Produktdetaljer

Induksjonskoketoppen 600 SenseBoil® passer på kokevannet. Funksjonen gjør at temperaturinnstillingene justeres automatisk ved å vurdere når vannet nærmer seg kokepunktet, og reduserer kokingen til jevn småkoking. Brofunksjonen lar deg kombinere to separate kokesoner for å lage en stor sone.

Produktfordeler

Vi passer på når vannet koker, du serverer nydelig mat

Induksjonsplatetoppen 700 SenseBoil® passer på kokende vann. Det gjør at temperaturinnstillingene justeres automatisk ved å vurdere når vannet nærmer seg kokepunktet, og reduserer boblene til jevnt småkok. Dermed kan du konsentrere deg om å lage fantastiske retter i stedet for å se om vannet koker.

Electrolux - Induksjonstopp - HKB650BMF

Kok opp vann, under full kontroll, med kokesensoren

Kokesensoren registrerer når vannet i kjelen når kokepunktet. Koking-til-småkoking-funksjonen justerer automatisk temperaturen slik at boblene reduseres til kontrollert småkoking. Dette gir deg mer tid til å tilberede andre retter.

Electrolux - Induksjonstopp - HKB650BMF

Hob2Hood® for ren bekvemmelighet

Hob2Hood®-funksjonen kobler trådløst platetoppen til ventilatoren. Start matlagingen og hetten justerer automatisk innstillingene. Ventilatoren gir den beste utvinningen, basert på kraften som er valgt på platetoppen, samt varmen som oppstår. Funksjonen gjør at du kan konsentrere deg om matlagingen.

Electrolux - Induksjonstopp - HKB650BMF

Koble sammen soner for mer plass til matlaging med brofunksjonen

Brofunksjonen lar deg kombinere to separate kokesoner for å lage en stor sone. Med automatisk justering av temperatur- og tidsinnstillingene er funksjonen ideell for å få mest mulig ut av planchaer og avlange kokekar.

Electrolux - Induksjonstopp - HKB650BMF

Direct Access, umiddelbar kontroll

Direct Access-kontrollen gir deg umiddelbar kontroll over varmeinnstillingene på platetoppen. Du trenger bare å trykke én gang for å stille temperaturen. For øyeblikkelig og enkel kontroll over platetoppen.

Electrolux - Induksjonstopp - HKB650BMF

Tilpass automatisk størrelsen på kokekarene med Infinite selvjusterende soner

Infinite selvjusterende kokesoner tilpasser seg til størrelsen av kokekarene dine så snart du setter de på koketoppen. Sonene tilbyr total dekning, uansett størrelsen på kokekaret ditt, og gir varme uten tap av ytelse. Nyt nøyaktig og effektiv matlaging med våre selvjusterende soner.

Tilbehør

Anmeldelser

Hva synes du?
Hjelp oss å forbedre våre produkter

Din anmeldelse hjelper oss til stadig forbedring og hjelper andre kunder til å bestemme seg for hvilket produkt de skal kjøpe. Bruk stjernene så starter du din anmeldelse.

Skriv en anmeldelse

Velkommen til din plass hos oss. Vi vil gjerne høre hva du synes.

Anmeld deg som gjest nedenfor, eller logg inn. og skriv en anmeldelse.

{{ props.errorNickname }}

Dette vil synes sammen med din anmeldelse. Vennligst ikke bruk ditt fulle navn hvis du ønsker at din anmeldelse skal publiseres

Vi trenger din e-post adressen for å verifisere anmeldelsen din og eventuelt kontakte deg

{{ props.errorEmoji }}

De mest nyttige anmeldelser fra kunder som fokuserer på kvalitet, design og verdier på apparater og hvitevarer. For tilbakemeldinger på service, forsendelse og installasjon, vennligst ta kontakt med Kundeservice. Disse anmeldelser blir moderert før de publiseres på denne nettside. For mer informasjon, vennligst les våre retningslinjer.

Vennligst aksepter vilkår og betingelser

Tusen takk for anmeldelsen din

Vennligst sjekk innboksen din for bekreftelse

Vi samler anmeldelser av produkter med lignende egenskaper

1

Dårlig service ved reklamasjon

av Oddvar på 07 september 2021

Produktet har et varselur som knapt kan høres. Ved klage, kom en tekniker på besøk og sa at så dårlig er det. Jeg fikk faktura på nesten kr1800.-.

