Produktdetaljer

I tillegg til alle standard ovnsfunksjoner har denne ovnen PlusSteam. Denne funksjonen tilfører damp for å skape jevnere farge og sprøere skorpe. I tillegg oppnås en saftigere og bedre konsistens inne i baksten. Når du baker brød med denne ovnen, vil du oppleve et resultat som gir vann i munn.

Produktfordeler

Electrolux - Elektrisk komfyr - LKR66440NW

SteamBake – for enda bedre baking

SteamBake gir deg muligheten til å oppnå bakervarer som du finner på et bakeri, i ditt eget hjem. Fuktighet lar deig heves fullstendig, som gjør innsiden saftig med fyldige, glansfulle skorper.

Electrolux - Elektrisk komfyr - LKR66440NW

SteamBake for nydelig baking

SteamBake lar deg lage bakervarer som på et bakeri, hjemme. Fuktighet gjør at deigen fullstendig heves, og skaper saftige innsider med rike, glansfulle skorper.

Electrolux - Elektrisk komfyr - LKR66440NW

Sprø, sunnere mat med AirFry

Kos deg med sprø pommes frites eller grønnsaker med mindre olje, med den spesialdesignede AirFry-innstillingen og brettet i komfyren. Brettet lar varm luft kontinuerlig bevege seg rundt ovnen for å tilberede maten til sprø perfeksjon, hver gang.

Electrolux - Elektrisk komfyr - LKR66440NW

Multilevel Cooking. Tilbered mer samtidig

Med Multilevel Cooking sikrer den ekstra varmeringen at rettene dine alltid tilberedes med jevnt resultat – selv når den er fylt med to brett samtidig.

Electrolux - Elektrisk komfyr - LKR66440NW

En ovn som rengjør seg selv, så du slipper

Den katalytiske rengjøringsfunksjonen bidrar til å unngå oppbygging av smuss og fett i ovnen på vår frittstående komfyr. Denne selvrensende teknologien begynner automatisk å virke når temperaturen når 250°C. Fjerner matlagingsrester for å gjøre rengjøringen enklere.

Electrolux - Elektrisk komfyr - LKR66440NW

Presis matlaging med steketermometer

Takket være steketermometeret vårt kan du oppnå perfekte resultater hver gang. Det lar deg overvåke tilberedningsprosessen ved å måle matens kjernetemperatur.

Tilbehør

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.

Eier du allerede dette produktet?

Registrer produktene dine i MyElectrolux og finn alt du trenger på ett sted. 

  • Smidigere service og support
  • Enkel tilgang til bruksanvisninger og veiledninger
  • Spesialtilbud og rabatter
Bli med i MyElectrolux Support
woman on couch with mobile phone