Produktdetaljer

Infinite induksjonstopp gir deg friheten til å plassere forskjellige kasserollestørrelser på komfyren. Alt du trenger å gjøre er å sørge for at kjelen dekker et av de fire valgte punktene. Med en slik fleksibilitet kan du slippe kreativitet løs, og servere underverk ved hvert måltid. Platetoppen har også en Hob2Hood-funksjon, slik at tilhørende ventilator justerer seg automatisk.

Produktfordeler

Koble sammen soner for mer plass til matlaging med Bridge-funksjonen

600 Bridge induksjonsplatetoppen lar deg kombinere to separate kokesoner for å lage ~én enkelt stor overflate. Med automatisk justering av temperatur- og tidsinnstillinger er funksjonen ideell for å få mest mulig ut av planchaer og stekegryte.

Electrolux - Induksjonstopp - HHB630FNK

Koble sammen soner for mer plass til matlaging med brofunksjonen

Brofunksjonen lar deg kombinere to separate kokesoner for å lage en stor sone. Med automatisk justering av temperatur- og tidsinnstillingene er funksjonen ideell for å få mest mulig ut av planchaer og avlange kokekar.

Electrolux - Induksjonstopp - HHB630FNK

Tilpass automatisk størrelsen på kokekarene med Infinite selvjusterende soner

Infinite selvjusterende kokesoner tilpasser seg til størrelsen av kokekarene dine så snart du setter de på koketoppen. Sonene tilbyr total dekning, uansett størrelsen på kokekaret ditt, og gir varme uten tap av ytelse. Nyt nøyaktig og effektiv matlaging med våre selvjusterende soner.

Electrolux - Induksjonstopp - HHB630FNK

Hob2Hood® for ren bekvemmelighet

Hob2Hood®-funksjonen kobler trådløst platetoppen til ventilatoren. Start matlagingen og hetten justerer automatisk innstillingene. Ventilatoren gir den beste utvinningen, basert på kraften som er valgt på platetoppen, samt varmen som oppstår. Funksjonen gjør at du kan konsentrere deg om matlagingen.

Electrolux - Induksjonstopp - HHB630FNK

Direkte touch-betjening for hver sone

Du kan enkelt justere kokesonens temperaturinnstillinger med direkte touch-styring. Hver kokesone har en individuell effektstyring, så det er lett å se og enkelt å endre varmeinnstillingene. Og siden toppen har en glatt overflate, er den lett å rengjøre.

Electrolux - Induksjonstopp - HHB630FNK

Intensiv varme, på et øyeblikk, med PowerBoost

Aktiver PowerBoost-funksjonen for øyeblikkelig oppvarming under tilberedningen. Den er ideell for å få retter klarere raskere. Du kan koke vann raskere enn noen gang før, og få panner øyeblikkelig klare til steking.

Tilbehør

Anmeldelser

Hva synes du?
Hjelp oss å forbedre våre produkter

Din anmeldelse hjelper oss til stadig forbedring og hjelper andre kunder til å bestemme seg for hvilket produkt de skal kjøpe. Bruk stjernene så starter du din anmeldelse.

Skriv en anmeldelse

Velkommen til din plass hos oss. Vi vil gjerne høre hva du synes.

Anmeld deg som gjest nedenfor, eller logg inn. og skriv en anmeldelse.

{{ props.errorNickname }}

Dette vil synes sammen med din anmeldelse. Vennligst ikke bruk ditt fulle navn hvis du ønsker at din anmeldelse skal publiseres

Vi trenger din e-post adressen for å verifisere anmeldelsen din og eventuelt kontakte deg

{{ props.errorEmoji }}

De mest nyttige anmeldelser fra kunder som fokuserer på kvalitet, design og verdier på apparater og hvitevarer. For tilbakemeldinger på service, forsendelse og installasjon, vennligst ta kontakt med Kundeservice. Disse anmeldelser blir moderert før de publiseres på denne nettside. For mer informasjon, vennligst les våre retningslinjer.

Vennligst aksepter vilkår og betingelser

Tusen takk for anmeldelsen din

Vennligst sjekk innboksen din for bekreftelse

1

Irriterende lyder

av LuisForero på 17 februar 2021

Apparatet lager irriterende lyder når du bruker de 4 topper samtidig.
Det fungerer ok med 3, men ikke med 4, du tåler ikke støyen mens du lager mat, så hvis du vil ha 4 matlaginger, når det gjelder Electrolux antar jeg at du trenger å kjøpe et 5-steders kokeapparat.
Ikke spør om dette til Electrolux, de tar 20% av prisen for å si at det er OK.