 • Design
  3
 • Funksjon
  3
 • Kvalitet
  3

Var denne anmeldelsen nyttig?

I am error text

Svar av Electrolux

Hei,

Takk for at du har valgt å legge igjen en kommentar på vår hjemmeside. Leit at produktet ikke fungerer optimalt for deg eller etter lever opp til forventningene dine. Tilbakemeldingen din er tatt videre internt til produktansvarlig. Ta gjerne kontakt med oss på kundeservice@electrolux.no så vi får sett nærmere på saken.

Med vennlig hilsen Viola

5

Betjening og design

av Malijandro på 07 februar 2021

Enkel og styre styrke på hver enkel plate. Design messig er sen stilfull som passet perfekt inn på vår sorte kjøkken

Denne anmeldelsen er hentet fra et lignende produkt eller en annen nettside på annet språk

 • Design
  5
 • Funksjon
  4
 • Kvalitet
  4
 • Malijandro anbefaler dette produktet

Var denne anmeldelsen nyttig?

I am error text

Svar av Electrolux

Hei, takk for din anmeldelse på platetoppen. Supert å høre at du er tilfreds med platetoppen og at den passer godt inn i ditt mørke kjøkken. Vi håper du får mye glede av denne platetoppen.

Mvh Kristiane

5

Induksjonstopp

av Kajakk på 05 januar 2021

Min første induksjonstopp og den er helt super. Enkel i bruk med skyveskala for alle sonene.

Denne anmeldelsen er hentet fra et lignende produkt eller en annen nettside på annet språk

 • Design
  5
 • Funksjon
  5
 • Kvalitet
  4

Var denne anmeldelsen nyttig?

I am error text

Svar av Electrolux

Hei,

Utrolig hyggelig å høre at du er fornøyd med induksjonstoppen din. Vi setter stor pris på din tilbakemelding. God vedlikeholding av produktet gir lengre levetid.

Med vennlig hilsen Ellisiv

5

Helt super

av AnnKristin på 10 november 2020

Meget effektiv, brukervennlig og supre funksjoner.

Denne anmeldelsen er hentet fra et lignende produkt eller en annen nettside på annet språk

 • Design
  4
 • Funksjon
  4
 • Kvalitet
  4
 • AnnKristin anbefaler dette produktet

Var denne anmeldelsen nyttig?

I am error text

Svar av Electrolux

Hei,

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en hyggelig tilbakemelding på produktet. Det setter vi stor pris på. Flott å høre at du er fornøyd med platetoppen din. Dersom det skulle være noe mer vi kan bistå med, ta kontakt med oss så hjelper vi deg gjerne.

Med vennlig hilsen Ellisiv

Lignende produkter

Electrolux - Induksjonstopp - HKB850BMF
700 SenseBoil Innbygging Induksjon Platetopp 80 cm

Induksjonskoketoppen 600 SenseBoil® passer på kokevannet. Funksjonen gjør at temperaturinnstillingene justeres automatisk ved å vurdere når vannet nærmer seg kokepunktet, og reduserer kokingen til jevn småkoking. Hob2Hood®-funksjonen kobler trådløst plateto...

Electrolux - Induksjonstopp - HHB650FBK
700 SenseBoil Innbygging Induksjon Platetopp 60 cm

"Induksjonskoketoppen 600 SenseBoil® passer på kokevannet. Funksjonen gjør at temperaturinnstillingene justeres automatisk ved å vurdere når vannet nærmer seg kokepunktet, og reduserer kokingen til jevn småkoking. Dermed kan du konsentrere deg om å lage fan...

Electrolux - Induksjonstopp - HOI650MF
300 Standard induksjon Innbygging Induksjon Platetopp 60 cm

Induksjonstopp (60 cm) med 4 soner i ulike størrelser, alle med Booster. Hob 2 Hood-funksjonen gjør at du kan styre ventilatoren direkte fra koketopppen - ergonomisk og sikkert. DirecTouch-betjeningen gir deg full kontroll og oversikt over innstillingene.

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.

Allerede eier av dette produktet?

Registrer produktet ditt så får du en god opplevelse fra start. Du finner raskeste veien til support, reservedeler og tilbehør på lenkene nedenfor.

Registrer produkt Support
en klippe i havet