Gå til hovedinnholdet
Summer Sale - Opptil 30 % rabatt -

Dampovner

Utforsk vårt utvalg av dampovner – fra enkle modeller med vannpåfylling i bunnen, til avanserte ovner med full dampfunksjon. Du får alle klassiske innstillinger som varmluft og over- og undervarme, kombinert med muligheten til å tilsette damp for ekstra saftighet og smak.

Utforsk vårt utvalg av dampovner – fra enkle modeller med vannpåfylling i bunnen, til avanserte ovner med full dampfunksjon. Du får alle klassiske innstillinger som varmluft og over- og undervarme, kombinert med muligheten til å tilsette damp for ekstra saftighet og smak.

0 av 4
0 av 4
900 SteamPro®
Utvid grensene som finns i kjøkkenet. SteamPro-ovnen er en premiumovn med et bredt utvalg av dampprogram og nytenkende SousVide-funksjon.
  • Damprengjøring
  • Steketermometer
  • Full damp
  • Steamify®
  • SousVide
800 SteamBoost®
Er din kulinariske kreativitet klar for neste nivå? Baking, steking og stuing med damp tar matlagingen din til neste nivå som ellers er reservert for restauranter.
  • Damprengjøring
  • Steketermometer
  • Full damp
  • Steamify®
700 SteamCrisp®
Her er ovnen som gjør så mye mer enn bare å steke. SteamCrisp tilfører fuktighet til matlagingen din, noe som gir deg mer smakfulle og næringsrike måltider.
  • Pyrolytisk rengjøring
  • Steketermometer
  • Kombiovn
600 SteamBake®
Bli overrasket med SteamBake-ovner. Tilføringen av damp innebærer at du kan ta bakingen til neste nivå med sprøere og jevnere resultat for brød og bakverk.
  • Pyrolytisk rengjøring
  • Steketermometer
  • Tilsatt damp
full-width-block

Kombiovn med damp og varmluft – det beste fra to verdener

Med vår dampovn, også kalt kombiovner, lager du både hverdagsretter og festmåltider som er like sunne som smakfulle. Dampfunksjonen i ovnen løfter hver rett ved å bevare smak, næringsstoffer og saftighet. Resultatet? Sunnere og bedre måltider å glede seg til – hver dag.

Damp forbedrer smak og konsistens

Med en dampovn kan du lage så mye mer enn bare grønnsaker. Damp har lenge vært en godt bevart hemmelighet hos topprestauranter, men nå kan du oppleve dampens magi på kjøkkenet i ditt eget hjem. Ved å kombinere damp og varmluft blir ikke maten bare jevnt og perfekt tilberedt – smaken og teksturen blir også enda bedre!

Lag næringsrike og smakfulle retter

Oppdag en ny verden av allsidig matlaging med en ovn med dampfunksjon. Fra saftige kjøttstykker til luftige bakverk – dampen løfter rettene dine til nye høyder.

Se dampovnsoppskrifter

Perfekt til bakst

Tilsett damp for å få en sprø skorpe og en myk kjerne

Rist og grill

Damp sørger for en sprø overflate og et saftig kjøtt

Dampkoking

Lag alt fra ris og poteter til dumplings

Dampede grønnsaker

Smakfulle og sunne grønnsaker som inneholder mer vitaminer

Bevar opptil 90 % C-vitamin med damp*

Matlaging i en dampovn er en skånsom tilberedningsmetode som bevarer råvarenes næringsstoffer og vitaminer bedre enn for eksempel steking eller koking. Grønnsaker og andre ingredienser beholder sin naturlige farge, konsistens og smak – noe som gjør dampkoking i dampovn til et sunt og smakfullt valg på kjøkkenet.

Dampinnstillinger for alle måltid

Dampfunksjonen harmoniserer med tradisjonell varme for å forbedre smak og konsistens med innstillinger for lav, middels, høy og full damp.**

Lav damp

Lav damp kombinerer varmluft og damp for saftig og sprø mat – perfekt for kjøtt, helgrillet kylling, gratenger, ovnsbakte grønnsaker og brødbaking.

Middels damp

Middels damp kombinerer varmluft med damp når maten skal småkoke over lengre tid. Optimalt for braisert kjøtt og ovnsstekt fisk.

Høy damp

Høy damp kombinerer varmluft med damp, og er ideelt når du skal lage delikate retter som vanlijesaus, pai, gryter eller fisk.

Full damp

Full damp bruker kontinuerlig damp for sunn og smakfull mat. Den er ideell for skånsom tilberedning av grønnsaker, ris, dumplings, fisk og skalldyr.

Utforsk mer fra Electrolux

Ovner

Se alle våre ovner, alt fra klassiske varmlufts- til kombiovner. 

Se ovner

Kjøpsguide: Slik velger du riktig ovn

Er det vanskelig å velge? Vi hjelper deg!

Velg riktig ovn

Induksjonstopper

Bli en mester på kjøkkenet med våre innovative produkter.

Se induksjonstopper

*Basert på eksterne tester hvor nivået av C-vitamin i rå brokkoli ble sammenlignet med dampet brokkoli. Testen er utført basert på askorbinsyre (C-vitamin) i mat med HPLC/UV-synlig metode.
**Dampnivået varierer avhengig av ovnmodell.