 • Design
  3
 • Funksjon
  3
 • Kvalitet
  3

Var denne anmeldelsen nyttig?

I am error text

Svar av Electrolux

Hei, takk for din anmeldelse. Det er leit å høre at du opplever problemer med lyd fra platetoppen. Ta gjerne kontakt med oss på kundeservice@electrolux.no med en video av platetoppen under bruk slik at vi kan se nærmere på dette problemet internt.

Mvh Marie

4

Fornøyd, men hvor ble det av kampanjen?

av Raggen på 31 desember 2020

Kjøpte denne koketoppen fordi jeg likte designet - og fordi det var en kampanje der man fikk en såkalt plancha på kjøpet. Har registrert meg på nettet slik betjeningen i forretningen sa jeg skulle gjøre, men har ikke hørt noe fra Eletrolux. Hva skjer'a?

 • Design
  5
 • Funksjon
  4
 • Kvalitet
  4
 • Raggen anbefaler dette produktet

Var denne anmeldelsen nyttig?

I am error text

Svar av Electrolux

Hei,

Flott å høre at du er fornøyd med produktet ditt, vi setter stor pris på at du tar deg tid til å komme med en tilbakemelding. Angående kampanjen, dersom det er slik at du har registrert platetoppen og ikke har hørt noe mer angående plancha-grillen er det fint om du kontakter oss via kundeservice@electrolux.no så vi får sett nærmere på saken.

Med vennlig hilsen Ellisiv

5

Platetopp induksjon HHB630FNK

av Jensern på 07 desember 2020

Veldig god og presis betjeningspanel. Fungerer ellers bra.

 • Design
  4
 • Funksjon
  4
 • Kvalitet
  4
 • Jensern anbefaler dette produktet

Var denne anmeldelsen nyttig?

I am error text

Svar av Electrolux

Hei

Veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med produktet ditt. Vi setter stor pris på at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar til oss. Ta gjerne kontakt med oss dersom det er noe vi kan bistå med.

Med vennlig hilsen Ellisiv

5

Lett å betjene, fin å se på

av Tord på 10 desember 2018

Super platetopp, har ingen negative anmerkninger.
Praktisk med bridge-kobling av kokesoner, samt idividuelle innstillinger pr plate.

 • Design
  5
 • Funksjon
  0
 • Kvalitet
  5
 • Tord anbefaler dette produktet

Var denne anmeldelsen nyttig?

I am error text

Lignende produkter

Electrolux - Induksjonstopp - HKB650BMF
700 SenseBoil Innbygging Induksjon Platetopp 60 cm

Induksjonskoketoppen 600 SenseBoil® passer på kokevannet. Funksjonen gjør at temperaturinnstillingene justeres automatisk ved å vurdere når vannet nærmer seg kokepunktet, og reduserer kokingen til jevn småkoking. Brofunksjonen lar deg kombinere to separate ...

Electrolux - Induksjonstopp - HKB850BMF
700 SenseBoil Innbygging Induksjon Platetopp 80 cm

Induksjonskoketoppen 600 SenseBoil® passer på kokevannet. Funksjonen gjør at temperaturinnstillingene justeres automatisk ved å vurdere når vannet nærmer seg kokepunktet, og reduserer kokingen til jevn småkoking. Hob2Hood®-funksjonen kobler trådløst plateto...

Electrolux - Induksjonstopp - HHB650FBK
700 SenseBoil Innbygging Induksjon Platetopp 60 cm

"Induksjonskoketoppen 600 SenseBoil® passer på kokevannet. Funksjonen gjør at temperaturinnstillingene justeres automatisk ved å vurdere når vannet nærmer seg kokepunktet, og reduserer kokingen til jevn småkoking. Dermed kan du konsentrere deg om å lage fan...

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.

Allerede eier av dette produktet?

Registrer produktet ditt så får du en god opplevelse fra start. Du finner raskeste veien til support, reservedeler og tilbehør på lenkene nedenfor.

Registrer produkt Support
en klippe i havet