Produktdetaljer

VacSealer: en skuff i kompaktserien med profesjonell vakuumpakkemaskin, som fjerner 99,9% av luften i posen. Gir deg mulighet for å tilberede mat Sous Vide, i lekkert sort design. Høyden på 14 cm gjør at den passer perfekt i kombinasjon med andre kompaktprodukter for 450 mm nisje.

Produktfordeler

Bevare det beste i matens smak og tekstur

Bevarer mer fuktighet og øker tilførsel av smaksingredienser ved matlaging i en SousVide-ovn, ved hjelp av Vakuumskuffen for å forsegle og oppbevare mat.

Lag dine måltider når det passer deg

Klokken ikke lenger dikterer din matlagingsplan med vakuum forsegling kan du forberede og lagre måltider. De vil forbli perfekt bevart frem til du serverer dem.

Få frem smaken raskere

Oppnå fyldig og dyp smak på kortere tid. Med vakumforseglingsskuffen er det ikke nødvendig å vente i timesvis på tradisjonell marinering. Bare legg maten din og krydderet i vakumforseglingsskuffen, lukk lokket og trykk på knappen. Tilfør herlige urter og sitrus, eller pikante asiatiske smaker, til kjøtt og fisk på mye kortere tid enn vanlig.

Electrolux - Integrert vakuumpakker - EVD14900OZ

Den beste måten å beskytte mat fra faktorer som påvirker kvalitet og sikkerhet

Lagre maten din med maksimal hygiene og beskytt den fra luft, fuktighet og eksterne organismer ved å forsegle den i en standard matpose ved hjelp av denne 29 cm store Vac Sealer.

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.

Eier du allerede dette produktet?

Registrer produktene dine i MyElectrolux og finn alt du trenger på ett og samme sted. 

  • Smidigere service og support
  • Enkel tilgang til bruksanvisninger og veiledninger
  • Spesialtilbud og rabatter
Bli medlem nå Support
Kvinne på sofa med mobil