ditt, og forhindrer at ingrediensene dine tørker ut. CustomFlex® gir deg friheten til å tilpasse plassen i kjøleskapet ditt. Beskytt kvaliteten, smaken og friskheten til kjøtt og oster i skuffen Extra Chill. Det slanke, elegante, Flat Door-designet utfyller det moderne kjøkkenet perfekt.

Produktfordeler

Electrolux - Frittstående kjøleskap - LRC5ME38X2

Dine ingredienser, på din måte

Alle ingredienser har sin plass med 600 CustomFlex®-kjøleskapet. Tilpasningsdyktige, avtakbare oppbevaringskuffer passer i kjøleskapdøren og kan tilpasses ditt bruk. Fra asparagus-stenger til kartonger med blåbær, alt passer inn uten problemer.

Electrolux - Frittstående kjøleskap - LRC5ME38X2

Justerbar lagring med CustomFlex®

CustomFlex® gir deg friheten til å tilpasse plassen i kjøleskapet ditt. Dørinnredningen har bevegelige kasser i forskjellige størrelser, slik at du kan tilpasse plassen til dine behov. Oppbevaringskuffene er til og med avtakbare, slik at du kan fjerne dem fra kjøleskapet for enkel tilgang.

Smaken er alltid på topp med MultiFlow

Maten holdes på sitt beste med MultiFlow. Teknologien holder en stabil temperatur inne i kjøleskapet ditt, og forhindrer at ingrediensene dine tørker ut. Skaper også et miljø som holder maten deilig, helt til neste gang du skal i butikken.

Electrolux - Frittstående kjøleskap - LRC5ME38X2

Fersk kjøttpålegg beskyttet med Extra Chill skuffen

Beskytt kvaliteten, smaken og friskheten til kjøttpålegg og oster i skuffen Extra Chill. Skuffen holder en lavere temperatur enn resten av kjøleskapet, med en aktiv sirkulasjon av kald luft.

Slank, elegant, Flat Door-design

Kjøleskapets førsteklasses utseende utfyller det moderne kjøkkenet perfekt. De rene linjene og det helt flate designet betyr at kjøleskapet går i ett med apparatene og kjøkkenbenkene.

Electrolux - Frittstående kjøleskap - LRC5ME38X2

Kompressor 10-års garanti

Nyt total trygghet når du vet at kompressoren har en garanti på 10 år. Garantien dekker skader som kan oppstå under arbeid, transport, fjerning av gass og påfylling, eller generelt vedlikehold.

Tilbehør

Anmeldelser

Hva synes du?
Hjelp oss å forbedre våre produkter

Din anmeldelse hjelper oss til stadig forbedring og hjelper andre kunder til å bestemme seg for hvilket produkt de skal kjøpe. Bruk stjernene så starter du din anmeldelse.

Skriv en anmeldelse

Velkommen til din plass hos oss. Vi vil gjerne høre hva du synes.

Anmeld deg som gjest nedenfor, eller logg inn. og skriv en anmeldelse.

{{ props.errorNickname }}

Dette vil synes sammen med din anmeldelse. Vennligst ikke bruk ditt fulle navn hvis du ønsker at din anmeldelse skal publiseres

Vi trenger din e-post adressen for å verifisere anmeldelsen din og eventuelt kontakte deg

{{ props.errorEmoji }}

De mest nyttige anmeldelser fra kunder som fokuserer på kvalitet, design og verdier på apparater og hvitevarer. For tilbakemeldinger på service, forsendelse og installasjon, vennligst ta kontakt med Kundeservice. Disse anmeldelser blir moderert før de publiseres på denne nettside. For mer informasjon, vennligst les våre retningslinjer.

Vennligst aksepter vilkår og betingelser

Tusen takk for anmeldelsen din

Vennligst sjekk innboksen din for bekreftelse

Anmeldelser på andre språk Oversatte anmeldelser

4

Flasker

av Maje på 06 oktober 2021 Oversatt fra svensk

Jeg har ikke mulighet til å kjøpe en horisontal flaskehylle. Hvorfor har ikke noen modeller mulighet til å supplere kjøp / bli inkludert i disse?

Automatisk oversatt av Google

Denne anmeldelsen er hentet fra et lignende produkt eller en annen nettside på annet språk

 • Design
  3
 • Funksjon
  4
 • Kvalitet
  5
 • Maje anbefaler dette produktet

Var denne anmeldelsen nyttig?

I am error text
5

Tilstrekkelig kapasitet

av Santiago på 04 oktober 2021 Oversatt fra spansk

Vi trengte mer kapasitet i kjøleskapet. Det har svart på forventningene vi hadde.

Automatisk oversatt av Google

Denne anmeldelsen er hentet fra et lignende produkt eller en annen nettside på annet språk

 • Design
  5
 • Funksjon
  5
 • Kvalitet
  5
 • Santiago anbefaler dette produktet

Var denne anmeldelsen nyttig?

