Overgang fra vanlig platekomfyr til induksjon var enorm. Oppkok av vann kan man se reaksjonen med engang når man kjører plate på power modus. Vel å merke, avhengig av kasserolle og volum man skal koke opp, så kan det ta alt fra 30+ sek til 2 min før vannet kokte hos meg. Koking av ris f.eks ble mye enklere da endring av styrke på plate reagerte umiddelbart. Steking av egg f.eks skjer omtrentlig umiddelbart, bare å ha i litt olje og gi den 30 sek, så er det bare å kakke egga og steke. Ovnen føltes kanskje litt treg, men kan være at jeg er vant med å starte kokeplater samtidig med ovn tidligere. Her må jeg nok endre på rutinene :) Oppbevaringsskuffen virket litt enkel, men gjør jobben sin.
En glassdør som er enkel å rengjøre
Glasset i ovnens dør er enkel å rengjøre. Du kan ta av både dør og de innvendige glasspanelene. Dette bidrar til rask og behagelig rengjøring.