Produktdetaljer

Ønsker du en platetopp som automatisk registrerer gryter og panner? Og ønsker du å tilbedere mat med gryter og panner i forskjellige størrelser? Da er 800 TotalFlex perfekt for deg. Den responsive glassoverflaten til 800 TotalFlex platetopp lar deg plassere ulike gryter og panner hvor som helst på glasset. For full kontroll har hver sone individuell timer, og når timeren er ferdig, slås platen automatisk av.
Les mer

Produktfordeler

Tilbered mat hvor som helst på platetoppens overflate

Ønsker du en platetopp som automatisk registrerer gryter og panner? Ikke noe problem! Ønsker du å tilbedere mat med gryter og panner i forskjellige størrelser? Ikke noe problem! Den responsive glassoverflaten til 800 TotalFlex platetopp lar deg tilberede mat omtrent hvor som helst på platetoppens overflate.

TotalFlex betyr at det er et sted for gryter og panner i alle størrelser

TotalFlex registrerer automatisk gryter og panner i forskjellige fasonger og størrelser, og lager et matlagingsområde der de står, slik at du kan plassere og flytte dem på glassoverflaten til platetoppen.

Kokesoner lyser opp med ActiveTouch

Når du setter pannen på platetoppen, vil den tilhørende sliderkontrollen automatisk lyse opp. Så du vet intuitivt hvilken kontroll du skal bruke til matlagingen din. Bare velg ønsket nivå for maten din med fingeren, og du vil raskt få deilige resultater.

Electrolux - Induksjonstopp - HKA880MF

Hob2Hood® for ren bekvemmelighet

Hob2Hood®-funksjonen kobler platetoppen trådløst til ventilatoren. Start matlagingen og ventilatoren justerer automatisk nivåene. Ventilatoren gir den beste ytelsen basert på innstillingene som er valgt på platetoppen, samt varmen som oppstår. Dette gjør at du kan konsentrere deg om matlagingen.

Intens varme, på et øyeblikk med PowerBoost

Aktiver PowerBoost-funksjonen for en øyeblikkelig varme under tilberedningen. Den er ideell for å gjøre retter klarere raskere. Du kan koke vann raskere enn noen gang før, og gjøre panner klare på et øyeblikk.

Electrolux - Induksjonstopp - HKA880MF

Hver sone individuelt timet

Å lage flere retter kan være komplisert, men innstilling av tidtakere bør ikke være det. Still inn individuell timer for hver kokesone, og når timeren er ferdig, slås platen automatisk av. Det er smart assistanse, slik at hvert måltid blir lettere å lage.

Tilbehør

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.

Eier du allerede dette produktet?

Registrer produktene dine i MyElectrolux og finn alt du trenger på ett og samme sted. 

  • Smidigere service og support
  • Enkel tilgang til bruksanvisninger og veiledninger
  • Spesialtilbud og rabatter
Bli medlem nå Support
Kvinne på sofa med mobil