I am error text
4

Electrolux sikkerhet i kjøling

av Grażyna på 06 juli 2021 Oversatt fra polsk

Kjøp den 25.05.2021 hentet 06/01/2021 av euro husholdningsapparater. Dette er mitt neste AEG Electrolux-utstyr. Støvsuger, oppvaskmaskin, vaskemaskin og selvfølgelig kjøleskap. Den forrige modellen av Electrolux kjøleskap tjente oss i 21 år. Det faktum at vi etter 18 år måtte skifte termostat og at originalen ikke var tilgjengelig da, ble installert en til, og temperaturen kan ikke innstilles med en slik presisjon, men den avkjøles med en sterk kjølingstendens. Et effektivt gammelt kjøleskap har gått blant folket, og de er veldig fornøyde. Når det gjelder det nye kjøleskapet, er jeg generelt fornøyd. Den avkjøles og er stille og uten irriterende lyder. Temperaturene i hver sone er som angitt i instruksjonene, den varmeste er på toppen, hvor du kan se viften. Merknadene mine er at med denne størrelsen kan det være en glasshylle til. I tillegg var det ikke noe utstyr på kjøleskapsdøren i eksemplaret mitt, som på alle bildene som viser produktet. I settet med CustomFlex-hyller skal det være en lukket beholder, og jeg fikk alle 6 identiske containere avdekket. Kanskje det er fordi kopien min er laget i Tyrkia og noe ble endret der. Jeg ønsket til og med å kjøpe en slik container, men den er ikke tilgjengelig. Derfor ga jeg 4 stjerner fordi varene ikke samsvarer med tilbudet. Skuffene i friskhetsrommet og skuffene for frukt og grønnsaker gjør virkelig jobben. Kan lagres lenger med passende innstillinger. Operasjonen er enkel, men du må også føle det litt. Det er imidlertid best å lese håndboken nøye fordi utstyret har visse garantier, og vi kan tro at noe er galt. Hvis ikke for mangelen på en låsbar container på CustomFlex-døren, ville min tilfredshet være fullstendig. Jeg har registrert kjøleskapet på Electrolux-nettstedet fordi produsenten garanterer at det etter registrering er 10 års garanti på inverteraggregatet som er installert i dette utstyret. Totalt sett anbefaler jeg det.

Automatisk oversatt av Google

Denne anmeldelsen er hentet fra et lignende produkt eller en annen nettside på annet språk

 • Design
  3
 • Funksjon
  3
 • Kvalitet
  3
 • Grażyna anbefaler dette produktet

Var denne anmeldelsen nyttig?

I am error text
5

Kjøleskap

av Daiga på 28 juni 2021 Oversatt fra latvisk

Omei var en mye eldre modell, holdt lenge og er romslig, ingenting er evig, men nå brukes det som et syltetøyskap cabinet

Automatisk oversatt av Google

Denne anmeldelsen er hentet fra et lignende produkt eller en annen nettside på annet språk

 • Design
  3
 • Funksjon
  3
 • Kvalitet
  3
 • Daiga anbefaler dette produktet

Var denne anmeldelsen nyttig?

I am error text

Lignende produkter

Electrolux - Frittstående kjøleskap - LRC5ME38W2
600 Frittstående Kjøleskap 186 cm E

Maten holdes på sitt beste med MultiFlow. Teknologien holder en stabil temperatur inne i kjøleskapet ditt, og forhindrer at ingrediensene dine tørker ut. CustomFlex® gir deg friheten til å tilpasse plassen i kjøleskapet ditt. Beskytt kvaliteten, smaken og f...

Electrolux - Frittstående kjøleskap - LXB1AE13W0
300 Frittstående Kjøleskap 84.5 cm E

Spar plass eller skap plass – Optispace er designet i moderne stil og har et slankt ytre som passer der du trenger det, får mest mulig ut av den tilgjengelige plassen din, samtidig som du får enkel tilgang til matvarene dine.

Electrolux - Frittstående kjøleskap - LXB1SE11W0
300 Frittstående Kjøleskap 84.5 cm E

Spar plass eller skap plass – Optispace er designet i moderne stil og har et slankt ytre som passer der du trenger det, får mest mulig ut av den tilgjengelige plassen din, samtidig som du får enkel tilgang til matvarene dine. Utstyrt også med en praktisk li...

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.

Har du et problem?

Får å raskt komme i gang med dine produkter, anbefaler vi at du besøker vår supportside og leser artikler som kan hjelpe deg.

Kjøp reservedeler

Finn og bestill originale reservedeler til ditt produkt i vår web shop. De leveres hjem til deg.

Ta kontakt

Kontakt oss for å bestille service eller få svar på eventuelle spørsmål. Vi nås på telefon og e-post.

Vi forenkler service prosessen for deg

Registrer ditt Electrolux produkt så sparer vi dine detaljer slik at du enkelt får tilgang til manualer, informasjon om kjøp, garantier og bestillinger av service.

Registrer ditt produkt