Produktdetaljer

Luftfilter for kjøleskap med CleanAir Control. Forbedrer lagringskvaliteten i kjøleskapet ved å fjerne ubehagelige lukter. Levetid: 12 måneder. Inneholder 1 stk.

Produktfordeler

Filter for et friskt kjøleskap

Det er avgjørende å regelmessig bytte filteret på kjøleskapet ditt for å gi optimal ytelse. Dette aktive kullfilteret filtrerer luften og fjerner dårlig lukt. Det holder matvarene dine lenger ferske og lar deg sette inn mat med sterk lukt, slik som ost eller løk i nærheten av annen mat uten at lukten eller smaken blir påvirket. Med Clean Air Control, Taste Guard og Antibak Plus.

Anmeldelser

Hva synes du?
Hjelp oss å forbedre våre produkter

Din anmeldelse hjelper oss til stadig forbedring og hjelper andre kunder til å bestemme seg for hvilket produkt de skal kjøpe. Bruk stjernene så starter du din anmeldelse.

Skriv en anmeldelse

Velkommen til din plass hos oss. Vi vil gjerne høre hva du synes.

Anmeld deg som gjest nedenfor, eller logg inn. og skriv en anmeldelse.

{{ props.errorNickname }}

Dette vil synes sammen med din anmeldelse. Vennligst ikke bruk ditt fulle navn hvis du ønsker at din anmeldelse skal publiseres

Vi trenger din e-post adressen for å verifisere anmeldelsen din og eventuelt kontakte deg

{{ props.errorEmoji }}

De mest nyttige anmeldelser fra kunder som fokuserer på kvalitet, design og verdier på apparater og hvitevarer. For tilbakemeldinger på service, forsendelse og installasjon, vennligst ta kontakt med Kundeservice. Disse anmeldelser blir moderert før de publiseres på denne nettside. For mer informasjon, vennligst les våre retningslinjer.

Vennligst aksepter vilkår og betingelser

Tusen takk for anmeldelsen din

Vennligst sjekk innboksen din for bekreftelse

Anmeldelser på andre språk Oversatte anmeldelser

5

Godt valg

av jarosky på 12 januar 2016 Oversatt fra polsk

Det passer perfekt inn i de gamle møblene mine fra forrige kjøleskap med fryser. Kanskje er det ikke kjent hvor kult, men det har alt du trenger, en stor gryte kommer inn i øverste hylle, og jeg har ikke noe imot noe utstående element som i andre modeller - noe turbin, lysarmatur, filter eller hva som helst. Anstendig energiforbruk - definitivt lavere enn i forrige eksemplar. interiørkonfigurasjon - ok, du kan ganske fritt (ergonomisk) tilpasse den til dine behov. Jeg anbefaler.

Automatisk oversatt av Google

Denne anmeldelsen er hentet fra et lignende produkt eller en annen nettside på annet språk

  • Design
    5
  • Funksjon
    5
  • Kvalitet
    4
  • jarosky anbefaler dette produktet

Var denne anmeldelsen nyttig?

I am error text

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.

Allerede eier av dette produktet?

Registrer produktet ditt så får du en god opplevelse fra start. Du finner raskeste veien til support, reservedeler og tilbehør på lenkene nedenfor.

Registrer produkt Support
en klippe i havet