Produktdetaljer

900 MultiSwitch kombiskap har vanntilkobling slik at du kan velge mellom både kaldt vann, isbiter eller knust is rett i glasset. Med MultiSwitch-skuff har du mulighet for å justere temperaturen fra -18 til 7 grader i skuffen etter behov. Få varsler på telefonen med vedlikeholdstips og om døren ikke er lukket, i tillegg til varsler når vin, øl, brus ol. er perfekt temperert. Beskytt kvaliteten på maten med MultiFlow ved å opprettholde stabil temperatur og fuktighet i hele kjøleskapet.
Les mer

Produktfordeler

Kjøleskap eller fryser – du bestemmer

Kombiskapet 900 MultiSwitch har en skuff hvor du uavhengig av resten av skapet kan justere temperaturen etter dine behov, fra -18 til 7°C. Dette gir deg fleksibiliteten til å oppbevare matvarer slik du selv ønsker, samtidig som den kan styres fra telefonen din.

Du kan enkelt administrere kjøleskapet ditt med My Electrolux Kitchen-appen

Med My Electrolux Kitchen-appen kan du enkelt administrere kjøleskapet ditt fra telefonen din. Fra å få varsler om døren er åpen, til å få vedlikeholdstips for å la kjøleskapet levere optimal ytelse.

Electrolux - Frittstående kombiskap - LLI9VF54X0

Naturens smaker. Beskyttet. Med TwinTech No Frost

TwinTech No Frost – intelligent dobbelt kjølesystem for optimal fuktighet for matvarene. Overlegen i forhold til standard NoFrost med separat kjøling av kjøle- og frysedel. Fryseren unngår isdannelse. Kjøleskapet opprettholder riktig fuktighet som resulterer i 60 % mindre tap av matmasse med TwinTech® No Frost.

TasteLock for automatisk friskhet

Ingrediensene dine forblir næringsrike, smaksrike og fulle av farger med TasteLock®. En forseglet uttrekksskuff med automatisk fuktighetsreguleringsmembran inne i kjøleskapet. Holder maten velsmakende og klar til å spise, dag etter dag.

Electrolux - Frittstående kombiskap - LLI9VF54X0

Smaken er alltid på topp med MultiFlow

Maten holdes på sitt beste med MultiFlow. Teknologien holder en stabil temperatur inne i kjøleskapet ditt, og forhindrer at ingrediensene dine tørker ut. Skaper også et miljø som holder maten deilig, helt til neste gang du skal i butikken.

Electrolux - Frittstående kombiskap - LLI9VF54X0

Justerbar lagring med CustomFlex®

CustomFlex® gir deg friheten til å tilpasse plassen i kjøleskapet ditt. Dørinnredningen har bevegelige kasser i forskjellige størrelser, slik at du kan tilpasse plassen til dine behov. Oppbevaringskuffene er til og med avtagbare, slik at du kan fjerne dem fra kjøleskapet for enkel tilgang.

Tilbehør

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.

Eier du allerede dette produktet?

Registrer produktene dine i MyElectrolux og finn alt du trenger på ett og samme sted. 

  • Smidigere service og support
  • Enkel tilgang til bruksanvisninger og veiledninger
  • Spesialtilbud og rabatter
Bli medlem nå Support
Kvinne på sofa med mobil