Produktdetaljer

Lag mat som de profesjonelle med denne komfyren med induksjonsteknologi. Den gir deg tilgang til smarte funksjoner som presis varmestyring, som de profesjonelle kokkene elsker. Kommer med kabel (ikke plugg), 25 A.

Produktfordeler

Electrolux - Elektrisk komfyr - LKI64400NW

Velkommen til en verden av profesjonell matlagingsteknologi

Lag mat som de profesjonelle med denne komfyren med induksjonsteknologi. Den gir deg tilgang til smarte funksjoner som presis varmestyring, som de profesjonelle kokkene elsker.

Hob2Hood® for ren bekvemmelighet

Hob2Hood®-funksjonen kobler koketoppen din til ventilatoren automatisk. Start matlagingen og ventilatoren justerer innstillingene automatisk med den beste utluftingen basert på effekten du har valgt på koketoppen. Den gjør jobben slik at du kan ha tankene dine, og hendene dine på matlagingen.

En ovn som renser seg selv, slik at du ikke trenger

Den katalytiske rengjøringsfunksjonen hjelper til med å unngå oppsamling av smuss og fett i ovnen. Denne selvrensende teknologien begynner automatisk å fungere når temperaturen når 250 ° C. Fjerner rester for å gjøre rengjøringen uanstrengt.

Electrolux - Elektrisk komfyr - LKI64400NW

Ovnen som hjelper deg med å gjøre den ren

Denne ovnen hjelper deg faktisk med å gjøre den ren. Ovnsrommet har et smart katalytisk belegg som absorberer og oksiderer fett, slik at rengjøringen blir enklere.

Electrolux - Elektrisk komfyr - LKI64400NW

Vær sikker på at det er trygt å rengjøre komfyrtoppen

Nå trenger du ikke gjette på om det er trygt å rengjøre komfyrtoppen – restvarmeindikatorene forteller deg nøyaktig hvilke varmesoner som fortsatt er varme. Sikkert og enkelt.

Stek mer på én gang

Med våre XL-stekebrett kan du steke mer om gangen. Kremede cupcakes for en ettermiddagsgodbit. En velsmakende kjøttpudding sammen med gode venner. Mer plass på stekebrettet betyr at flere gode oppskrifter kan lages samtidig.

Tilbehør

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.

Eier du allerede dette produktet?

Registrer produktene dine i MyElectrolux og finn alt du trenger på ett sted. 

 

  • Smidigere service og support
  • Enkel tilgang til bruksanvisninger og veiledninger
  • Hold oversikt over alle garantier
  • Spesialtilbud og rabatter
Bli med i MyElectrolux Support
woman on couch with mobile phone