Produktdetaljer

Hob2Hood er den trådløse forbindelsen mellom platetoppen og ventilatoren, og justerer automatisk ventilatoren basert på koketemperaturen. Denne responsen er umiddelbar responsiv og sørger for at du alltid har ekstra hjelp på kjøkkenet.

Produktfordeler

Selvtilpassende matlagingssoner

Selvtilpassende matlagingssoner på vår Infinite®-induksjonsplatetopp gir deg en mer effektiv måte å tilberede de beste rettene dine. Hver sone kan registrere den nøyaktige størrelsen på dine gryter og panner, for kun å varme rundt basen. Så du kan bruke mange forskjellige gryter og panner.

MaxiSense – kokesonene som tilpasser seg grytestørrelsen

Kokesonene som selv justerer størrelse på MaxiSense Zone-Free induksjonstopp tilrettelegger for en mer effektiv måte å tilberede de beste rettene på. Hver sone registrerer den nøyaktige størrelsen på gryter og kar, og bare området rundt basen varmes opp.

SteamBake for nydelig baking

SteamBake lar deg lage bakervarer som på et bakeri, hjemme. Fuktighet gjør at deigen fullstendig heves, og skaper saftige innsider med rike, glansfulle skorper.

Sprø, sunnere mat med AirFry

Kos deg med sprø pommes frites eller grønnsaker med mindre olje, med den spesialdesignede AirFry-innstillingen og brettet i komfyren. Brettet lar varm luft kontinuerlig bevege seg rundt ovnen for å tilberede maten til sprø perfeksjon, hver gang.

Multilevel Cooking. Tilbered mer samtidig

Med Multilevel Cooking sikrer den ekstra varmeringen at rettene dine alltid tilberedes med jevnt resultat – selv når den er fylt med to brett samtidig.

Pyrolytisk rengjøring - det smarte, selvrensende ovnssystemet

Pyrolytisk rengjøringsfunksjon, et selvrensende system, øker ovnens temperatur for å gjøre fett og rester til aske. Nå kan du rengjøre innsiden av ovnen med et enkelt tørk av en fuktig klut.

Tilbehør

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.

Eier du allerede dette produktet?

Registrer produktene dine i MyElectrolux og finn alt du trenger på ett og samme sted. 

  • Smidigere service og support
  • Enkel tilgang til bruksanvisninger og veiledninger
  • Spesialtilbud og rabatter
Bli medlem nå Support
Kvinne på sofa med mobil