Produktdetaljer

900 MultiSwitch kombiskap med "fransk dør", WiFi, vann- og isdispenser. Skapet har en egen skuff som kan justeres til enhver temperatur mellom -18°C til 7°C, noe som betyr at du kan oppbevare maten i ideelle forhold. Smartphone-tilkoblingen vil hjelpe deg med guide om hvor du skal plassere varer i kjøleskapet, fjernovervåkning, kontroll, varsler og alarmer. I tillegg vil appen varsle når vin, øl, brus ol. er perfekt temperert. MultiFlow-teknologien holder temperaturen i skapet stabilt, slik at maten ikke tørker ut.
Les mer

Produktfordeler

Kjøleskap eller fryser – du bestemmer

900 MultiSwitch-kjøleskap/fryseren har et konvertibelt rom, slik at du uavhengig kan stille inn temperaturen fra -18 °C til 7 °C. Dette gir deg fleksibiliteten til å konservere matvarer under ideelle forhold og kan også kontrolleres fra smarttelefonen din.

Du kan enkelt administrere kjøleskapet ditt med My Electrolux Kitchen-appen

Med My Electrolux Kitchen-appen kan du enkelt administrere kjøleskapet ditt fra telefonen din. Fra å få varsler om døren er åpen, til å få vedlikeholdstips for å la kjøleskapet levere optimal ytelse.

Electrolux - Frittstående kombiskap - LLI9VF54X0

Naturens smaker. Beskyttet. Med TwinTech No Frost

TwinTech No Frost – intelligent dobbelt kjølesystem for optimal fuktighet for matvarene. Overlegen i forhold til standard NoFrost med separat kjøling av kjøle- og frysedel. Fryseren unngår isdannelse. Kjøleskapet opprettholder riktig fuktighet som resulterer i 60 % mindre tap av matmasse med TwinTech® No Frost.

TasteLock for automatisk friskhet

Ingrediensene dine forblir næringsrike, smaksrike og fulle av farger med TasteLock®. En forseglet uttrekksskuff med automatisk fuktighetsreguleringsmembran inne i kjøleskapet. Holder maten velsmakende og klar til å spise, dag etter dag.

Smaken er alltid på topp med MultiFlow

Maten holdes på sitt beste med MultiFlow. Teknologien holder en stabil temperatur inne i kjøleskapet ditt, og forhindrer at ingrediensene dine tørker ut. Skaper også et miljø som holder maten deilig, helt til neste gang du skal i butikken.

Electrolux - Frittstående kombiskap - LLI9VF54X0

Justerbar lagring med CustomFlex®

CustomFlex® gir deg friheten til å tilpasse plassen i kjøleskapet ditt. Dørinnredningen har bevegelige kasser i forskjellige størrelser, slik at du kan tilpasse plassen til dine behov. Oppbevaringskuffene er til og med avtakbare, slik at du kan fjerne dem fra kjøleskapet for enkel tilgang.

Tilbehør

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Velkommen til din plass hos oss. Vi vil gjerne høre hva du synes.

Anmeld deg som gjest nedenfor, eller og skriv en anmeldelse.

{{ props.errorNickname }}

Dette vil synes sammen med din anmeldelse. Vennligst ikke bruk ditt fulle navn hvis du ønsker at din anmeldelse skal publiseres

Vi trenger din e-post adressen for å verifisere anmeldelsen din og eventuelt kontakte deg

{{ props.errorEmoji }}

De mest nyttige anmeldelser fra kunder som fokuserer på kvalitet, design og verdier på apparater og hvitevarer. For tilbakemeldinger på service, forsendelse og installasjon, vennligst ta kontakt med Kundeservice. Disse anmeldelser blir moderert før de publiseres på denne nettside. For mer informasjon, vennligst les våre retningslinjer.

Vennligst aksepter vilkår og betingelser

Seneste

Nylig

Mest nyttig

Flest anmeldelser

Minst anmeldelser

4
Torill 14 mars 2022

Fantastisk skap, men støyfult!

Fantastisk kjøleskap med god plass og bra design.
Rask og ryddig levering på døra. Enkelt å montere. God plass i frysedelen og pluss at skuff i midten kan brukes til både kjøl og frys etter behov.
Men, det bråker altfor mye!
Kjøleskapet lager en jevn høy during hele døgnet og oppleves derfor støyfult. Det er så ille at det er vanskelig å ignorere,noe som ødelegger for et ellers supert produkt.

 • Design
  5
 • Funksjon
  5
 • Kvalitet
  3

Electrolux

Hei,

Takk for at du har valgt å gi oss en tilbakemelding på et av våre produkter, men leit å høre at du opplever høy lyd. Har du muligheten til å få sendt oss et videoklipp med lyden så vi kan få undersøkt saken nærmere. Send mail til kundeservice@electrolux.no Husk å ta bilde av typeskiltet du finner inni produktet bak venstre grønnsaksskuff.

Med vennlig hilsen Viola

 • Design
  5
 • Funksjon
  5
 • Kvalitet
  3
3
Christian 01 februar 2022

Amerikansk kjøleskap

Kjøpte kjøleskapet i juli 2021. Det ser fint ut og har en fin finish. Men det bråker mer enn jeg forventet. Jeg har også måttet ha service på kjøleskapet da det var elementer i "motoren" som vibrerte så mye at man kunne ha følelsen av noen boret i betong. Varigheten på luft og vannfilter er også dårlig. Jeg har hatt kjøleskapet i drift i kun 6 mnd og nå må jeg bytte filtere allerede. Jeg synes Electrolux har altfor høy pris på reservedelene til kjøleskapet.

 • Design
  4
 • Funksjon
  5
 • Kvalitet
  2

Electrolux

Hei,

Takk for at du har valgt å legge igjen en tilbakemelding på et av våre produkter, men leit å høre at du allerede har hatt utfordringer med skapet. Tar tilbakemeldingen din angående varigheten på luft og vannfilteret videre til vår produktansvarlige. Ta gjerne kontakt med oss dersom det er noe mer vi kan hjelpe deg med.

Med vennlig hilsen Viola

 • Design
  4
 • Funksjon
  5
 • Kvalitet
  2
5
Elida 10 september 2021

Superskapet

Kjempe flott skap. God plass mange valgmuligheter og deilig med både knust is og isbiter.

 • Design
  5
 • Funksjon
  5
 • Kvalitet
  5
 • Elida anbefaler dette produktet

Electrolux

Hei,

Flott å høre at du er fornøyd med produktet ditt, og takk for en hyggelig tilbakemelding. Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål eller trenger bistand.

Med vennlig hilsen Viola

 • Design
  5
 • Funksjon
  5
 • Kvalitet
  5
 • Elida anbefaler dette produktet

Anmeldelser på andre språk Oversatte anmeldelser

5
Oversatt fra svensk
Helly 08 mars 2022

Overgår mine forventninger

Et helt fantastisk kjøl/fryseskap!
Utrolig smarte hyller i kjøleskapet og rommene i dørene er veldig romslige. Veldig praktisk for å kunne slå sammen en hylle og kunne stille høye ting.
Like smart med doble dører på kjøleskapet. Kan enkelt sette en hel stekepanne.
Kjøleskapet rommer mye mer og blir klarere enn vår forrige side-by-side.

Fryseren rommer mer enn jeg trodde. Lett å se hva som er i den.

Boksen med forskjellige soner er suveren. Jeg bruker den til kjøtt/fisk og ukens tilberedte måltider.

I tillegg fin design, god belysning og iskaldt vann.

Anbefaler virkelig dette produktet!

 • Design
  5
 • Funksjon
  5
 • Kvalitet
  5
 • Helly anbefaler dette produktet

Automatisk oversatt av Google

Denne anmeldelsen er hentet fra et lignende produkt eller en annen nettside på annet språk

 • Design
  5
 • Funksjon
  5
 • Kvalitet
  5
 • Helly anbefaler dette produktet

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.

Allerede eier av dette produktet?

Registrer produktet ditt så får du en god opplevelse fra start. Du finner raskeste veien til support, reservedeler og tilbehør på lenkene nedenfor.

Registrer produkt Support
en klippe i havet